Kalori Arkadaşım

Buldum seninkini de
Kilo almamışsında vermemişsinde sevinebilirsin

hahhaaayyy hiç güleceğim yoktu kız geriye dönmüş eski belgelere bakmış bide belgelerle konuşuyor süpersin walla bundan sonra senin adın sinoki değil bond olsun ajan bond

Kızlar ve karşınızda haftanın 1. <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sinokii 600 gram <<<<<<<<<<<<<<<<<:124::124:

Buldum seninkini de

Kızlar ve karşınızda haftanın 1. <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sinokii 600 gram <<<<<<<<<<<<<<<<<:124::124:

canım sağol baktığın için hakkaten sevindim şimdi aldım zannediyordum sporun faydaları işte bir haftadır gece gündüz spor yapıyorum ramazanda kilo aldım diye bayram dönüşü iddialıyım ama 56 ya inecem inşallah.Bayramda almamaya çalışacam ama zor zonguldağa gidecem ailemin yanına orda neler hazırlanmıştır şimdi yemesem olmaz kalabalıkta da güzel yeniyor Bayramda da kilo alacağımı düşünerekten dönüşte sıkı diyet yapacam.

Buldum seninkini de

Bu arada tebrik ederim canım seni ve melindayı Diyete başladığım kiloya inmişsin bende 68.400 le başlamıştım o günler aklıma geldi güzel kilo verdin maşallah bu azimle istediğin kiloya inersin sen güveniyorum sana dry dry da geçtin sanırım bu kiloyla:44::44::44::44::44:

Sende sağ ol tatlım m..
Bayram öncesi seni sevindireyim dedim.
Bayramda bende kendimi tatlılara karşı tutamamaktan çoooooooooooooook korkuyorum. Hem tatlıları yedikçe yiyesim gelir hemde R dönemim eli kulağında geliyor :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İnş. kilo alınmayan bayram olurrr

Drydry ı geçtim evet cnm. Zaten kendisinden eser yok son 1 aydır
Sağ olsun gelir cops cops sulu sulu öper gider

Bende Ramazandan sonra inş. spora başlayacağım iyice kilo verdim hem koruma hemde zayıflamaya devam etmek için güzel program yapacağım inş.
Sen 68.4 le başladığında bana ne kadar az bir kilo geliyordu oysa şimdi bende kilo vermeye devam etmek daha zayıf olmak istiyorum
Hayat işte bir türlü gönlümüz olmuyor

Çok haklısın canım benim hedefim 58 di çok şükür gördüm hedefimi üzerine aldım bir de ramazanda 1 kilo şimdi bayramda da 2 kilo alırım diye tahmin ediyorum belkide almam ama yüksekten tutayım hedefimi bayram dönüşü 3 kiloyu vermeye çalışcam ve 56 olacam inşallah Canım benim şerbetli tatlıyla aram yok sütlü çikolatalı tatlı severim ben bir bayram zorla yedirdiler misafirlikte acillik oluyordum az daha dokunuyor bana şerbetli tatlılar, ben ona göre demedim kiloyu temiz hava her şey doğal bahçeden yöresel yemekler derken bir de orada trabzon ekmeği var hususi ondan aldırıyorum anneme kahvaltı da tereyağla güzel gidiyor.Ama orada da 15 dk da olsa spor yapmaya çalışacam hayırlısı bakalım gelince görecem kaç kilo almışım

çok yiyelim şişmeyelim inş.

yavrukuşlarımmmmm
ben perşembeye kadar aranızda olamıcam, gurbet ellerde olucam
hepinize iyi bayramlar
yiyin baklavaları şişin e mi

yavrukuşlarımmmmm
hepinize iyi bayramlar

Hayırlı yolculuklar canım şimdiden iyi bayramlar şişmicez inşallah Kızlar bende yarın dönüyorum yola ve haftaya pazara kadar burda olmucam.Cuma günkü tartıda olmayabilirim haberiniz olsun.öptüm mucuks....

yolunuz açık olsun kızlar yiyin gayrii reklamı gibi olmuşuz :)) herkese iyi bayramlar iyi tatiller

aranızda kilo alma ihtimali en düşük kişi benim galiba

12 saat çalışacağım için ve bayram gezmesi olamayacağı için ve tatlı yapmayacağım için ve ve ve ... kilo alma ihtimalim düşük ama hiiç belli olmaz

Canım benim benimde umudum yok 66 puanla hiç bir yere yerleşeceğimi sanmıyorum taban puan en az 7o biliyorsun.Artık özel sektörden gönlüme göre bir iş bulabilirsem ne ala kısmet bakalım.

