Kalori Arkadaşım

kızlar ben çok agrasifim
Ergenlik çağlarımdan bugüne hep sinirliyim
Çok yıpranıyorum ve yıpratıyorum istemeden

canım sinirlendiğin konular neler onlara dikkat et mesela temizlik mi ? eşin senin istediğin kadar titiz olmayabilir yada dağınık olabilir sen eşini tüm halleriyle kabullen bu adamda böyle yapacak bişey yok de 1 ay sonra o an sinirlendiğin kouyu haturlayıp hatırlamayacağını düşün hatırlarsan aynı tepkiyi verip vermeyeceğini düşün en büyük zararı kendine verdiğini düşün

Ekstra bir şey yapıpı yapmadığını merak etmiştim, yapmıyormuşsun sen de benim gibi

birde acayip yiyesim var sürekli bişiler yemek istiyorum
kafa direkt ona da gidiyo acaba mı diye
Aynen öyle
yok canım bana yapamıyor musunuz olmuyor mu gibi sözler söylemezler söylerlerse de ben lafımı esirgemem ağır konuşurum kendileri üzülürler

Canım zaten ağır konuştuğum için artık konuşmuyoruz. Sağolsun anneler onların avukatı sanki

Slm kızlar

Herkes kilo bildirimini yapmış bir ben kalmışım sanırım. Regli dönemim yaklaşıyor ondan sanırım karnımda şişlik ve gazla kalktım bugün 2 senedir ramazanın bir başında bir sonunda regli oluyorum benim gibi olan var mı acaba?Neyse tartı da bu hafta 59.4 çıktım umarım haftaya böyle olmaz.Bu arada baya şey konuşmuşsunuz şöyle bir baktım ama bugün hiç vaktim yok iftar davetimiz var yoğun bir gün olacak.hepinizi öptüm mucuks....

canım ömür boyu kullancam diye kendini şartlandırma
benim eşim bi ara depresyona girdi yeni işiyle ilgili.. psikiyatra gitti
ilaç verdi düzenli içti.. ve kendini gayet iyi hissetmeye başladı.. doktoruna da danışarak bıraktı ilacı
sinir durumu farklı olabilir belki ama önyargılı olma.. bence mutlaka bi git

bize de anlatabilirsin sinirlendiğin durumları.. biz seni sakinleştiririz belki yardımımız dokunur

Ayy kızlar gerçekten çok iyi geldiniz teşekkür ederim.. Çook sağ olun.
Didoşumda özelden öneriler gönderivermiş cnm çok sağ ol

Kızlar aslında çok basit şeyler aama engel olamıyorum kendime.
Eve gidinceye kadar hiçbirşey yok bende gayet iyiyim eve girer girmez o yapılacak işleri gördükçe mi oluyor bilmiyorum bir agrasiflik peydah oluyor bende.
Ben birşey yaparken kocişim oturunca öyle bir sinirleniyorumki
İstiyorum ki birlikte yapalım birlikte oturalım birbirimizede vakit ayırmış olalım.

Ben herhafta içi temizlik yapmaya çalışırım bunu önceden onada söylerim yarın temizlik yapıcaz diye o gün eve giderken muhakkak çok yorgunum pof of temizlik mi yapacağız diye başlar
Ben mesela isterimki yaptığım yeri temiz yapayım bir daha biri peşimden gelmesin o öyle değil biliyorum yapısal olarak o kadar yapması bile benm için bir ödül ama peşinden eksikleri görünce çığırımdan çıkıyorum
Yemek yaparken mutfağın kapısı hep kapalı tutarım koku diğer odalara gitmesin diye o daima açık bırakır gideceği yere gider bir daha bekleki gelecek mutfağa kapatacak gelde sinirlenme:18::18::18::18::18:

Sonra ben birşey paylaşıyorum anlatıyorum bir güzel hararetli adamdan cevap bekliyorum tık yok ya bilmem der ya susar

Bilmiyorum kızlar aslında biz çok güzel anlaşıyoruzda bu benm sinirlerim olmasa

İleri derecede sorunluyum zannımca

kuzum ev işlerini senin gibi yapmasını bekleme bence
hadi kimi erkekler cidden çok farklı kadın gibi temizlik de yapar, eli de yatkındır
ama kimi erkekler de yapmaz.. benim eşim de onlardan biri
ilk başlarda evi süpürürdü artık onu da yapmıo.. yemek yeriz mesela masum masum yüzüme bakar kalkabilirsin diyeyim de bilgisayarın başına otursun diye
ha yap deyince oflasa da poflasa da yapar ama ben yıpratmıyom kendimi
olduğu kadar kendim yapıom.. sen de böyle şeyler için bozma moralini.. olduğu kadar de.. dört dörtlük temiz olmana gerek yok bence ikiniz yaşıyosunuz
benim eşim de mesela hevesimi çok kırar.. hevesle bişey anlatırım olumsuz bişey söyler o konuyla ilgili benim hevesim kırılır
anlık ben de kızıyorum ama geçiyo..
napalım erkekler de böyle işte..

