Akşamdan planlamıştım
Hey maşallah beeee, böyle devam et diyeceğim ama etmesen de olur
ya ben sahursuz oruç tutuyom bi süredir
bu pek doğru bişey değil ama dayanabiliyom çok şükür
o nedenle bu kadar verdim bence
Akşamdan planlamıştım
Hey maşallah beeee, böyle devam et diyeceğim ama etmesen de olur
kızlar ben çok agrasifim
Ergenlik çağlarımdan bugüne hep sinirliyim
Çok yıpranıyorum ve yıpratıyorumistemeden
Psikoloğa gitmeyi düşündün mü canım?
20 yaşlarındayken psikiyatr' a gitmiştim ilaç vermişti ben ilaç kullanmak isstemiyorum
Bak benim annem de aynen böyle, küçüklüğünden beri aynıymış..
Ben annemin siniri yüzünden ondan o kadar çok dayak yedim ki çocukken, hala aklımdan atamıyorum onları...
Şu anda da çok sinirli, evde hepimize kök söktürüyor, hatta bazen düşünüyorum "babam anneme 30 yıl nasıl dayanmış ve dayanmaya devam ediyor" diye...
Sen de bu gibi şeyleri çocuklarından duymak istemiyorsan bir şekilde önüne geç bu durumların canım benim..
Ama annemi deli gibi seviyorum o ayrı, oyyyy kurban olurum ben ona...
Kız annemi 20 gündür doğru düzgün göremedim, özlemişim valla
İlaç mı kullansam :2::2::2::2::2:
Ama o zamanda ömür boyu dozajı artan ilaçlar almam gerekecek
Aslında özümde çok iyi kalpli pambık kızımdır
Napcam ben ya
Bazen bende diyorum ki kocişim bana nasıl dayanıyor
Bak benim annem de aynen böyle, küçüklüğünden beri aynıymış..
Ben annemin siniri yüzünden ondan o kadar çok dayak yedim ki çocukken, hala aklımdan atamıyorum onları...
Şu anda da çok sinirli, evde hepimize kök söktürüyor, hatta bazen düşünüyorum "babam anneme 30 yıl nasıl dayanmış ve dayanmaya devam ediyor" diye...
Sen de bu gibi şeyleri çocuklarından duymak istemiyorsan bir şekilde önüne geç bu durumların canım benim..
Ama annemi deli gibi seviyorum o ayrı, oyyyy kurban olurum ben ona...
Kız annemi 20 gündür doğru düzgün göremedim, özlemişim valla
Canım düşünce yapını değiştirmeye çalışsan, ne bileyim yogaya falan başlasan, gerçekten insanı çok sakinleştiriyor..
Yani ilaç kullanman bence de iyi olmaz..
Oyy kuzum benm çok sağ ol ilgilenmene çok sevindmm
Yoga hiç yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrimde yok merak edip hiç araştırmadım bileama iyi gelirse denemekte fayda var
600 gram hiç fena bir rakam değil, lütfen taktik alabilir miyim?
taktiğim yok canım tatil modundan çıkıp eski düzenime geri döndüm. Eski spor düzenime de dönebilseydim daha iyi olacaktı ama olmuyor çalışan evli bi bayan olunca vakit kalmıyor((
Ya sanki bakıp ilgilenecekler yapta sevelim diyorlar. Kızıyorum birde yüzsüz yüzsüz e yapamıyor musunuz, olmuyor mu demeleri yok mu? Al saksıyı geçir başına modu . Haydar dümen kılıklıbenim tarafım bu güne kadar hiç sormadı ama onlarda var bu sorma durumu ben bi kaç defa sert yanıt verdim artık soracakları zaman daha ılımlı davranıyorlar :)) çekinerek soruyorlar sormaktan bi türlü vazgeçemediler :)) hiç bi zaman kimseyi dinlemedim eşimle ne zaman istersek Allah ta nasip ederse o zaman olur sonuçta bunun herşeyini biz yaşayacağız kimse yanımızda olmayacak
Canım o hamilelik belirtileri yüzünden salmak yokmu bitiyorum ya varsa diye jillianı yapamıyorumvalla burda imkanlar anca o kadar oluyo işte maksat mideyi daraltmak
evime bi gideyim tam teşekküllü diyet olucak
şuanda 53 kiloyum, hedefim 45-46
hamile kalmadan kilo vermem lazım
ama şuanda da hamile olabilirim durumlar karışık
Canım o hamilelik belirtileri yüzünden salmak yokmu bitiyorum ya varsa diye jillianı yapamıyorum
Normal düzeninden bana biraz bahsedebilir misin canım?
ah sorma canım ya hala muallaktayız sabırla bekliyoruz bakalım zamanım dolmadan da test yapmıyorum
kıskandın di mi
sen beni geçtin valla topiğin en çıtırı bendim eskiden
şimdi 34bta26 (ismini bilmiyorummmm) ile sen topğiğin çıtırısınız
birde acayip yiyesim var sürekli bişiler yemek istiyorumyok canım o çok stresli bir şey ben sonuncusunda günüm geçmesine rağmen yapmadım.
Günaydın kızlar kilomu bildireyim bende hemen
Reglim yüzünden yemeğe tatlıya devam
Allahtan tatlı sevmiyorum bir de
53,3
Ya sanki bakıp ilgilenecekler yapta sevelim diyorlar. Kızıyorum birde yüzsüz yüzsüz e yapamıyor musunuz, olmuyor mu demeleri yok mu? Al saksıyı geçir başına modu . Haydar dümen kılıklı
Canım o hamilelik belirtileri yüzünden salmak yokmu bitiyorum ya varsa diye jillianı yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?