Kalori Arkadaşım

ayyy sıcak hamur kızartması mercimek köftesi en sevdiğimmm :):):)

Mercimek köftesi şişiriyor kuzu
baklava ve kadayıfa benm gözüm döndü

walla şişirirse şişirsin ben çıldırmış gibi yerim kendisini
1 adet mercimek köftesi, 2 adet soğuk hamur kızartması, iki dilim çavdar ekmeğiyle labne-zeytin ve vişne reçeli, yarım burma kadayıf yedim siz daha önce böyle karışık bir şey gördünüz mü

Bugün 30 day Shred'e başlıyorum...

hepsini anladım da şu labne zeytin ve reçel ne alaka onu anlamadım

Hamur kızartmasının içini açıp labne sürüp öyle yiyordum, sonra dedim ki çavdar ekmeği hamur kızartmasından daha az zararlı, olaylar böyle gelişti..

yaa güldürdün beni akşama kahvaltı var çok severim kahvaltı olayını peynir zeytin domates yumurta ohhh hep fazla kaçırırım

Ben hepsini severim, hiç peynir ayırt etmem.
Yumurtayı da çok severim..
Genel olarak şöyle söyleyeyim, 3 öğün kahvaltı koyulsun önüme gıkım çıkmaz

aynen eşimede sevdirdim akşam kahvaltı yapınca patates kızartıyorum yada sigara böreği veya hamur kızartma ekmek kızartma krepp ..... bişi yapıyorum muhakkak oda artık mırın kırın etmiyor

Ayy kızlar kahvaltı demişken bende bayılıyorum kahvaltıya ve hiç doymam kahvaltıdan.
Sütaş ın süzme peyniri var biz ailecek ona bitiyoruz

Ben hepsini severim, hiç peynir ayırt etmem.
Yumurtayı da çok severim..
Genel olarak şöyle söyleyeyim, 3 öğün kahvaltı koyulsun önüme gıkım çıkmaz

Ayy kızlar kahvaltı demişken bende bayılıyorum kahvaltıya ve hiç doymam kahvaltıdan.
Sütaş ın süzme peyniri var biz ailecek ona bitiyoruz

kızlar melinda yok drydry yok orkide yok nerde bu millet ?????

Orkide çok sık gelemiyor onu biliyomda drydry iyice boşladı
melindoşun ya eğitimi yada spordan pert oldu ondan gelemiyordur
Birde bizim bir meleğimiz vardı sınavdan sonra elecekti ama oda kayıplarda. didoş sen ben melindoş müdavimiyiz topiğin

Bizden başka herkes boşladı topiği. Bari biz boşlamayalım.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Haftanın ortanca günündeyiz hafta sonuna 2 güncük kaldı :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Haftanın ortanca günündeyiz hafta sonuna 2 güncük kaldı :)

günaydınn sinoki bu hafta nasıl uyumak istiyorum anlatamam uyku gözlerimden kollarımdan paçalarımdan akıyor resmen

günaydınn sinoki bu hafta nasıl uyumak istiyorum anlatamam uyku gözlerimden kollarımdan paçalarımdan akıyor resmen

bu arada kilom aynı gr oynama yok hafta sonu baya - lerdeydim ama bu uyku ve yorgunluk hali tartıda + olarak çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…