İftar öncesi kiloları baz alsak yaşadım ben
Ayyy kuzum inş.
Kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün çıkabilsem bi ihtimal belki - de olurum 100 grama bile razıyım
Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnn
Dukan'ı filan bıraktım, diyet arkadaşımdaki bütün kayıtları sıfırladım, kalori hesabı yapmaya bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum.
Bu kararı nasıl aldın diye soracak olursanız, dün akşam Ozan bana bi ton duygu sömürüsü yaptı, benim de işime geldi
Bu arada geçen cumaki kilomdan 100 gram eksiğim şu an..
walla şekerim biz o kadar laf söyledik inadından döndüremedik demek ki sevgiline havale temek gerekiyormuş seni :)) çok doğru ve sağlıklı bi karar tebrik ediyorum seni
Merhaba
Normal zamanda sabah uyandığımız ve tuvalete gittikten sonraki kilomuzu baz alıyorsak şayet bence ramazanda da tam iftar öncesi kilomuzu baz almalıyız. O sebeple çok yaşayın inşallah
Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnn
Dukan'ı filan bıraktım, diyet arkadaşımdaki bütün kayıtları sıfırladım, kalori hesabı yapmaya bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum.
Bu kararı nasıl aldın diye soracak olursanız, dün akşam Ozan bana bi ton duygu sömürüsü yaptı, benim de işime geldi
Bu arada geçen cumaki kilomdan 100 gram eksiğim şu an..
Merhaba
Normal zamanda sabah uyandığımız ve tuvalete gittikten sonraki kilomuzu baz alıyorsak şayet bence ramazanda da tam iftar öncesi kilomuzu baz almalıyız. O sebeple çok yaşayın inşallah
Bu akşam bir kefir alayım daha önce hiç kefir içmedim önerdiğiniz marka var mı? Tadı nasıl ayran gibi misahurda falan kefir iç doğal probiyotiktir . o düzen tamamen pamuk ipliğine bağlı yaa benimde sindirim sistemim çok hassas en ufak değişiklikte bozuluyor bozulunca otomatikman + ya geçiyorum
2 kilo için kendine eziyet etme haklı cocuk
6 ay önce bana "aşkım kilo ver" diyen adam dün akşam resmen isyan etti, "yeter artık hasta olacaksın, kalori sayarken ne güzel her şeyden yiyordun" vs. vs. ben de daha fazla diretmedim. Hepiniz haklısınız, sonuçta hepi topu 2 kilo vermem gerekiyor, onu da bir şekilde veririm artık.
6 ay önce bana "aşkım kilo ver" diyen adam dün akşam resmen isyan etti, "yeter artık hasta olacaksın, kalori sayarken ne güzel her şeyden yiyordun" vs. vs. ben de daha fazla diretmedim. Hepiniz haklısınız, sonuçta hepi topu 2 kilo vermem gerekiyor, onu da bir şekilde veririm artık.
Hepimiz istediğimiz vücuda ve kiloya dönelim inşallah
Evlilikten sonra can simidi olunca bende deliriyorum aynadaki halimi görünce.
yaa canım dukkan yapan 2 kişi tanıyorum biri eski patronumdu adam iğne ipliğe döndü diğeri de kuaförümdü oda hem hızlı hem çok kilo verdi ama ikisi de kısa zamanda eski hallerine döndüler bizim yaşam şeklimize uygun değildi diyeti hayatını değiştirmeden yapmak lazım onu kes bunu yeme falan olunca istenilen hedefe ulaşıldığında tüm yasaklar kalkıyor ve kilolar gerisin geriye geliyor
bencede cnm sana katılıyom . Hem insanı ayrı bir motive ediyor
Bu akşam bir kefir alayım daha önce hiç kefir içmedim önerdiğiniz marka var mı? Tadı nasıl ayran gibi mi
kıvamı yoğurttan biraz sıvı ayrandan biraz koyu sadesi var meyvelileri var meyvelileri bildiğin meyveli yoğurt tadında sadesi de hafif ekşi ayran gibi mayhoş ben çok seviyorum hem sadesini hem meyvelilerini üstelik çok sağlıklı nette araştır bak kilo vermeye de yardımcı özellikle göbek bölgesi için diyorlar
o zamaaan ben bu akşam iftar öncesi çıktığım kilomu yarın bildircem yihuuuuu
Kuşum ayran gibi aynı, ben Altınkılıç markasını tavsiye ederim, bimlerde bile satılıyor.bencede cnm sana katılıyom . Hem insanı ayrı bir motive ediyor
Bu akşam bir kefir alayım daha önce hiç kefir içmedim önerdiğiniz marka var mı? Tadı nasıl ayran gibi mi
Haklısın kuzum, kalori saymak bize en uygun olanı, her şeyden az yemiş oluyoruz en azından.yaa canım dukkan yapan 2 kişi tanıyorum biri eski patronumdu adam iğne ipliğe döndü diğeri de kuaförümdü oda hem hızlı hem çok kilo verdi ama ikisi de kısa zamanda eski hallerine döndüler bizim yaşam şeklimize uygun değildi diyeti hayatını değiştirmeden yapmak lazım onu kes bunu yeme falan olunca istenilen hedefe ulaşıldığında tüm yasaklar kalkıyor ve kilolar gerisin geriye geliyor
Bize katılabilirsinHepimiz istediğimiz vücuda ve kiloya dönelim inşallah
Evlilikten sonra can simidi olunca bende deliriyorum aynadaki halimi görünce.
Kuşum ayran gibi aynı, ben Altınkılıç markasını tavsiye ederim, bimlerde bile satılıyor.
Haklısın kuzum, kalori saymak bize en uygun olanı, her şeyden az yemiş oluyoruz en azından.
Bize katılabilirsin
Tmm cnm benm çok sağ ol
Kızlar çok seviyorum sizi be yaa
o zamaaan ben bu akşam iftar öncesi çıktığım kilomu yarın bildircem yihuuuuu
Hımmm napalım kısmet artık 49 kiloya ve sıkılaşmış vücuduma dönersem inşallah hava atarken sana katılabilirim.aminn cnmm
Ben evlendikten sonra zayıfladım
Havamı da atarım
53,5 kiloydum kemikli halim
Kuşum ayran gibi aynı, ben Altınkılıç markasını tavsiye ederim, bimlerde bile satılıyor.
Haklısın kuzum, kalori saymak bize en uygun olanı, her şeyden az yemiş oluyoruz en azından.
Bize katılabilirsin
biz de seni seviyoz eski löpişkoooo
Hımmm napalım kısmet artık 49 kiloya ve sıkılaşmış vücuduma dönersem inşallah hava atarken sana katılabilirim.
53,5 kiloydum kemikli halim
Akşam kemiksiz halimi yazarım.
Bu arada ben Hatice teşekkür ederim ama ben kalori hesabı falan yapmayı bilmiyorum baştan söyleyeyim.
Canım ben kısayım ondan baya fark ediyor bende kilo
cnm sen zaten bana havanı attın ben 69.7 kiloydum geçen cuma53,5 kiloda kilo mudur ayol
Eriyip bitmeyin kızlar etinize dolgun olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?