Ayy melinde cnm inan içime su serptin sadece ben mi böyle oluyorum diye hep düşünüp duruyordum. İyi geldin. Aynen bende hevesli hevesli anlatırım kursağımda kalır. Anlatmasam daha iyi
Düşünsenize tatile gidelim diyoruz nereye gidebilir ne zmn gitsek konuşmaya çalışıp karar vermemiz gerekiyor sonuçta yok adamda bilmemden başka birşey yok. Hee kalksam öneri sunsam o öyle olur mu vs.
Böyle burdan bakıcada çok kötü bir evliliğim varmış gibi oldum ama yok aslında çok şükür tüm olumsuzluklara rağmen kocişimi çook seviyom
Sadece sıkıntıcıklarımız var

Son düzenleme:

oyyy kuzucummm ben evlendiğimde eşim vardiyalı çalışıyordu bende çok yoruluyor diye bişi talep etmiyordum kendisinden istiyordumki beraber olduğumuz sınırlı vakittede ev işi falan olmasın oturalım tv izleyelim film izleyelim sohbet edelim falan

1,5 yıldır da aynı iş yerinde sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz iş böyle olunca onada görevler vermeye başladım temizlik günümüz c.tesi o tüm evi güçlü kuvvetli kollarıyla süpürür bende arkasından siler toz alırım suyu o alır burada sucu sokaktan geçer alacaksan damacanla apartmanın önünden alır evine getirirsin yada bakkaldan alınır öyle evini kapısına getirmezler

c.tesi günü beraber markete gider alış veriş yaparız sonra pazara gider sebze meyve alırız

bunları kavga ile yaptırmam tatlı dille pohpohlayarak yaptırırım mesela evi süpürdüğünde sen benden daha kuvvetlisin daha temiz süpürüyorsun derdim oda inanırdı şimdi gerçekten kendini vererek yapıyor ve benden iyi süpürüyor

en son beraber yemek yapmayı teklif ettim ben yemeği yapacaktım oda tarhana çorbası küçük bi soğan doğrayıp kavurmasını söyledim soğanları büyük doğramış ve tam öldürmemiş çorba felaketti inanır mısınızkocaman soğan parçaları vardı içinde önce güldüm sonra ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bundan sonra hasta olursam bi çorba pişirenim yok demicem dedim ve zorla 1 kase içtim

yemekten sonrada hemen çorba tenceresinin içine rondoyu sokup soğanları yok ettim

menemeni artık eşim yapıyor nasıl mı bi hafta sonu çok açız hemen bişi yapıp yememiz lazım bende hadi bana yardım et dedim girdik mutfağa biberleri domatesleri falan hep o doğradı biberleri öldürdü falan bende masayı kurarken yönlendirdim şöle yap böle yap diye menemeni o yapmış oldu o açlıkla bide güzel geldi bize şimdi menemen yapıcam dediğimde dur ben yapıyım benimki daha güzel oluyor diyo bende hiç bozmuyorum evet sen daha güzel yapıyorsun diyorum

en son tatlı yaptık beraber çok basit bi bisküvili tatlı var o bayılıyor hadi yardım et bana dedim oflaya poflaya geldi yanıma beraber yapık 10 dk da vayyy bu bu kadar kolaymıymış bundan sonra kendimde yaparım falan demeler adamda öz güven tavan yaptı

dicem o ki onu yüreklendir bi iş yapınca çocuklardaki gibi takdir et eleştirme böyle yapsan daha iyi olur falan de arada küçük jestler yap falan işi sevsin sonra alışıyorlar o iş onların görevleri oluyor

Ayyy kızlarr hepinizden öğreneceğim ne çok şey var..

34bta hepinizden tecrübeli evlilik konusunda, feyz alın azcık

Benim Ozan efendi de aynı 34bta'nın kocası gibi, pohpohlayınca her işi yapıyor

Acık kocamın dedikodusunu yapıyım titizzz ve dağınıklığa hiç gelemezdi ilk zamanlar sırf bu yüzden gerilirdik roller değişmişti sanki ben dağınık koca o düzenli ev hanımı gibi dırdır ederdi ama elini de bişeye sürmezdi bende iş bırakmazdım ona anca dağınıklık görünce dırdırlanırdı sonra yavaş yavaş uyum sağlamaya başladık birbirimize alıştık asıl rollerimize büründük

benim eşim trafikte kurallara uymayanlara çok sinir olur söylenir arabada sinir küpüdür ilk zamanlar ben sakinleştirmeye çalışırdım canım sinirlenme ne gerek var falan dedim kendine zarar falan o sinirin yönü değişir bu defa benle tartışırdı adam gergin sakinleşmezdi sonra amaaannn dedim o kendi sinirleniyor söyleniyor kızıyor mırın mırın küfür ettiği bile oluyor ben hiç oralı değil etrafı izliyorum radyo dinliyorum kendi keyfime bakıyorum 10 dk sonra onun siniri geçiyor bana dönüyor yavrumlu canımlı muhabbet ediyor bende hiç kırılmamış oluyorum

hejiracım feyz alınacak bi durum yok aslında zamanla birbirimize alıştık. evlilik sevgililikten başka derlerdi gerçekten öyleymiş

