heyecanlıyım canım henüz gezme planı yapmadık gidince orda karar verip gideriz duruma göre dedik
valiz hazır değil bu akşam renkliler yıkanacak yarın beyazlar yıkanacak ütüler yapılacak perşembe akşamı valiz hazırlıcam
giderken sepette çamaşır kalmasın diye hafta sonu çamaşır yıkamadım
valiz yapmak benim için sıradanlaştı mayıs ayına kadar ayda 1 hafta sonları istanbula giderdik
Ohh aferin sana düzenli ve becerikli insanın halide bir başka oluyor cnm
Valiz hazırlarken olmazsa olmazların neler bizde Allah nasip ederse Kurban bayramında tatile çıkacağız araba alabilirsek çok heyecanlıyım kızlar
klasikler ; şampuan , saç kremi , sabun , lif , havlu benim makyaj malz. , eşimin traş malz. , tarak, fırça, saç kurutma mak., tırnak makası , törpü, güneş gözlükleri , nemlendirici, ağrı kesici, iç çamaşırı , çorap bu saydıklarımı nereye gidersek gidelim götürürüz
sonra kıyafetler , denize gidiliyorsa palet, gözlük, güneş koruyucu krem terlik vs.
inş alırsınızda gidersiniz karı koca baş başa
Ayy inş. kuzum bende bunları not edeyim de bakarım .
Ben daha önceki tatilimizde ütü getirmiştim peşime
kız tatilde ütümü yapcan :)
ben kıyafetleri düzgün katlıyorum yerleştiriyorum ütüye gerek kalmaz
Günaydın kızlar,
Misafirlerimiz nihayet gittiler bu sabah, onların bir haftadır burada olması beni mahvetti.
Uyku sorunu, düzensizlik, yeme-içme desen felaket...
Acil toparlanmam gerekiyor, kendimi hiç kontrol edemedim.
Günaydın kızlar,
Misafirlerimiz nihayet gittiler bu sabah, onların bir haftadır burada olması beni mahvetti.
Uyku sorunu, düzensizlik, yeme-içme desen felaket...
Acil toparlanmam gerekiyor, kendimi hiç kontrol edemedim.
Yapıyom tabi kız. Yapmazmıyım. Bende düzgün katlıyorum hatta ütülü olanları askı ile arabaya asıyorum ama yine kat izi vs olunca rahat edemiyorum bir tuhaf birşeyim işimi peşime getiririm
çok düzenli katlıyorum ve bavulu çok doldurmuyorum gider gitmezde çıkarıp asıyorum hiç bişicik olmuyor
o kadarcıkta oluversin giyinince hiç mi oturmuyorsunuz kımıldamıyorsunuz
Arabayla gidince ben evimi bile peşimde götürebilsem götürürüm sırtımda taşımıyomya
Evet orası da öyle. Gelince eve yerleşmem 2 ayı buluyoro zamanda çok dağınıklık oluyor hem gittiğin yerde hemde evde
Evet orası da öyle. Gelince eve yerleşmem 2 ayı buluyor
Ayy ne pratiksin maşallahbenim 1 gün çamaşırlar makinaya atılıyor yıkanıp asılıyor diğer malzemelerin çoğu banyoda onlarda hemen yerleşiyor bavulun tekerlekleri silinip kaldırılıyor oldu bitti :)
Melindoş nerelerde
Başlayacağım kuzu, aslında dün de iyiydim akşama kadar, eve bi gittim aman allahım ne göreyim, mercimek köftesi, kamur kızartması, baklava, kadayıf... Şimdi insanın gözü dönmez de ne olurBugünden başla toparlanmaya kuzu .
Misafir olunca insan ister istemez onlara ayak uydurum yiyor
Hiç sorma kuzum ya, öyle bi götürdüm ki kaç gündür.. Sabah tartıldım da durumum içler acısıohhh misafir bahane dido şahane börekler çörekler yemekler tatlılar misafirlerle gitmiştir
Başlayacağım kuzu, aslında dün de iyiydim akşama kadar, eve bi gittim aman allahım ne göreyim, mercimek köftesi, kamur kızartması, baklava, kadayıf... Şimdi insanın gözü dönmez de ne olur
Hiç sorma kuzum ya, öyle bi götürdüm ki kaç gündür.. Sabah tartıldım da durumum içler acısı
Başlayacağım kuzu, aslında dün de iyiydim akşama kadar, eve bi gittim aman allahım ne göreyim, mercimek köftesi, kamur kızartması, baklava, kadayıf... Şimdi insanın gözü dönmez de ne olur
Hiç sorma kuzum ya, öyle bi götürdüm ki kaç gündür.. Sabah tartıldım da durumum içler acısı
benimde aklımdan geçiyordu spora falan başlamıştı ama naptı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?