Kalori Arkadaşım

BENCE BİZ 50 DE BULUŞALIM

Öğle yemeğini beğenmedim ben, onu ancak salata niyetine yemeliydin.
valla burda imkanlar anca o kadar oluyo işte maksat mideyi daraltmak
evime bi gideyim tam teşekküllü diyet olucak
şuanda 53 kiloyum, hedefim 45-46
hamile kalmadan kilo vermem lazım
ama şuanda da hamile olabilirim durumlar karışık

en iyisi dışarı çık hem kafan dağılır hem de bi eczaneye girer test alırsın ve tüm sorunların çözüme kavuşmuş olur :)

en iyisi dışarı çık hem kafan dağılır hem de bi eczaneye girer test alırsın ve tüm sorunların çözüme kavuşmuş olur :)
nerdeeeeeeeeeeeee
merkezden uzak bi aparttayım
eczaneye gidebilmek için kasabaya inmek gerek

Aynen öyle ekmek parası için neere katlanmadık ki

Merhaba cnm. 3 haftada 1.5 kilo mu aldın iftarda dikkat edemedin sanırım
Sen spor yapamıyorsan bizim gözümüzdendir

İyi geceler kızlar
Sinokim o kadar almamışım sahurda yiyipte sabah tartılınca tartı da o kadar çıkmış öğleden sonra tartıldığımda o fark 500 gr a iniyor ama sabah tartılmam iyi oldu kendime gelmiş oldum bu sayede 3 gündür saat geçte olsa spor yapıyorum 15 . 20. bugün 30 dk yaptım hemen hamlamışım ilk gün bacaklarım acıdı yürürken ama bugün daha iyiyim.Demek gözünüz vardı bende sanki siz yapamıyorsunuz spor az mı kilo verdin sende küçümseme benceHırs yaptım en son 58.100 görmüştüm tartı da ramazan girmeden hedefimi 56 ya indirdim Bayrama kadar da hedefime ulaşacam inşallah. Yarın tartı günü ben geç bildirim yapabilirim sahurdan sonra yatıyorum çünkü kusura bakmayın olur mu? Olmadı siz açıklarsınız en son ben bildirim yaparım.

Son düzenleme:
Oy oy oy kızlar amma konuşmuşsunuz ayol oku oku bitmedi ben şeyi merak ettim tuğba ekinci nin şarkısında geçen korunma aleti ni. Prezervatif mı ki dedim ama alet demişsiniz ne ki o alet merak ettim

Oy oy oy kızlar amma konuşmuşsunuz ayol oku oku bitmedi ben şeyi merak ettim tuğba ekinci nin şarkısında geçen korunma aleti ni. Prezervatif mı ki dedim ama alet demişsiniz ne ki o alet merak ettim

Merak ede ede o konuşmalardan bunu mu merak ettin seni çakkal

Kızlar günaydın dün benden sonra ne kadar konuşmuşsunuz öyle okudum tek tek ama cevap yazamayacam tek tek üşendm

Drydry ın bu sabah gelmeme ihtimalini düşündüğümden kilomu bildiriyorum

Geçen hafta : 69.7
Bu hafta :69

700 gram gitti kızlar

Not : Dün wc ye çıkabildim

günaydınnnnn
kilomu bildiriyorum ben de
geçen hafta 53.7
dün iftar öncesi 52.7
bu sabah 53

bence dün iftar öncesini kabul edelim

günaydın kızlarr hemen bildirim yapayım :))

tatile gitmeden 52,2 kg
tatil dönüşü --- 53,6 kg
bugün ------ 53,0 kg

tatil öncesini yakalayamadım (

günaydınnnnn
kilomu bildiriyorum ben de
geçen hafta 53.7
dün iftar öncesi 52.7
bu sabah 53

bence dün iftar öncesini kabul edelim

1 kilo verdin demek:18::18::18::18: kıskandım be kuzu

günaydın kızlarr hemen bildirim yapayım :))

tatile gitmeden 52,2 kg
tatil dönüşü --- 53,6 kg
bugün ------ 53,0 kg

tatil öncesini yakalayamadım (

cnm üzülme 600 gram vermişsin en azından

Kızlar günaydın, ben bugün görüntülü bildirim yapacağım. Geçen hafta 52.4 tüm. Hala reglim bitmedi, gerçi artık o kadar kafama takmıyorum, dün neler yedim neler..

Kızlar günaydın, ben bugün görüntülü bildirim yapacağım. Geçen hafta 52.4 tüm. Hala reglim bitmedi, gerçi artık o kadar kafama takmıyorum, dün neler yedim neler..

Eki Görüntüle 1192498

sabah sabah güldürdün beni kuzu

kız sabah nasıl fotoğraf çekmek geldi aklına ben uyanıp kendimi sokağa atana kadar kendimden bi haber oluyorum

1 kilo verdin demek:18::18::18::18: kıskandım be kuzu

cnm üzülme 600 gram vermişsin en azından

ya ben sahursuz oruç tutuyom bi süredir
bu pek doğru bişey değil ama dayanabiliyom çok şükür
o nedenle bu kadar verdim bence

sabah sabah güldürdün beni kuzu

kız sabah nasıl fotoğraf çekmek geldi aklına ben uyanıp kendimi sokağa atana kadar kendimden bi haber oluyorum
Akşamdan planlamıştım
ya ben sahursuz oruç tutuyom bi süredir
bu pek doğru bişey değil ama dayanabiliyom çok şükür
o nedenle bu kadar verdim bence
Hey maşallah beeee, böyle devam et diyeceğim ama etmesen de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…