Kalori Arkadaşım

neyse olan olmuş beğenmediysen 2 çemkir kökü onda nasıl olsa uzatır yine :)))

Kızlar yazdiklarinizi okumaya doyamadim çok güldüm de ALLAH da kocalarınızı güldürsün . Öpüyorum hepinizi cop cops

Kızlar yazdiklarinizi okumaya doyamadim çok güldüm de ALLAH da kocalarınızı güldürsün . Öpüyorum hepinizi cop cops

Aynen dry dry a katılıyorum yazdıklarınızı okumaya doyamadım aşk ,evlilik, sorumluluk, olduğu gibi kabullenir gibi yapıp alttan alttan yontma çabalarınız güzelmiş allah mutluluğunuzu daim etsin. Gerçekten bu zamanda evlenilecek kişiyi bulmak zor bulduğunun da kıymetini bilmek lazım sanırım.

Kız sana maşallah çözmüşsün bu işi :)

haklısın cnm gerçekten daha tecrübeli. Biliyor nasıl davranılacağını sinirlerine de hakim olabiliyor maşallah Allah bozmasın .Nazar

evet kezinlikle evlilik çok başka çookk ssz

Kızlar benim kocişde şiddetli sevmeye bayılır

Erkeklerin hamurunda var demek ki

Özel günler yakınlaştığında öyle hassas öyle acıyor ki dokunma diyorum bana çok komik dokunur sonrada ayy hayatım özürdilerim unuttum öpüm geçsin felan filan
arada bende şiddetli seviyom özellikle ısırmaya bayılırım

Kızlar günaydın. Hafta sonu arkadaşım gelmişti nefis sofra yiyecekler vs derken güzelce abartmadan yedim. Dün de misafirliğe gittik orda dayanamadım çok yedim tartılmaya cesaret edemediğimden ne kadar + dayım bilmiyorum:18::18::18::18:
Bu haftaya kadar kilo almadan vererek gelmiştir. Bayramada birşey kalmadı inş. Kilo almam kızlar :18::18::18::18::18::18:
R dönemim yaklaşıyor acaip tatlı yemeye başladım yine . Ramazanda zaten çok yeniyor

Sizler neler yaptınız yazılanları okudum ve dedim ki gerçekten hepsi birbirine benziyor
Onnlarda bizim için kim bilir neler diyorlar

günaydın herkese
dün arkideşlerim iftara geldi bize, bi döktürdüm bi döktürdüm

bu arada sinokişkooo ben de en çok ısırırım valla vampir gibiyim bayılıyom

kilom çok karmaşık ben çözemiyorum artıkın.. bi anı bi anını tutmuyo
ama zayıfladım tabi onu hissetmek bilem güzel

Günaydın kızlar..

Hafta sonu misafirimiz vardı, bir de dışarıya çıktık falan derken, tartıda 200 gram artıdayım, gerçi ben daha fazla bekliyordum, kesin 1 kg diyordum, 200 gramı görünce mutluluktan havalara uçtum

Bende bende bayılıyorum. Dişlerim sanki rahatlıyo ısırınca o derece
Neler yaptın bende misafir çağıracağım karar veremedim neler yapsam diye :26::26:

Dün su böreği yedim kızlar hemde 2 dilim

ezogelin çorbası
lavaş pizza
kabak tarator
salata
teyzemden arakladığım 2 meze
fırında beşamel soslu patlıcan musakka
sebzeli bulgur pilavı
yine teyzemden arakladığım kadayıf tatlısı

güzel oldu hepsi çok şükür
ben de bu sene sadece arkadaşlarımı aldım, çünkü cuma biz de onlara gitmiştik
bu sene aile alamıcam malesef zamanım yok çünküüü
haftaiçi çok zor oluyo ve de herkese uymuyo zamanı, haftasonum da kalmadı zaten c.tesi çıkıyoz yola

Vallahi içim gitti yemeklere.

Eline sağlık canımcım

Ay kız neler yapmışsın öyle maşallah
ÇAlışınca dediğin gibi misafir ağırlamak çok zor oluyor. Ama ben bu yılda çok şükür başardım
Bu hafta içide bir misafir daha alabilirsem tamamdır

Tatlım lavaş için kullandığın belli bir marka var mı? Daha önce lavaş pizza hiç denemedim ve denemek istiyorum . Hoşuma gitti.

Vallahi içim gitti yemeklere.

Eline sağlık canımcım

Benimde içim gitti

ben daha önce tortilladan yapmıştım ama eşim bu sefer lavaş olsun dedi
uno markasınınkini kullandım çok da güzel oldu valla
bi kat lavaş, arasına kaşar, üstüne bi kat daha lavaş sonra pizza malzemesi
harika oluyo valla yap canım

didoş teşekkür ederim

Kızlarrrrrrrrr herkese Günaydınn Merhaba ben geldimmmmmmmm Özlediniz mi bakim beni

Berbat bir sınavın ardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın

Ayyyy allammm kim gelmiş Kız hoşgeldin, ne çok özledik seni yaaa

Nasılsın kuşum, her şey yolunda mı? Değişik bir şeyler var mı?

Pek iyi olduğum söylenemez sınavım çok kötü geçti gitti emeklerim koskoca bir senem onun dışında değişik bişiyler yok kilom aynı basenlerim aynı hayatım aynı gidiyor işte sende ne var ne yok kız neler oldu ben yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…