Kalori Arkadaşım

şubat ayının başlarında henüz 1 aylık sevgiliyken akşam iş çıkışı beraber gittiğimiz k.çekmece gölünün kenarında bi cafe vardı yine o günde oraya gidiyoruz kar yağıyor koluna girmişim sahilde kimse yok ağaçların üstü yerler kar tutmuş sokak lambasının ışınğında sessiz sessiz yağıyor ve biz altında o cafeye doğru yürüyoruz sonra durdu ve bana döndü önce bana sıksıkı sarıldı ve sonrasonrasında o cafede saleplerimizi içip beni eve bıraktı 3 ay sonrada beni bırakıp askere gitti

Kız ağlayacaktım nerdeyse, çok güzel..
Siz baya beklemişsiniz, biz birbirimize aşkımızı itiraf ettikten 2 gün sonra

Kız ağlayacaktım nerdeyse, çok güzel..
Siz baya beklemişsiniz, biz birbirimize aşkımızı itiraf ettikten 2 gün sonra

kızımmm çocuk lise 1 in son 1 ayından beri benimle uğraşıyordu okul bitti umudunu kesti ( kendisi her hafta bi kızla çıkardı lise 1. de bende hiç ciddiye almadım ben o kızlardan değildim )

sonra onun çalıştığı iş yerinde bende tesadüfen işe başladım bu defa daha bi öz güvenli ve istekli bi şekilde benle ciddi ciddi konuştu ve tavladı anlayacağın nazımla çook uğraştı

şimdi laf vurup duruyor sen var yaa senn bi lokma boyunla (kendisi 183 ) azmı peşinden koştum senin diyo ama aldım işte diyo

Ayyy çok hoş..

Bizim bu aralar ilişkimiz biraz nahoş, ben biraz soğukluk hissediyorum.

Ayyy çok hoş..

Bizim bu aralar ilişkimiz biraz nahoş, ben biraz soğukluk hissediyorum.

bu iş güç sonumuz ne olacak meseleleriyse bi şekilde hallolur melindanın dediği gibi erkekler askerlik iş birikim bakımından biraz iyi hissetmeleri lazım şu an çocuk yeni mezun hayatını yoluna koyacak ki senle ortak hayat kurabilsin daha kendine bi düzen oluşturamamış sana nasıl vaatlerde bulunabilir ki şu banka konusunda inş hayırlısı olurda oda bu sıkıntıdan kurtulur

Romantikleşmişsiniz
Ya bende bazen böyle anılarımızı düşünüyorumda daha bir çok seviyom kocişimi.
Sizlerde az değilmişsiniz. maşallah Allah ağzımızın tadını bozmasın , bozmak isteyenlerede fırsat tanımasın

Kızlar geçen haftalarda bir şey oldu size anlatacaktım öyle öyle unutmuşum bugüne gelmiş hazır romantiklikten laf açılmışken anlatayım.

İşten çıktık buluştuk birlikte eve gittik eve gider gitmez ben üzerimi çıkartırım afedersiniz lavaboya bile iş kıyafetlerimle gitmem eskiden beri böyleyimdir eve gelince illa önce üzerimi değiştiririm.
Ben üzerimi çıkarmışım malum yarı cıbıldak o sırada tel. çaldı ben konuşuyorum baktım kocişimde don kişot gelmiş karşımda oturmuş öylece yorgunluktan bir harap düşmüş ben tel. görüşmemi sürdürürken telefonumda 2. bir arama ama 4 kez aradı o esnada kapı çaldı dış kapının zil sesi (Bizde birini beklemiyorsak o şekilde dış kapı zillerine kapıyı açmıyoruz. Gece felan çok basıyorlar bir de çocuklar ) Neyse baktım 5. kez tel çalıyor ben kapattım cevap verdim. Telefondaki ses aynen şöyle Sinoki hanım aradım kapınıza geldim zile bastım açmadınız kargonuzu getirmiştim şimdi gidiyorum gelip şubeden alırsınız ben tabi şok
Adama dedim k.bakmayın musait değildim vs. baktım adamın yumuşayacağı yok dedimki en son çaresi bizim arabamız yok şubeden alamayız paket büyükçe üzerimizi değişiyorduk k.bakmayın afedersiniz ondan açamadık ben tabi utancımdan yerin dibi kociş karşımda gözlerini pörtletmiş bana bakıyor
Neyse adam böyle söyleyince yumuşadı bunu kimseye yapmazdım şubeye geçkaldım ama dönüyorum alt kapıya inip alır mısınız dedi Ben bayıldım alırız alırız eşimi gönderirim dedim neyse telefonu kapadım. O esnada eşim giyinmeye gitmiş bende kuzu kuzu yanlışımdan haberli yanına gidip sırnaşacam Aşkım dememle bana kükremesi bir oldu. Üzerimizde ne olduğunuda söyleseydin öyle söylenir mi deyince bana birşey oldu ben bir ağlıyom bir ağlıyom bir zoruma gitti bir zoruma gitti anlatamam kızlar Bende o sinirle nasıl gidip alacaktın araban mı var adama öyle demesem geri dönecek miydi hem ağlıyom hem çemkiriyom

