Ben de öküzüm diye severim
Allah aşkına sinir etti beni bugün, sakallarını kesmiş geçen gün bana sormadan, bugün de beni aradı diyor ki; "aşkım bi konuda fikrini almak istiyorum, ben bıyıklarımı da keseceğim, sakalsız hiç yakışıklı olmadım, sadece bıyıklı kendimi yaşlı hissediyorum diyor" ben de dedim ki "keşke sakallarını kesmeden önce de haber verseydin ben sana söylerdim kesmemen gerektiği" . Şimdi hem sakalsız hem bıyıksız kaldı saftirik
Napılır şimdi böyle sevgili??
neyse olan olmuş beğenmediysen 2 çemkir kökü onda nasıl olsa uzatır yine :)))
Sene de iki kez aynı hatayı yapıyor şaşkoloz, her seferinde çemkiriyorum ama ders almıyor.
Kızlar yazdiklarinizi okumaya doyamadim çok güldüm de ALLAH da kocalarınızı güldürsün . Öpüyorum hepinizi cop cops
oyyy kuzucummm ben evlendiğimde eşim vardiyalı çalışıyordu bende çok yoruluyor diye bişi talep etmiyordum kendisinden istiyordumki beraber olduğumuz sınırlı vakittede ev işi falan olmasın oturalım tv izleyelim film izleyelim sohbet edelim falan
1,5 yıldır da aynı iş yerinde sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz iş böyle olunca onada görevler vermeye başladım temizlik günümüz c.tesi o tüm evi güçlü kuvvetli kollarıyla süpürür bende arkasından siler toz alırım suyu o alır burada sucu sokaktan geçer alacaksan damacanla apartmanın önünden alır evine getirirsin yada bakkaldan alınır öyle evini kapısına getirmezler
c.tesi günü beraber markete gider alış veriş yaparız sonra pazara gider sebze meyve alırız
bunları kavga ile yaptırmam tatlı dille pohpohlayarak yaptırırım mesela evi süpürdüğünde sen benden daha kuvvetlisin daha temiz süpürüyorsun derdim oda inanırdı şimdi gerçekten kendini vererek yapıyor ve benden iyi süpürüyor
en son beraber yemek yapmayı teklif ettim ben yemeği yapacaktım oda tarhana çorbası küçük bi soğan doğrayıp kavurmasını söyledim soğanları büyük doğramış ve tam öldürmemiş çorba felaketti inanır mısınızkocaman soğan parçaları vardı içinde önce güldüm sonra ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bundan sonra hasta olursam bi çorba pişirenim yok demicem dedim ve zorla 1 kase içtim
yemekten sonrada hemen çorba tenceresinin içine rondoyu sokup soğanları yok ettim
menemeni artık eşim yapıyor nasıl mı bi hafta sonu çok açız hemen bişi yapıp yememiz lazım bende hadi bana yardım et dedim girdik mutfağa biberleri domatesleri falan hep o doğradı biberleri öldürdü falan bende masayı kurarken yönlendirdim şöle yap böle yap diye menemeni o yapmış oldu o açlıkla bide güzel geldi bize şimdi menemen yapıcam dediğimde dur ben yapıyım benimki daha güzel oluyor diyo bende hiç bozmuyorum evet sen daha güzel yapıyorsun diyorum
en son tatlı yaptık beraber çok basit bi bisküvili tatlı var o bayılıyor hadi yardım et bana dedim oflaya poflaya geldi yanıma beraber yapık 10 dk da vayyy bu bu kadar kolaymıymış bundan sonra kendimde yaparım falan demeler adamda öz güven tavan yaptı
dicem o ki onu yüreklendir bi iş yapınca çocuklardaki gibi takdir et eleştirme böyle yapsan daha iyi olur falan de arada küçük jestler yap falan işi sevsin sonra alışıyorlar o iş onların görevleri oluyor
Ayyy kızlarr hepinizden öğreneceğim ne çok şey var..
34bta hepinizden tecrübeli evlilik konusunda, feyz alın azcık
Benim Ozan efendi de aynı 34bta'nın kocası gibi, pohpohlayınca her işi yapıyor
Acık kocamın dedikodusunu yapıyımtitizzz ve dağınıklığa hiç gelemezdi ilk zamanlar sırf bu yüzden gerilirdik roller değişmişti sanki ben dağınık koca o düzenli ev hanımı gibi dırdır ederdi ama elini de bişeye sürmezdi bende iş bırakmazdım ona anca dağınıklık görünce dırdırlanırdı sonra yavaş yavaş uyum sağlamaya başladık birbirimize alıştık asıl rollerimize büründük
benim eşim trafikte kurallara uymayanlara çok sinir olur söylenir arabada sinir küpüdür ilk zamanlar ben sakinleştirmeye çalışırdım canım sinirlenme ne gerek var falan dedim kendine zarar falan o sinirin yönü değişir bu defa benle tartışırdı adam gergin sakinleşmezdi sonra amaaannn dedim o kendi sinirleniyor söyleniyor kızıyor mırın mırın küfür ettiği bile oluyor ben hiç oralı değil etrafı izliyorum radyo dinliyorum kendi keyfime bakıyorum 10 dk sonra onun siniri geçiyor bana dönüyor yavrumlu canımlı muhabbet ediyor bende hiç kırılmamış oluyorum
hejiracım feyz alınacak bi durum yok aslında zamanla birbirimize alıştık. evlilik sevgililikten başka derlerdi gerçekten öyleymiş
aşkım kabardı diyince benimkinin en sinir bozucu huyu canımı yakması aşkı kabarır sarılır kaburgalarım kırılacak gibi olur nefesim kesilir yada bi şaplak atar 5 parmak izi kalır bazen o beni severken dayak yemişten beter oluyorum darp raporu alıcam diyorum tamam canım özür dilerim acıtmak istememiştim dayanamıyorum napim falan bi daha acıtmıcam canını bi sürü söz sonra 2 gün geçer yine aynı resmen şiddet görüyorum
canımmm sevdiceklerimiz bi tane.. baştacılar
ama bazen de çok gıcık olabiliyolareşime hep derim bugün sana çok gıcık oluyorum diye o da ne tesadüf der
insanları olduğu gibi kabul etmek gerekli biraz da.. o da onun karakteri demek
sen kendini paralarken yan gelip yatması da insana dokunur tabi.. öyle durumlarda da tatlı dille rica etmek gerekli sanırım
suçlayıp kızıp yapmıyosun etmiyosun demek yerine, hayatım hadi sen de şunu yap da işimiz çabuk bitsin, çok yoruldum falan desen daha iyi sonuç doğurabilir sanki
eşimin de farklı farklı cinslikleri var
ama ben onu öyle kabul etmeye çalışıyom.. mesela kirli çorapları top top yapıp yatak odasının halısına biriktiriyo resmen adam
orda onlar ayrı bi cumhuriyet kuruyolar resmen
ilk başlarda acayip kızardım, şimdi sallamıyom.. bazen inat edip toplamıyom birikiyo mecbur topluyo bazen de eserse topluyom
Canım eşime benimde zaman zaman sinirlendiğim oluyor.
