Kalori Arkadaşım

Ohh aferin sana düzenli ve becerikli insanın halide bir başka oluyor cnm

Valiz hazırlarken olmazsa olmazların neler bizde Allah nasip ederse Kurban bayramında tatile çıkacağız araba alabilirsek çok heyecanlıyım kızlar

klasikler ; şampuan , saç kremi , sabun , lif , havlu benim makyaj malz. , eşimin traş malz. , tarak, fırça, saç kurutma mak., tırnak makası , törpü, güneş gözlükleri , nemlendirici, ağrı kesici, iç çamaşırı , çorap bu saydıklarımı nereye gidersek gidelim götürürüz

sonra kıyafetler , denize gidiliyorsa palet, gözlük, güneş koruyucu krem terlik vs.

inş alırsınızda gidersiniz karı koca baş başa

Ayy inş. kuzum bende bunları not edeyim de bakarım .
Ben daha önceki tatilimizde ütü getirmiştim peşime

Günaydın kızlar,
Misafirlerimiz nihayet gittiler bu sabah, onların bir haftadır burada olması beni mahvetti.
Uyku sorunu, düzensizlik, yeme-içme desen felaket...
Acil toparlanmam gerekiyor, kendimi hiç kontrol edemedim.

kız tatilde ütümü yapcan :)

ben kıyafetleri düzgün katlıyorum yerleştiriyorum ütüye gerek kalmaz

Yapıyom tabi kız. Yapmazmıyım. Bende düzgün katlıyorum hatta ütülü olanları askı ile arabaya asıyorum ama yine kat izi vs olunca rahat edemiyorum bir tuhaf birşeyim işimi peşime getiririm

Günaydın kızlar,
Misafirlerimiz nihayet gittiler bu sabah, onların bir haftadır burada olması beni mahvetti.

Bugünden başla toparlanmaya kuzu .
Misafir olunca insan ister istemez onlara ayak uydurum yiyor

Günaydın kızlar,

ohhh misafir bahane dido şahane börekler çörekler yemekler tatlılar misafirlerle gitmiştir

Yapıyom tabi kız. Yapmazmıyım. Bende düzgün katlıyorum hatta ütülü olanları askı ile arabaya asıyorum ama yine kat izi vs olunca rahat edemiyorum bir tuhaf birşeyim işimi peşime getiririm

çok düzenli katlıyorum ve bavulu çok doldurmuyorum gider gitmezde çıkarıp asıyorum hiç bişicik olmuyor

o kadarcıkta oluversin giyinince hiç mi oturmuyorsunuz kımıldamıyorsunuz

çok düzenli katlıyorum ve bavulu çok doldurmuyorum gider gitmezde çıkarıp asıyorum hiç bişicik olmuyor

o kadarcıkta oluversin giyinince hiç mi oturmuyorsunuz kımıldamıyorsunuz

Arabayla gidince ben evimi bile peşimde götürebilsem götürürüm sırtımda taşımıyomya

Evet orası da öyle. Gelince eve yerleşmem 2 ayı buluyor

benim 1 gün çamaşırlar makinaya atılıyor yıkanıp asılıyor diğer malzemelerin çoğu banyoda onlarda hemen yerleşiyor bavulun tekerlekleri silinip kaldırılıyor oldu bitti :)

Bugünden başla toparlanmaya kuzu .
Misafir olunca insan ister istemez onlara ayak uydurum yiyor
Başlayacağım kuzu, aslında dün de iyiydim akşama kadar, eve bi gittim aman allahım ne göreyim, mercimek köftesi, kamur kızartması, baklava, kadayıf... Şimdi insanın gözü dönmez de ne olur
ohhh misafir bahane dido şahane börekler çörekler yemekler tatlılar misafirlerle gitmiştir
Hiç sorma kuzum ya, öyle bi götürdüm ki kaç gündür.. Sabah tartıldım da durumum içler acısı

ayyy sıcak hamur kızartması mercimek köftesi en sevdiğimmm :):):)

Mercimek köftesi şişiriyor kuzu
baklava ve kadayıfa benm gözüm döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…