Biz internetten tanıştık
İlk buluştuğumuz gün -arkadaş olarak tabiyki- tam 7 saat aynı masada aynı yerde oturduk
Serseri bide bana fal baktı o gün, falda resmen kendini tarif etti. O gün bana bakışlarını hiç unutmam..
Sonra da her fırsatta görüşmeye başladık işte
Nasılsa ben görürüm cumartesi günü fotoğrafelbiseyi aldımmm balık model, kilo aldığım için azıcık kalasımsı durdu ama yapçak bişi yok
saçlarım bildiğin pırasaya dönüştü, kestirme planım var diye boyamadım da.. çünkü boyasam sonra kestirsem mantıksız olcaktı ben de düğün öncesi kestirmeye karar verdim omuzlarımda düz kestiricem
biraz toparlansın hem çünkü bildiğin çalı süpürgesi
yoksa uzunluğuna kıyamıyorum çok güzel bence de ama bakımsız
yessss aynı renk, bebiş düşünene kadar kızıldan vazgeçmem sanırsam
zaten kendim boyuyom ben
Biz internetten tanıştık
İlk buluştuğumuz gün -arkadaş olarak tabiyki- tam 7 saat aynı masada aynı yerde oturduk
Serseri bide bana fal baktı o gün, falda resmen kendini tarif etti. O gün bana bakışlarını hiç unutmam..
Nasılsa ben görürüm cumartesi günü fotoğraf
Sana kırmızı çok yakışıyor bebeğimdeğiştirme rengini.
kız nasıl güvendin netten birine duyuyorum hep ne psikopatlar çıkıyor
Biz internetten tanıştık
onlar hiç değilse kaynana gibi çıkıp çıkıp gelemezler
kız yanlışlıkla nasıl doğurulur allah aşkına çok güldüm yaaa
yolda yürüyordum aa yanlışlıklan doğuruvermişim
yanlışlıklan hamile kalanı duydum da yanlışlıklan doğuranıda ilk kez duyuyorum
Hala çok nadir de olsa öyle bakıyorçocuk seni görünce başı dönmüş nasıl etkilemişsen
Çok uzun süre sohbet muhabbet etmiştik zaten, görüntülü falan da konuşuyorduk, ne bileyim buluştuk işte..kız nasıl güvendin netten birine duyuyorum hep ne psikopatlar çıkıyor
ay didoş biz de feysten tanıştık
şimcik bu beni ekledi ama ben kabul etmedim çünkü emin olamadım tanıyom mu tanımıyom mu
bi sürü de ortak arkadaşımız var.. benim liseyi okuduğum yerde o orta okulu okumuş ondan ortak arkadaşlar var
sonra ben onu bizim liseden bi çocuk sandım tanıyorum herhalde diye kabul ettim isteği
sonra uzunca bi süre cesaret edememiş bana yazmaya sonra bi ara yazdı biz tanışmıyoz di mi diye
öyle yazışmaya başladık
sonra yüzyüze görüşelim dedi ben hep ektim oyaladım
sonra kızların ısrarıyla tamam görüşelim dedim.. bi görüşeyim nolcak olmadı bi daha görüşmem dedim
neyse ilk gün beni arabayla alcaktı heyecandan kaldırıma çıktı arabayla jantı yamulttu falan
sonra gittik oturduk ben hemen etkilendimo zaten feyste ilk gördüğü an abayı yakmış
bana ilk buluşmada 'zaman ne getirir bilmiyorum ama sen benim evleneceğim kız olcaksın' dedi
o cafede de Michel Fugain une belle historie çalıyodu (o şarkıyı ilk dans şarkımız yaptım zaten)
çok romantik bi andı valla.. 1 yıl sonra nişan ondan 1 yıl sonra da düğün yaptık
ilaç niyetine ozan attım diyorsun yaniHala çok nadir de olsa öyle bakıyor
Çok uzun süre sohbet muhabbet etmiştik zaten, görüntülü falan da konuşuyorduk, ne bileyim buluştuk işte..
O zamanlar benim zaten çok sorunlu bi ilişkim vardı, Ozan resmen iyileştirdi beni.
ay didoş biz de feysten tanıştık
şimcik bu beni ekledi ama ben kabul etmedim çünkü emin olamadım tanıyom mu tanımıyom mu
bi sürü de ortak arkadaşımız var.. benim liseyi okuduğum yerde o orta okulu okumuş ondan ortak arkadaşlar var
sonra ben onu bizim liseden bi çocuk sandım tanıyorum herhalde diye kabul ettim isteği
sonra uzunca bi süre cesaret edememiş bana yazmaya sonra bi ara yazdı biz tanışmıyoz di mi diye
öyle yazışmaya başladık
sonra yüzyüze görüşelim dedi ben hep ektim oyaladım
sonra kızların ısrarıyla tamam görüşelim dedim.. bi görüşeyim nolcak olmadı bi daha görüşmem dedim
neyse ilk gün beni arabayla alcaktı heyecandan kaldırıma çıktı arabayla jantı yamulttu falan
sonra gittik oturduk ben hemen etkilendimo zaten feyste ilk gördüğü an abayı yakmış
bana ilk buluşmada 'zaman ne getirir bilmiyorum ama sen benim evleneceğim kız olcaksın' dedi
o cafede de Michel Fugain une belle historie çalıyodu (o şarkıyı ilk dans şarkımız yaptım zaten)
çok romantik bi andı valla.. 1 yıl sonra nişan ondan 1 yıl sonra da düğün yaptık
Adam baştan niyeti belli etmiş, zaten 1 yıl sonra da basmış nişanı..vay be
'zaman ne getirir bilmiyorum ama sen benim evleneceğim kız olcaksın' bu laf adamı kendinden alır be kuzum
Beni ilk öptüğü günü de hiç unutamam, aynı filmlerdeki gibiydiilaç niyetine ozan attım diyorsun yani
Adam baştan niyeti belli etmiş, zaten 1 yıl sonra da basmış nişanı..
Heyyy heyyy biz de nerde, 4,5 sene oldu hala bi icraat yok anasını satayım.
Onu anlatıverBeni ilk öptüğü günü de hiç unutamam, aynı filmlerdeki gibiydi
ama bizim yaşlar müsaitti kuzucanAdam baştan niyeti belli etmiş, zaten 1 yıl sonra da basmış nişanı..
Heyyy heyyy biz de nerde, 4,5 sene oldu hala bi icraat yok anasını satayım.
Beni ilk öptüğü günü de hiç unutamam, aynı filmlerdeki gibiydi
Ben önden yürürken kolumdan çekti kendine döndürdü sonra kendine çekti ve dıdıdıdınımmmmm
Onu anlatıver
Çok şanslıymışsınız canım, allah bir yastıkta kocatsın.ama bizim yaşlar müsaitti kuzucan
işler güçler askerlik ev her birisi hazırdı
25 yaşında tanıştık biz
ilk adımı atmak için de hem maddi hem iş hem askerlik hazır olmak istiyo erkekler
yoksa bize kalsa tanıştıktan 1 yıl sonra düğün yapardık ama maddi hazır değildik henüz
ay hakkaten film gibiBen önden yürürken kolumdan çekti kendine döndürdü sonra kendine çekti ve dıdıdıdınımmmmm
Çok şanslıymışsınız canım, allah bir yastıkta kocatsın.
benimki de beni ilk öptüğünden sonra elini yanağıma koyup gözümün içine bakarak seni çok seviyorum demişti
hey gidi
yerim onu ben.. çok yoğun bu aralar hep mesaiye kalıyo özlüyoz birbirimizi
ay hakkaten film gibine kadannn romantik maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?