Rabbim gönlüne göre versin canım

tatlım herşeyin hayırlı Rabbim emeklerinizin karşılığını inş hayırlısı ile verir. Üzülmeyin lütfen. Sen 1. lisans sınavından kaç aldın ki :26::26::26:

amin canım 70 aldım alanda bugün açıklandı hiçbir umudum kalmadı çünkü 62 almışım Nefes alacak takatim bile kalmamış gibi hissediyorum

Tebrikler canım kusura bakmayın aranıza bir türlü aranıza gelemedim memleketten misafirler geldi bayramda dahada gelcekler onlarla ilgilen falan filan sizi çok özlüyorum maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz darısı benim başıma ben kaldım 72 de

kimsecikler yok napıyorsunuz baklavaları çikolataları götürüyor musunuz??? cuma bildirim yapmamak yok walla tüm hafta zaten yalnız kaldım

yavrukuşlarımmmmm
hepinize iyi bayramlar

şiştim vallahi

geç oldu ama grş dadlım

Bu haftanın 1. sen olursun herhalde cnm

Hayırlısı olsun kuzu üzülme
72 lerde bende takılmıştım epey İnş. çabucak inersin

kimsecikler yok napıyorsunuz baklavaları çikolataları götürüyor musunuz??? cuma bildirim yapmamak yok walla tüm hafta zaten yalnız kaldım

Çok canın sıkıldı mı? Bayramda eşin çalıştı mı?
Neler yaptın kuzucan:26::26::26:

günaydın kızlaaarr dönmediniz mi? bitmedimi bayram ((

walla kuzucum bayram bize mübarek oldu :)) pestilim çıktı çok yoruldum eşimde çalıştı cumartsini iple çekiyorum uyumak dinlenmek istiyorummm haftanın 1. si olur muyum bilmiyorum biliyorsun kilo vermem çok yavaşladı tospa hızında ilerliyorum.

sen naptın nasıldı bayram tatil ?????

Ayy iyi bari birlikte çalışmış olmanız daha iyi olmuş

Bence bizler + da olduğumuz için sen kesin 100 gram bile olsa 1. olursun
Bayramda dikkat etmeye çalıştım ama tatlılar ve R döneminin verdiği tatlı isteği beni mahfetti
Çikiletalar baklavalar su börekleri derken haliyle + dayım .
Bugün hafif beslenerek midemi rahatlatmayı düşünüyorum.:18::18::18::18:
Ne kadar çok yediğimi sabah kahvaltı ihtiyacı hissetmediğimden de gayet iyi anladım. :18::18::18:

Bu arada cumartesiyi bende iple çekiyorum

Günaydın cnmmmm
Bayram bitti bol bol tatlı et mangal yedim geldim.
+ da gözüküyorum. R dönemimdeyim. Karma karışık bir haldeyim sende nee var ne yok

bende çok sağlıksız beslendim hayatımda kolayı 2-3 ayda bir 1 bardak içen biri olarak bayram boyunca her gün 1-2 bardak içtim ekmek arası yedim her gün bi kahvaltım ve öğle yemeğimi sağlıklı yemeye çalıştım akşamları 10:30 gibi meyve yedim ama tüm olumsuzluklara rağmen - deyim 12 saat hiç yerimde durmadım telefonumdaki adım sayara göre günde 21391 adım atmışım normalde 8000 yapmak için uğraşırdım.

ohoooo uçmuşsun sen 21391 ne demek

- deyim ama gerçekte ne kadar - de olduğum cumartesi sabahı anlaşılır nedendir anlamadım ama ben yorgun ve uykusuz olunca da + da çıkıyorum

- deyim ama gerçekte ne kadar - de olduğum cumartesi sabahı anlaşılır nedendir anlamadım ama ben yorgun ve uykusuz olunca da + da çıkıyorum

yorgunluk stres derken vucut ağırlaşıyor. Dinlenip rahatadığında tartıdaki rakam doğru oluyor bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…