Neyse bu yelkenleri indirdi özürdilerim vs diyor ama ben daha yaklaştırırmıyım kendimi hiç oralı olmuyom baya zırlıyom

Bu indi aldı geldi. Benim gözler şiş tabi.

Yanaştı yanıma sarıldı bana Aşkım çok özür dilerim ben tam bir eşeğim ağlama nolur ben kendime söz vermiştim seni bir daha ağlatmayacaktım dedi benim içimde kelebekler sarhoş oldu. Kuzucuğum kendi kendine beni ağlatmamaya söz vermiş yerim onu ben yaa o yüz ifadesinin söyle şeklinin masumluğu beni benden alıp kocişime yeniden aşık ettii. Kıymetlim beni.

Ya sürekli fikir değiştiriyor, ona da canım sıkılıyor.
Banka işi olmadı sanırım, sormadım bile..
Bugün de ücretli öğretmenlik için başvurular yaptı.
Geçen hafta diyordu ki askere gitsem mi acaba hemen.. Çok sıkıldım bunlardan..
Etrafımdaki insanların sorularından sıkıldım vs. vs.
Bu konulardan çok mutsuzum bu aralar, sevgi dolu olamıyorum ona karşı bu yüzden..

çok tatlısınız maşallah size kuzum benim
Allah aşkınızı sevginizi saygınızı hiç bozmasın
ben de aşk doluyum bebeğime, özlüyorum onu cidden..
işleri bi hafiflese de daha çok görsem yüzünü

Aminnnn cnm cümelmizin inş..
Rabbim yuvalarımızın hep böyle sevgi ve saygı dolu olmasını nasip etsin inş.

inş. en kısa zamanda hayırlısı ile işleri yoluna koyar da birbirinize daha çok vakit ayırırsınız.

Allah evlerinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin, inş. kocalarınız size ömür boyu aynı aşkla bağlı kalırlar, tabiy ki sizde onlara..

Allah evlerinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin, inş. kocalarınız size ömür boyu aynı aşkla bağlı kalırlar, tabiy ki sizde onlara..

sağol canım benim
sen de haklısın tabi artık bi şekilde yön vermeli hayatına, işe mi girecek askere mi gidecek tarzında
kısa sürede herşey yoluna girer inşallah

ayyy kıyamam yaa adam ne düşünceli söz vermiş ağlatmıcakmış kıymetini bil sende kullanma bunu cadılık yapma elin kargocusuna çemkir kocana niye çemkiriyon

bunalmış normal destek ol bırak kendi kararını kendisi versin sonuçlarına da kendisi katlanır sen ne olursa olsun yanında olduğunu göster nasıl olsa geçicek bu günler

inan aynı evde yaşıyıp uzak kalmak çok zor oluyor eşim vardiyalıyken çok zordu hayat bize inş işleri yoluna girer

amin kuzum amin. Sende hayırlısı ile en kısa zamanda sevdiceğinle huzurlu güzel bir yuva kurarsın inş.

ayyy kıyamam yaa adam ne düşünceli söz vermiş ağlatmıcakmış kıymetini bil sende kullanma bunu cadılık yapma elin kargocusuna çemkir kocana niye çemkiriyon

Daha çemkirmiyom

Kızlar günaydın tartıda gördüğüm rakam dün gördüğümden daha fazla ama yinede geçen haftaya göre + ya çıkmamışım şükürler olsun bakalım yarın durumumuz ne olacak

Günaydın kızlar, spordan kaynaklı kas ağrılarım ne yazık ki devam ediyor..
Çok feci durumdayım, dün iki kas gevşetici, 2 ağrı kesici yuttum, bir de kas gevşetici bacaklarıma sürdüm bana mısın demedi. Az önce kahvaltıdan sonra yine kas gevşetici ve ağrı kesici içtim, inşallah hafifler biraz.

bunalmış normal destek ol bırak kendi kararını kendisi versin sonuçlarına da kendisi katlanır sen ne olursa olsun yanında olduğunu göster nasıl olsa geçicek bu günler
Ben yanındayım da canıma tak dedi artık, vaktinde azıcık aklını kullansaydı bunlar olmayacaktı hiç..
Amin canım, inşallah..

Ayy cnm çok fena inş çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…