Ayy kız senin bu kocanla benim sevgilim çok benziyorlar birbirlerine, yani tabii biz daha öyle uzun süreli aynı evde yaşamadık ama inşallah yaşayacağız

Çok aşığımmm yaaaaaa, bak şimdi bahsedince aşkım kabardı

aşkım kabardı diyince benimkinin en sinir bozucu huyu canımı yakması aşkı kabarır sarılır kaburgalarım kırılacak gibi olur nefesim kesilir yada bi şaplak atar 5 parmak izi kalır bazen o beni severken dayak yemişten beter oluyorum darp raporu alıcam diyorum tamam canım özür dilerim acıtmak istememiştim dayanamıyorum napim falan bi daha acıtmıcam canını bi sürü söz sonra 2 gün geçer yine aynı resmen şiddet görüyorum

canımmm sevdiceklerimiz bi tane.. baştacılar
ama bazen de çok gıcık olabiliyolar eşime hep derim bugün sana çok gıcık oluyorum diye o da ne tesadüf der
insanları olduğu gibi kabul etmek gerekli biraz da.. o da onun karakteri demek
sen kendini paralarken yan gelip yatması da insana dokunur tabi.. öyle durumlarda da tatlı dille rica etmek gerekli sanırım
suçlayıp kızıp yapmıyosun etmiyosun demek yerine, hayatım hadi sen de şunu yap da işimiz çabuk bitsin, çok yoruldum falan desen daha iyi sonuç doğurabilir sanki

eşimin de farklı farklı cinslikleri var
ama ben onu öyle kabul etmeye çalışıyom.. mesela kirli çorapları top top yapıp yatak odasının halısına biriktiriyo resmen adam
orda onlar ayrı bi cumhuriyet kuruyolar resmen
ilk başlarda acayip kızardım, şimdi sallamıyom.. bazen inat edip toplamıyom birikiyo mecbur topluyo bazen de eserse topluyom

Canım eşime benimde zaman zaman sinirlendiğim oluyor.
Mesele televizyon izleyince konuşmayacaksın, gazete okuyorsa evde şarkı söyleyip, tv izlemeyeceksin. Paşam rahatsız oluyor e haliyle bayanım sence susar mıyım? İkimizde birbirini olduğu gibi kabul etmeye alttan almaya çalışıyor yoksa evlilik asla yürümez.

Canım birde tatlı dil bütün erkeklerden öğrendiğim bu ve en etkili yöntem emin olabilirsin.

ayy benimki de öyle
sonra da taklidimi yapar 'ben hassasım ben hassasım' diye
ama hakkaten hassasım yaaa anında morarıyo cildim.. hemen canım acıyo
ama ben de onu böyle sömüre sömüre seviyom bayılırım mıncıklamaya

yaaa bi yerim acıyınca çizgi filmlerdeki gibi kulaklarımdan duman çıkıyor çok sinirleniyorum yaaa geçen gün oturuyoruz ben ona yaslanmışım canım burana noldu diyo morluk var ben de evcilleşemedin gitti dedim tepem attı vücudumda 3 tane morluk gösterdim kendisine çok üzüldü yaa canım o kadar mı elim ağır benim özür dilerim falan içi acıdı beni resmen dövüyorsun çaktırmadan halime bak diye isyan ettim sonra 10 dk sonra yine dip dibe girip tv izledik ne ben ders alıyorum nede o vazgeçiyor diyorum ama bi gün elinde kalıcam hayır derdinide anlatamazsın çok seviyordum severen oldu desen kim inanır sana

Hepsi aynıymış meğer bunların
Ama bizi çok seviyorlar, bunu düşünüp mutlu olmak lazım

Hepsi aynıymış meğer bunların
Ama bizi çok seviyorlar, bunu düşünüp mutlu olmak lazım

ayı mayı ama benim ayım yapcak bişi yok sevgisinden hiç bi zaman şüphe etmedim işte evcilleştirmek için uğraşıyorum emek olmadan yemek olmaz

ayı mayı ama benim ayım yapcak bişi yok sevgisinden hiç bi zaman şüphe etmedim işte evcilleştirmek için uğraşıyorum emek olmadan yemek olmaz

Ben de öküzüm diye severim

Allah aşkına sinir etti beni bugün, sakallarını kesmiş geçen gün bana sormadan, bugün de beni aradı diyor ki; "aşkım bi konuda fikrini almak istiyorum, ben bıyıklarımı da keseceğim, sakalsız hiç yakışıklı olmadım, sadece bıyıklı kendimi yaşlı hissediyorum diyor" ben de dedim ki "keşke sakallarını kesmeden önce de haber verseydin ben sana söylerdim kesmemen gerektiği " . Şimdi hem sakalsız hem bıyıksız kaldı saftirik
Napılır şimdi böyle sevgili??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…