Sen istediğin kiloya gel de beni geç kuzum, rekabetimiz artar kız hemya seni geçersem
Ben de DidemHımmm napalım kısmet artık 49 kiloya ve sıkılaşmış vücuduma dönersem inşallah hava atarken sana katılabilirim.
53,5 kiloydum kemikli halim
Akşam kemiksiz halimi yazarım.
Bu arada ben Hatice teşekkür ederim ama ben kalori hesabı falan yapmayı bilmiyorum baştan söyleyeyim.
Canım ben kısayım ondan baya fark ediyor bende kilo
eşimle tanıştığımda 45 kiloydum.
Süper olur
Sen istediğin kiloya gel de beni geç kuzum, rekabetimiz artar kız hem
Ben de Didem
İstersen öğretelim.
bebeğin var mı?
Süper olur
Yok canım bebek çalışmalarına başladığım için sporu bıraktım ama göbek bebekten önce çıktı
Ramazana girince hızlı bir kilo verdim 55 kiloya yakındım. 53,5 düşünce dünyalar benim oldu.
Bebek oldu olacak derken stres yapıyorum ama bu ayda boş geçti o sebeple artık akışına bıraktım.
Süper olur
Yok canım bebek çalışmalarına başladığım için sporu bıraktım ama göbek bebekten önce çıktı
Ramazana girince hızlı bir kilo verdim 55 kiloya yakındım. 53,5 düşünce dünyalar benim oldu.
Bebek oldu olacak derken stres yapıyorum ama bu ayda boş geçti o sebeple artık akışına bıraktım.
Teşekkürler yaptım.
Hemen Diyetarkadaşım a üye oluyorsun, site seni yönlendiriyor zaten. Takıldığın yerde bize başvur.
Yediklerini bir bir yazacaksın oraya.
Kısmet bakalım inşallah dediğin gibi olur.akışına bırak cnm stres yapınca olmuyor :18::18::18::18: Çevremdekilerden biliyorum ne zmn akışına bırakıyorlar anında hamile kalıyorlar
ben daha yapmıcam bebek
Teşekkürler yaptım.
İnşallah işe yarar
Kısmet bakalım inşallah dediğin gibi olur.
Kızıl sultan elinde sonunda isteyeceksin o zamanda ben diyeceğim benimki büyüdü uykusuz geceler sırası sende diye
yapıcan işteebek istiyoruz
doğru diyon haticem ama seneye kadar planımda yok
istediğimiz zaman da Allah vermezse diye de korkuyom açıkçası
sen benden daha önce evlendin önce sen yap banane
Özgecim korunma konusunda çok dikkatli ol. Birde işin içine girince öğrendim ki öyle ha diyince de olmuyor. Bu yüzden fazla beklememek lazım.
doğru diyon haticem ama seneye kadar planımda yok
istediğimiz zaman da Allah vermezse diye de korkuyom açıkçası
sen benden daha önce evlendin önce sen yap banane
Özgecim korunma konusunda çok dikkatli ol. Birde işin içine girince öğrendim ki öyle ha diyince de olmuyor. Bu yüzden fazla beklememek lazım.
dikkatli ol derken hap vs kullanmamak konusundan bahsediyonuz kızlaarr
ben bi kazaya kurban gitmeyin manasında dedi diye algıladım
korunma konusunda dikkatliyim
hap içmiyorum ya hormonlar çok zarar görmemiştir diye düşünüyom ama yaş ilerledi valla
neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre versin inşallah
dikkatli ol derken hap vs kullanmamak konusundan bahsediyonuz kızlaarr
Ay kız çok güldüm
Ben gidip neresinden anlamışım
Kızlar ben şimdi aranızdaki bekar hatun olarak merak ediyorum, hapsız falan nasıl oluyor, yani en etkili korunma yöntemi hangisi?
Öğreneyim bunları ben de evleneceğim
ben 2 ay falan hap kullandım hormonlarım çok etkilenmesin diye
sonra başka bi alete geçtimhani şu şarkısı da olan
Hmmm Tuğba Ekinci'nin şarkısı
Onunla güzel olmuyormuş diyollaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?