ben geldimmm
kuşlar beni merak ettiğinizi söyledi
yoğunum işte hiç açamadım forumu
cuma cumartesi de kardeşimin kına düğün falan varrr
elbise işleriyle uğraştım
spora başladım 2 gün gittim
saçımı kestircem boyucam terzi işlerim de var
çok yoğunum
sizleri seviyom
tamam cnmDur ben facebooktan yazayım bi.
eşim 12 yaşındayken vefat etmiş kayın pederde yok
ben geldimmm
kuşlar beni merak ettiğinizi söyledi
yoğunum işte hiç açamadım forumu
cuma cumartesi de kardeşimin kına düğün falan varrr
elbise işleriyle uğraştım
spora başladım 2 gün gittim
saçımı kestircem boyucam terzi işlerim de var
çok yoğunum
sizleri seviyom
4 elti 2 görümcem vargörümcelerim hiç karışmaz iyi anlaşırız
2 eltim annem yaşında kırk yılda bi görüşürüz
diğer 2 eltimle 1 yıl aynı apartmanda oturdum gereksiz bi kıskançlık hissediyorum ama hiç dile gelmedi mesafemi baştan koydum ne kadar samimi olmak isteseler de ben hep görünmez bi duvar ördüm zamanla da iyi yapmışım diyorum
şimdi hala yerimde olmak istermiydin
tamam cnm
Kız ne ballısın sen öyle
Ay bunu yeni okudum maşallah kız ne çok eltin var ben şok
Görümcelerinle arandaki bağa maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını
Mesafe resmiyet her zaman iyidir .
Öyl deme kız eşim o kadar zorluklar çekmiş ki anlatsam dizi olur hem psikolojik olarak çok eksikliğini yaşamış hep bi şevkat sevgi eksikliği vardı hem maddi olarak çok zorluk çekmiş keşke o yaşta annesiz kalmasaymış ben razıyım kaynanayla uğraşmaya
yaa hepsi evli torunları olanlar bile varbenim kocam tekne kazıntısıymış kaynanam 40 ında doğurmuş
Haklısın cnm. Benimki İşin esprisiben bazen eşimle ailesini öyle mutlu görüyorumda düşünüyorum Allah gecinden versin ölseler eşim nasıl üzülür ağlar vs diye kendimi iyice depresif hatun haline getiriyorum
Böyle kendi kendime düşündüklerimle yakında tırlatacağım
kız kaynanan kaç yaşında vefat etmiş ?
kız Allah geçinden versin ne diye evrene yanlış mesajlar yolluyorsun düşünme öyle şeyler
53-54 falan olmalı 40 yaşlarının başında yanlışlıkla eşimi doğurmuş 7. çocuk olarak
kız kaynanan kaç yaşında vefat etmiş ?
53-54 falan olmalı 40 yaşlarının başında yanlışlıkla eşimi doğurmuş 7. çocuk olarak
Ohhh be sonunda
Çok yoğunmuşsun tatlım Allah kolaylık versin. İnş düğün ve herşey çok güzel geçer. Saçların çok güzeldi çok mu kısaltacaksın tam bir görümce olacan düğünde desene
elbiseyi aldın mı.??
Hadi eşlerinizle nasıl tanıştığınızı anlatın.
elbiseyi aldımmm balık model, kilo aldığım için azıcık kalasımsı durdu ama yapçak bişi yok
saçlarım bildiğin pırasaya dönüştü, kestirme planım var diye boyamadım da.. çünkü boyasam sonra kestirsem mantıksız olcaktı ben de düğün öncesi kestirmeye karar verdim omuzlarımda düz kestiricem
biraz toparlansın hem çünkü bildiğin çalı süpürgesi
yoksa uzunluğuna kıyamıyorum çok güzel bence de ama bakımsız
Biz internetten tanıştıkBen hemen bahsedeyim kocişim beni görmüş vurulmuş. Bu ay parçasını ben bugüne kadar neden görememişim diye kendi ile cebelleşirkene tanıdıklar vasıtası ile haber gönderiyor ben de kendimi ağırdan satıyom güya ee görüşeyim madem diyorum görüşüyoruz ve benm ağzım bağlanıyor sonuç 1.5 senelik evliyim
Sen anlat bakim senden kesin güzel birşey çıkar
Hadi eşlerinizle nasıl tanıştığınızı anlatın.
Lisede hiçbir şey yok muydu aranızda?lisede aynı sınıftaydık iş hayatına başlayınca manita olduk 21 yaşında falan
4 elti 2 görümcem vargörümcelerim hiç karışmaz iyi anlaşırız
2 eltim annem yaşında kırk yılda bi görüşürüz
diğer 2 eltimle 1 yıl aynı apartmanda oturdum gereksiz bi kıskançlık hissediyorum ama hiç dile gelmedi mesafemi baştan koydum ne kadar samimi olmak isteseler de ben hep görünmez bi duvar ördüm zamanla da iyi yapmışım diyorum
şimdi hala yerimde olmak istermiydin
yessss aynı renk, bebiş düşünene kadar kızıldan vazgeçmem sanırsamDüğüne kadar ödem attırıcı çay felan yap biraz şişlik varsa oda gitsin. Sana kalasımsı duruyor gibi gelsede eminim harika duruyordur.
Saçların içinde iyi olur o zmn toparlar biraz aynı renge mi boyatacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?