- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Benim kayınvalidem yok
İyi anlaşabiliyor musunuz? Sen kaç yıllık evliydin kız
Oooo başbaşa romantik romantik çifte kumrular sizi
Olacak elbet
çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın.evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa
çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın.evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa
Benim babaannem bile 70 yaşına geldi hala annemin dolaplarına el atıyor, kurtuluşunuz yok vallaSen yokken herşey her an olabilir. Ben de de bu huy var hiç istemem evde ben yokken başka birisi olsun. Kendi ailemden bileSankş evimi kurcalayacaklarmış gibi hissederim
Benim babaannem bile 70 yaşına geldi hala annemin dolaplarına el atıyor, kurtuluşunuz yok valla
Canım elimden geldiğince bırakmadan yapacağım, artık sıkılaşmam gerek çünkü kilo veremiyorum sanırım ideal kilom bu, o yüzden sıkılaşarak incelmem lazım. Yeşil çay her gün en az 1 kez içiyorum.
Taaa ramazandan önce evde başbaşa kahvaltı yapmıştık, özledik yalnız olmayı
Ben de hiç uykumu alamıyorum ya, her zaman her koşulda uykum var, ama hafta sonları da senin dediğin gibi 9 da ayaktayım
Yaramaz babaanneBenim babaannem bile 70 yaşına geldi hala annemin dolaplarına el atıyor, kurtuluşunuz yok valla
Gerçekten mi? Vefat mi etti? Yoksa kayınvalidelikten red mi ettinbenimde yok
benimde yok
Canım daha kilo vermesem de olur, aynada kendimi ince göreyim yeter, zaten artık çevremdeki herkes bu işi takıntı haline getirdiğimi söylüyor, moralim bozuluyor.bu şekilde devam et yine bi süre sonra verirsin bende öyle oldu :)
bende uykumu alamıyorum yaa sabah ve akşam serviste uyuyorum bazen utanç verici olabiliyor
Canım annem sinirleniyor tabii sinirlenmez mi..Yaramaz babaanneAnnen sinirlenmiyor mu
Gerçekten mi? Vefat mi etti? Yoksa kayınvalidelikten red mi ettin
ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir
Canım daha kilo vermesem de olur, aynada kendimi ince göreyim yeter, zaten artık çevremdeki herkes bu işi takıntı haline getirdiğimi söylüyor, moralim bozuluyor.
Canım annem sinirleniyor tabii sinirlenmez mi..
Karşı dairemizde halam oturuyor, geliniyle birlikte.. Babaanem bize geldiğinde kahvaltıya öğle yemeğine hep onları çağırıyor -annem çalışıyordu o dönemde- annem eve gelince ifrit oluyordu , bizim evimize normalde uğramayan insanlar babaannem geldiğinde bizim evden çıkmıyorlar, tabii ailecek çıldırıyoruz o zaman.
Okudum anladım denemeye karar verdim . Sütü çok severimKızlar şu yazıyı okuyun lütfen, ben denemeye karar verdim
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/86114/2/1/27035160/gobek-yagini-eritmede-sut-mucizesi
Dur ben facebooktan yazayım bi.Kızlar ben melindayı çok merak ettim hiç bu kadar boşlamamıştı face i yok mu sizlerde hiç ulaşabildiniz mi
Yaramaz babaanneAnnen sinirlenmiyor mu
Gerçekten mi? Vefat mi etti? Yoksa kayınvalidelikten red mi ettin
İkisini de allah rahmet eylesin.eşim 12 yaşındayken vefat etmiş kayın pederde yok
ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir
İkisini de allah rahmet eylesin.
Kızlar şu yazıyı okuyun lütfen, ben denemeye karar verdim
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/86114/2/1/27035160/gobek-yagini-eritmede-sut-mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?