inş dediğiniz gibidir kızlar
tamam tatilde yedim işçtim ama aynı zamanda da yüzdüm bi sürü yürüdüm
bu kadar almamam lazımdı bence
neyse bakçaz bakalım.. spora geri dönsem süper olcak
R dönemindeysen almamışındır p.tesiye iner kilon
melinda sinoki haklı yorgun ve uykusuz olunca benimde kilom tartıda artıyor haftasonu dinlenince bişiyin kalmaz hem yol boyu oturuyor insan su toplar vücut ödemde atarsın haftasonu
acaba hejira ile orkide ne durumdalar
inş dediğiniz gibidir kızlar
tamam tatilde yedim işçtim ama aynı zamanda da yüzdüm bi sürü yürüdüm
bu kadar almamam lazımdı bence
neyse bakçaz bakalım.. spora geri dönsem süper olcak
kızlar 55,5 kiloyken ölçtüğüm ilk ölçülerim şimdi 52 kiloyum 3,5 kilo verdikten sonra en çok belim incelmiş halbuki ben popomun küçülmesini tercih ederdim
13.03.2014 ----01.08.2014----fark
bel 74 ------------- 62,5 ------ 11,5
göbek 80 ------------- 74 ------ 6
kalça 100 ------------- 95,5 ------ 4,5
bacak 62 -------------- 56,5 ----- 5,5
dido da kaçırmıştır kesin çünkü ozan ile tatilde
Bende dönebilsem gerçekten süper olacak
Ayy ne ince olmuş belin kız
popo çok zor gidiyor
ahh o popo yokmu o popo yaaaa zaten tek sıkıntım orası popom ve baldırlarım bi incelse
kurbana kadar senden 5 kg bekliyorum sporda yap kardiyo falan çalış 65 olunca kurbanda herkes çok şaşırır bide yeni ciciler çakarsın nasıl verdin diye dolanırlar peşinde
ölçülerine bayıldımmm süpersin canım
benim de popiş büyük.. üst 36 alt 38 beden..
spor yapmak için çok pis gaza geldimmm ben de 62 bel istiyomgerçi hiç o kadar incelmedi ya benimki
kızlar ben işe başladım artık daha fazla aranızda olacağım pztesiden itibaren inş
öpüyorum cops copsbugün tartılmadım akşam eve gidince tartılayım diyete yeniden başlayayım bakalım sinekim geçmiş beni yetişmem lazım ona
yaa bende üstten hiç şikayetçi değildim sadece tek sıkıntı yediklerim direk çıkıntı olur su içsem göbeğim çıkar gün içinde sanki içeride hiç yer yok
hep baldır ve kalça şikayetim oldu benimde alt 38 ama ben 36 ile 38 arasında olsun istiyorum şu an 38 tam oluyor ne bol ne dapdar
kızlar ben işe başladım artık daha fazla aranızda olacağım pztesiden itibaren inş
öpüyorum cops copsbugün tartılmadım akşam eve gidince tartılayım diyete yeniden başlayayım bakalım sinekim geçmiş beni yetişmem lazım ona
ohoooo sinoki 60 lı rakamlarda geziyor bir an önce harekete geçmelisin
Ben bile Bu iri popo ile 42 giyiyim ayol
Siz nasıl hala 38 desiniz
Hoş gelsib cops cops
Çabuk tartıl buraya yaz. Bu ne başı boşluktur. Yarışa devam edeceğiz biran önce kendini toparla iyice saldın
Kızlar güzel haftasonları diliyorum sizlere.
Gelebilirsem geleceğim. Evde çok işim var evim batmış.
2 kişiyiz nasıl bu kadar berbat oluyor anlamıyorum
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 69:1 ile 700 gram aldım geldim
kilom utanç verici
54.4 çıktım valla
günaydınlarrrrr
geçen hafta 52,7 kg dı
bu hafta 51,9 kg 800 gr gitmiş :)))51 li rakamlara geçtim inş devamı gelir
70,7 kg
işte öyle bi popo canım yaa vücut tipim kim kardashıan gibi bel göbek ince kalçalar büyükbi çok insan onlara özeniyor ama normal hayatta kabul görmüyor. ben çok dertliyim bu halinden
slm kızlar
Tekrardan istanbula döndüm bayramda bende 1.6 kilo almışım berbat bir durumdayım geçen hafta 59.4 dü bugün tartıya çıktım 61 kilo gösterdibayramda baya bir azıtmışım yeme konusunu nasıl oldu anlamadım yedim ama aşırı yemedim memleket yemekleri tatlıları yaradı bana heralde hafta sonundan sonra sıkı bir diyete sokacam kendimi bakalım cumaya ne kadarı gitmiş olacak:44::44::44::44::44:
Cnm hepsi kilo degildir sislikte vardir. Bu cumaya bence iyice gider.
Ahh bu kalcalarin gozu kor olsun
Yavrular gunaydin. Mutlu ve sicak bir cumartesi sabahindan selamlar :)
Drydry kiz beni yetistin sayilir aferin :)
Didos 300 gramcik cok az aferin ve masallah sana :)
slm kızlar
Tekrardan istanbula döndüm bayramda bende 1.6 kilo almışım berbat bir durumdayım geçen hafta 59.4 dü bugün tartıya çıktım 61 kilo gösterdibayramda baya bir azıtmışım yeme konusunu nasıl oldu anlamadım yedim ama aşırı yemedim memleket yemekleri tatlıları yaradı bana heralde hafta sonundan sonra sıkı bir diyete sokacam kendimi bakalım cumaya ne kadarı gitmiş olacak:44::44::44::44::44:
Günaydın kızlar
Hafta sonum çikiletalar börekler yiyerek geçti çok mutsuzum sabah tartıda gördüğüm rakamı artık hiç görmek istemiyorum :18::18::18::18::18::18::18:
çok iştahlıyım bu aralar
günaydın arkidişler
bende bu hafta sonu çok yemişim yemicem bi daha böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?