Mesele televizyon izleyince konuşmayacaksın, gazete okuyorsa evde şarkı söyleyip, tv izlemeyeceksin. Paşam rahatsız oluyor e haliyle bayanım sence susar mıyım? İkimizde birbirini olduğu gibi kabul etmeye alttan almaya çalışıyor yoksa evlilik asla yürümez.
Canım birde tatlı dil bütün erkeklerden öğrendiğim bu ve en etkili yöntem emin olabilirsin.
Ben de öküzüm diye severim
Allah aşkına sinir etti beni bugün, sakallarını kesmiş geçen gün bana sormadan, bugün de beni aradı diyor ki; "aşkım bi konuda fikrini almak istiyorum, ben bıyıklarımı da keseceğim, sakalsız hiç yakışıklı olmadım, sadece bıyıklı kendimi yaşlı hissediyorum diyor" ben de dedim ki "keşke sakallarını kesmeden önce de haber verseydin ben sana söylerdim kesmemen gerektiği" . Şimdi hem sakalsız hem bıyıksız kaldı saftirik
Napılır şimdi böyle sevgili??
günaydın herkese
dün arkideşlerim iftara geldi bize, bi döktürdüm bi döktürdüm
bu arada sinokişkooo ben de en çok ısırırım vallavampir gibiyim bayılıyom
kilom çok karmaşık ben çözemiyorum artıkın.. bi anı bi anını tutmuyo
ama zayıfladım tabi onu hissetmek bilem güzel
Günaydın kızlar..
Hafta sonu misafirimiz vardı, bir de dışarıya çıktık falan derken, tartıda 200 gram artıdayım, gerçi ben daha fazla bekliyordum, kesin 1 kg diyordum, 200 gramı görünce mutluluktan havalara uçtum
Bende bende bayılıyorum. Dişlerim sanki rahatlıyo ısırınca o derece
Neler yaptın bende misafir çağıracağım karar veremedim neler yapsam diye :26::26:
Dün su böreği yedim kızlar hemde 2 dilim
Vallahi içim gitti yemeklere.ezogelin çorbası
lavaş pizza
kabak tarator
salata
teyzemden arakladığım 2 meze
fırında beşamel soslu patlıcan musakka
sebzeli bulgur pilavı
yine teyzemden arakladığım kadayıf tatlısı
güzel oldu hepsi çok şükür
ben de bu sene sadece arkadaşlarımı aldım, çünkü cuma biz de onlara gitmiştik
bu sene aile alamıcam malesef zamanım yok çünküüü
haftaiçi çok zor oluyo ve de herkese uymuyo zamanı, haftasonum da kalmadı zaten c.tesi çıkıyoz yola
ezogelin çorbası
lavaş pizza
kabak tarator
salata
teyzemden arakladığım 2 meze
fırında beşamel soslu patlıcan musakka
sebzeli bulgur pilavı
yine teyzemden arakladığım kadayıf tatlısı
güzel oldu hepsi çok şükür
ben de bu sene sadece arkadaşlarımı aldım, çünkü cuma biz de onlara gitmiştik
bu sene aile alamıcam malesef zamanım yok çünküüü
haftaiçi çok zor oluyo ve de herkese uymuyo zamanı, haftasonum da kalmadı zaten c.tesi çıkıyoz yola
Vallahi içim gitti yemeklere.
Eline sağlık canımcım
Ay kız neler yapmışsın öyle maşallah
ÇAlışınca dediğin gibi misafir ağırlamak çok zor oluyor. Ama ben bu yılda çok şükür başardım
Bu hafta içide bir misafir daha alabilirsem tamamdır
Tatlım lavaş için kullandığın belli bir marka var mı? Daha önce lavaş pizza hiç denemedim ve denemek istiyorum . Hoşuma gitti.
Benimde içim gitti
Kızlarrrrrrrrr herkese GünaydınnMerhaba ben geldimmmmmmmm Özlediniz mi bakim beni
Berbat bir sınavınardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın
Ayyyy allammm kim gelmişKız hoşgeldin, ne çok özledik seni yaaa
Ayyyyy ben ben ben:82::82: ben de çoook özledim tatlım yaaa
Nasılsın kuşum, her şey yolunda mı? Değişik bir şeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?