Kalori Arkadaşım

Akşamdan planlamıştım

Hey maşallah beeee, böyle devam et diyeceğim ama etmesen de olur

kıskandın di mi
sen beni geçtin valla topiğin en çıtırı bendim eskiden
şimdi 34bta26 (ismini bilmiyorummmm ) ile sen topğiğin çıtırısınız

kızlar ben çok agrasifim
Ergenlik çağlarımdan bugüne hep sinirliyim
Çok yıpranıyorum ve yıpratıyorum istemeden

20 yaşlarındayken psikiyatr' a gitmiştim ilaç vermişti ben ilaç kullanmak isstemiyorum

Bak benim annem de aynen böyle, küçüklüğünden beri aynıymış..
Ben annemin siniri yüzünden ondan o kadar çok dayak yedim ki çocukken, hala aklımdan atamıyorum onları...
Şu anda da çok sinirli, evde hepimize kök söktürüyor, hatta bazen düşünüyorum "babam anneme 30 yıl nasıl dayanmış ve dayanmaya devam ediyor" diye...
Sen de bu gibi şeyleri çocuklarından duymak istemiyorsan bir şekilde önüne geç bu durumların canım benim..

Ama annemi deli gibi seviyorum o ayrı, oyyyy kurban olurum ben ona...

Kız annemi 20 gündür doğru düzgün göremedim, özlemişim valla

İlaç mı kullansam :2::2::2::2::2:
Ama o zamanda ömür boyu dozajı artan ilaçlar almam gerekecek
Aslında özümde çok iyi kalpli pambık kızımdır

Napcam ben ya
Bazen bende diyorum ki kocişim bana nasıl dayanıyor

Canım düşünce yapını değiştirmeye çalışsan, ne bileyim yogaya falan başlasan, gerçekten insanı çok sakinleştiriyor..
Yani ilaç kullanman bence de iyi olmaz..

Canım düşünce yapını değiştirmeye çalışsan, ne bileyim yogaya falan başlasan, gerçekten insanı çok sakinleştiriyor..
Yani ilaç kullanman bence de iyi olmaz..

Oyy kuzum benm çok sağ ol ilgilenmene çok sevindmm

Yoga hiç yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrimde yok merak edip hiç araştırmadım bile ama iyi gelirse denemekte fayda var

Oyy kuzum benm çok sağ ol ilgilenmene çok sevindmm

Yoga hiç yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrimde yok merak edip hiç araştırmadım bile ama iyi gelirse denemekte fayda var

İnternetten biraz araştır önce, faydalarını falan oku..
Yaşadığın şehri bilmiyorum fakat muhakkak bulabilirsin bir yoga merkezi.. Hatta yoga öğretmeyi ücretsiz yapan yerler var..

Ve internetten araştırdığım kadarıyla, kantaron bitkisi de bu gibi durumlara çok iyi geliyormuş.
Sana özelden bir kaç link göndereyim.

Sen bizim löpişkomuzsun nasıl ilgilenmez seninle..

600 gram hiç fena bir rakam değil, lütfen taktik alabilir miyim?

taktiğim yok canım tatil modundan çıkıp eski düzenime geri döndüm. Eski spor düzenime de dönebilseydim daha iyi olacaktı ama olmuyor çalışan evli bi bayan olunca vakit kalmıyor ((

Günaydın kızlar kilomu bildireyim bende hemen
Reglim yüzünden yemeğe tatlıya devam
Allahtan tatlı sevmiyorum bir de
53,3

Ya sanki bakıp ilgilenecekler yapta sevelim diyorlar. Kızıyorum birde yüzsüz yüzsüz e yapamıyor musunuz, olmuyor mu demeleri yok mu? Al saksıyı geçir başına modu . Haydar dümen kılıklı
Canım o hamilelik belirtileri yüzünden salmak yokmu bitiyorum ya varsa diye jillianı yapamıyorum

Normal düzeninden bana biraz bahsedebilir misin canım?

sabah 07:00 de evden çıkmadan bi kaç lokma kahvaltı

iş yerinde 12:00 de öğle yemeği çorba, ana yemek, salata ve yoğrut alıyorum

öğle molası 13:00 da bitiyor masama geçip yeşil çay içiyorum

19:00 da eve gidip kendi pişirdiğim yemeğimi yiyorum

bu hafta 2 gün taze fasulye 3 kaşık pirinç pilav ve salata
2 gün kabak ve patlıcan dolma kemik suyuna erişte çorba yoğurt salata
1 gün kahvaltı yaptık

spor yapmıyorum ama yan gelip de yatmıyorum yemekten sonra çiçeklerimi suluyorum ertesi günün yemeğini pişiriyorum ütü yapıyorum ( bu hafta 2 saat ütü yaptım sıra dağ olmuşlardı) , eşime meyve hazırlıyorum beraber yiyoruz ben fazla abartmadan masumlarından yiyorum, mutfağı topla bulaşık yerleştir falan gün bitiyor yediklerimin ayrıntılarını diyet arkadaşımdanda bakabilirsin hafta içi düzenli giriyorum ama haftasonu giriş yapmaya üşeniyorum durum bu canım sen bakma bu hafta bu kadar gittiğine onda önce 1,5 ay 52 küsürlerde dolanıyordum

Not: eskiden bu tempomun içine 2 günde bir akşamları 1 saat bisiklet çeviriyordum yine istiyorum ama olmuyor ((

yok canım bana yapamıyor musunuz olmuyor mu gibi sözler söylemezler söylerlerse de ben lafımı esirgemem ağır konuşurum kendileri üzülürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…