Kalori Arkadaşım

off yaa perşembe akşamı yola çıkarız dedik hafta sonu alış veriş yapmadım nasıl olsa 3 gün bi gün kahvaltı 1 gün menemen makarna bi günde kızartma yaparım dedim geçiştiririm şimdi cuma akşamı yola çıkmamız gerekicek ben 1 hafta ne yemek yapcam

Kız ha perşembe ha cuma ne farkeder, kahvaltıyı iki güne çıkarıver.

Eeee sen de hiçbir şey beğenmiyorsun
Azıcık yeniliklere açık ol, belki bunu daha çok beğeneceksin.
ama kuzu ne zaman yenilik açısından birşey alsam denesem sonu hüsran oluyor ondan korkuyorum
o zaman sende o modelin ince süngerli ve ayrık olanına bak ama çok ayrık olmasın oda çok çirkin oluyor
Ben hiç atletsiz giymiyorum atlette biri sağa biri sola gözüktürmüyor ortada topluyor keretaları

kız 1 günden mi endişeleniyorsun. Al 1 mantı sarımsaklı yoğurtla afiyetle yiyin. Balık al yada . Salata yap ton balıklı. Olmadı mantar tavuk sote. Alışveriş yapmak istemiyorsan 2 yumurta kırar didoşun dediği gibi kahvaltı yaparsınız. 1 günden birşeycik olmaz.

haklısın canım oofff yaa bu hafta hiç bitmeyecek bana

haklısın canım oofff yaa bu hafta hiç bitmeyecek bana

balık yapamam c.tesi de pazarda balık yedik ben bıkmam ama eşim daha sezon açılmadan bıkacak :)

şu sezon açılsa da en azından haftanın 1 günü yemek derdinden kurtulsam

balık yapamam c.tesi de pazarda balık yedik ben bıkmam ama eşim daha sezon açılmadan bıkacak :)

şu sezon açılsa da en azından haftanın 1 günü yemek derdinden kurtulsam

günaydın kızlarr gözlerimi açamıyorum

Günaydın cnmmmmmm.
Evet gelse balıklarda keyifli keyifli hüpletiversek oh yanına da salata mmmm :):)

Bugün ben iyiyim çok şükür gaet zindeyim sende düzelirsin gün içerisinde inş. yoksa bugün senin için işkence olur

bugün zaten işkence iş yerinde misafirler olacak stres hat safhada

Allah yardımcın olsun kuzucuk.

EEE tatil için heyecanlımısın valiz hazır mı bakim

heyecanlıyım canım henüz gezme planı yapmadık gidince orda karar verip gideriz duruma göre dedik

valiz hazır değil bu akşam renkliler yıkanacak yarın beyazlar yıkanacak ütüler yapılacak perşembe akşamı valiz hazırlıcam

giderken sepette çamaşır kalmasın diye hafta sonu çamaşır yıkamadım

valiz yapmak benim için sıradanlaştı mayıs ayına kadar ayda 1 hafta sonları istanbula giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…