Kalori Arkadaşım

Ayyy kuzum inş.

Kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün çıkabilsem bi ihtimal belki - de olurum 100 grama bile razıyım

sahurda falan kefir iç doğal probiyotiktir . o düzen tamamen pamuk ipliğine bağlı yaa benimde sindirim sistemim çok hassas en ufak değişiklikte bozuluyor bozulunca otomatikman + ya geçiyorum

walla şekerim biz o kadar laf söyledik inadından döndüremedik demek ki sevgiline havale temek gerekiyormuş seni :)) çok doğru ve sağlıklı bi karar tebrik ediyorum seni

walla şekerim biz o kadar laf söyledik inadından döndüremedik demek ki sevgiline havale temek gerekiyormuş seni :)) çok doğru ve sağlıklı bi karar tebrik ediyorum seni

6 ay önce bana "aşkım kilo ver" diyen adam dün akşam resmen isyan etti, "yeter artık hasta olacaksın, kalori sayarken ne güzel her şeyden yiyordun" vs. vs. ben de daha fazla diretmedim. Hepiniz haklısınız, sonuçta hepi topu 2 kilo vermem gerekiyor, onu da bir şekilde veririm artık.

Merhaba

Normal zamanda sabah uyandığımız ve tuvalete gittikten sonraki kilomuzu baz alıyorsak şayet bence ramazanda da tam iftar öncesi kilomuzu baz almalıyız. O sebeple çok yaşayın inşallah

Hepimiz istediğimiz vücuda ve kiloya dönelim inşallah
Evlilikten sonra can simidi olunca bende deliriyorum aynadaki halimi görünce.

Merhaba

Normal zamanda sabah uyandığımız ve tuvalete gittikten sonraki kilomuzu baz alıyorsak şayet bence ramazanda da tam iftar öncesi kilomuzu baz almalıyız. O sebeple çok yaşayın inşallah

bencede cnm sana katılıyom . Hem insanı ayrı bir motive ediyor

sahurda falan kefir iç doğal probiyotiktir . o düzen tamamen pamuk ipliğine bağlı yaa benimde sindirim sistemim çok hassas en ufak değişiklikte bozuluyor bozulunca otomatikman + ya geçiyorum
Bu akşam bir kefir alayım daha önce hiç kefir içmedim önerdiğiniz marka var mı? Tadı nasıl ayran gibi mi

2 kilo için kendine eziyet etme haklı cocuk

yaa canım dukkan yapan 2 kişi tanıyorum biri eski patronumdu adam iğne ipliğe döndü diğeri de kuaförümdü oda hem hızlı hem çok kilo verdi ama ikisi de kısa zamanda eski hallerine döndüler bizim yaşam şeklimize uygun değildi diyeti hayatını değiştirmeden yapmak lazım onu kes bunu yeme falan olunca istenilen hedefe ulaşıldığında tüm yasaklar kalkıyor ve kilolar gerisin geriye geliyor

Aynen..
Hem bir yiyecekten çok uzak kalınca onu bulduğunda gözü dönmüş boğa gibi saldırıyor insan dolayısıyla bu yemenin önünü alamadığından hobbaa yine şişik

kıvamı yoğurttan biraz sıvı ayrandan biraz koyu sadesi var meyvelileri var meyvelileri bildiğin meyveli yoğurt tadında sadesi de hafif ekşi ayran gibi mayhoş ben çok seviyorum hem sadesini hem meyvelilerini üstelik çok sağlıklı nette araştır bak kilo vermeye de yardımcı özellikle göbek bölgesi için diyorlar

o zamaaan ben bu akşam iftar öncesi çıktığım kilomu yarın bildircem yihuuuuu

Hemen alayım ben bugün

o zamaaan ben bu akşam iftar öncesi çıktığım kilomu yarın bildircem yihuuuuu

Kuşum ayran gibi aynı, ben Altınkılıç markasını tavsiye ederim, bimlerde bile satılıyor.
Haklısın kuzum, kalori saymak bize en uygun olanı, her şeyden az yemiş oluyoruz en azından.
Hepimiz istediğimiz vücuda ve kiloya dönelim inşallah
Evlilikten sonra can simidi olunca bende deliriyorum aynadaki halimi görünce.
Bize katılabilirsin

Tmm cnm benm çok sağ ol

Kızlar çok seviyorum sizi be yaa

aminn cnmm

Ben evlendikten sonra zayıfladım

Havamı da atarım
Hımmm napalım kısmet artık 49 kiloya ve sıkılaşmış vücuduma dönersem inşallah hava atarken sana katılabilirim.

53,5 kiloydum kemikli halim
Akşam kemiksiz halimi yazarım.

Bu arada ben Hatice teşekkür ederim ama ben kalori hesabı falan yapmayı bilmiyorum baştan söyleyeyim.

biz de seni seviyoz eski löpişkoooo

cnm sen zaten bana havanı attın ben 69.7 kiloydum geçen cuma 53,5 kiloda kilo mudur ayol

Eriyip bitmeyin kızlar etinize dolgun olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…