Kalori Arkadaşım

inş dediğiniz gibidir kızlar
tamam tatilde yedim işçtim ama aynı zamanda da yüzdüm bi sürü yürüdüm
bu kadar almamam lazımdı bence
neyse bakçaz bakalım.. spora geri dönsem süper olcak

bi kaç gün vücudun toparlar kendini yediklerini yakmışın sadece ödemi kalmıştır.
pazartesinden itibaren ben dönmeyi düşünüyorum hazır bi trend tutturdum devam etmeliyim

dido da kaçırmıştır kesin çünkü ozan ile tatilde

inş dediğiniz gibidir kızlar
tamam tatilde yedim işçtim ama aynı zamanda da yüzdüm bi sürü yürüdüm
bu kadar almamam lazımdı bence
neyse bakçaz bakalım.. spora geri dönsem süper olcak

Bende dönebilsem gerçekten süper olacak

Ayy ne ince olmuş belin kız

popo çok zor gidiyor

dido da kaçırmıştır kesin çünkü ozan ile tatilde

Bende dönebilsem gerçekten süper olacak

Ayy ne ince olmuş belin kız

popo çok zor gidiyor

ahh o popo yokmu o popo yaaaa zaten tek sıkıntım orası popom ve baldırlarım bi incelse

kurbana kadar senden 5 kg bekliyorum sporda yap kardiyo falan çalış 65 olunca kurbanda herkes çok şaşırır bide yeni ciciler çakarsın nasıl verdin diye dolanırlar peşinde

ölçülerine bayıldımmm süpersin canım
benim de popiş büyük.. üst 36 alt 38 beden..
spor yapmak için çok pis gaza geldimmm ben de 62 bel istiyom gerçi hiç o kadar incelmedi ya benimki

ölçülerine bayıldımmm süpersin canım
benim de popiş büyük.. üst 36 alt 38 beden..
spor yapmak için çok pis gaza geldimmm ben de 62 bel istiyom gerçi hiç o kadar incelmedi ya benimki

yaa bende üstten hiç şikayetçi değildim sadece tek sıkıntı yediklerim direk çıkıntı olur su içsem göbeğim çıkar gün içinde sanki içeride hiç yer yok

hep baldır ve kalça şikayetim oldu benimde alt 38 ama ben 36 ile 38 arasında olsun istiyorum şu an 38 tam oluyor ne bol ne dapdar

kızlar ben işe başladım artık daha fazla aranızda olacağım pztesiden itibaren inş

öpüyorum cops cops bugün tartılmadım akşam eve gidince tartılayım diyete yeniden başlayayım bakalım sinekim geçmiş beni yetişmem lazım ona

ohoooo sinoki 60 lı rakamlarda geziyor bir an önce harekete geçmelisin

Ben bile Bu iri popo ile 42 giyiyim ayol
Siz nasıl hala 38 desiniz

Hoş gelsib cops cops
Çabuk tartıl buraya yaz. Bu ne başı boşluktur. Yarışa devam edeceğiz biran önce kendini toparla iyice saldın

ohoooo sinoki 60 lı rakamlarda geziyor bir an önce harekete geçmelisin

Kızlar güzel haftasonları diliyorum sizlere.
Gelebilirsem geleceğim. Evde çok işim var evim batmış.
2 kişiyiz nasıl bu kadar berbat oluyor anlamıyorum

işte öyle bi popo canım yaa vücut tipim kim kardashıan gibi bel göbek ince kalçalar büyük bi çok insan onlara özeniyor ama normal hayatta kabul görmüyor. ben çok dertliyim bu halinden

Kizlar herkese selam, ozledim valla sizleri.. Ben evde olmadigim icin tartilamadim, ama en az iki kilo almisim gibi hissediyorum. Yarin sabah tartilip yazacagim, cok sıkı bi program uygulamam lazim.

Günaydın kızlar.
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 69:1 ile 700 gram aldım geldim

kilom utanç verici
54.4 çıktım valla

günaydınlarrrrr

geçen hafta 52,7 kg dı
bu hafta 51,9 kg 800 gr gitmiş :))) 51 li rakamlara geçtim inş devamı gelir

Kizlar hepinize gunaydin :* muhtemelen bunu pazartesi goreceksiniz. Dun kilo bildirimi yapamadim, o sebeple bugun yapiyorum.

Gecen hafta : 52.4
Bu hafta. : 52.7

Vallahi bayramda en az 2 kilo bekliyordum, cunku yemedigim sey kalmadi, midem copluge döndü, 300 gram ile kurtarmis olmama inanamiyorum.

işte öyle bi popo canım yaa vücut tipim kim kardashıan gibi bel göbek ince kalçalar büyük bi çok insan onlara özeniyor ama normal hayatta kabul görmüyor. ben çok dertliyim bu halinden

Ahh bu kalcalarin gozu kor olsun

Yavrular gunaydin. Mutlu ve sicak bir cumartesi sabahindan selamlar :)

Drydry kiz beni yetistin sayilir aferin :)

Didos 300 gramcik cok az aferin ve masallah sana :)

slm kızlar
Tekrardan istanbula döndüm bayramda bende 1.6 kilo almışım berbat bir durumdayım geçen hafta 59.4 dü bugün tartıya çıktım 61 kilo gösterdi bayramda baya bir azıtmışım yeme konusunu nasıl oldu anlamadım yedim ama aşırı yemedim memleket yemekleri tatlıları yaradı bana heralde hafta sonundan sonra sıkı bir diyete sokacam kendimi bakalım cumaya ne kadarı gitmiş olacak:44::44::44::44::44:

Cnm hepsi kilo degildir sislikte vardir. Bu cumaya bence iyice gider.

Cnm hepsi kilo degildir sislikte vardir. Bu cumaya bence iyice gider.

canım haklı olabilirsin şişkinlik var sanki bütün kiloyu göbeğe almış gibi önde gidiyor 2 gündür sinirimi bozdu ama bu kadar fark eder mi yaaa bu arada tartının da pili bitmiş sanırım o rakamı görene kadar üç kere indim çıktım tartıya cumaya kadar pil almam lazım.

Günaydın kızlar

Hafta sonum çikiletalar börekler yiyerek geçti çok mutsuzum sabah tartıda gördüğüm rakamı artık hiç görmek istemiyorum :18::18::18::18::18::18::18:
çok iştahlıyım bu aralar

Ahh bu kalcalarin gozu kor olsun

Yavrular gunaydin. Mutlu ve sicak bir cumartesi sabahindan selamlar :)

Drydry kiz beni yetistin sayilir aferin :)

Didos 300 gramcik cok az aferin ve masallah sana :)

günaydın arkidişler

bende bu hafta sonu çok yemişim yemicem bi daha böyle

Kızlarrrrr herkese günaydın

9 günlük tatilden sonra işe gelmek pek dokunuyor insana ya

Ama sizleri çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…