Kalori Arkadaşım

çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın. evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa

Sen yokken herşey her an olabilir. Ben de de bu huy var hiç istemem evde ben yokken başka birisi olsun. Kendi ailemden bile Sankş evimi kurcalayacaklarmış gibi hissederim

çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın. evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa

Sen yokken herşey her an olabilir. Ben de de bu huy var hiç istemem evde ben yokken başka birisi olsun. Kendi ailemden bile Sankş evimi kurcalayacaklarmış gibi hissederim
Benim babaannem bile 70 yaşına geldi hala annemin dolaplarına el atıyor, kurtuluşunuz yok valla

bu şekilde devam et yine bi süre sonra verirsin bende öyle oldu :)

bende uykumu alamıyorum yaa sabah ve akşam serviste uyuyorum bazen utanç verici olabiliyor

bu şekilde devam et yine bi süre sonra verirsin bende öyle oldu :)

bende uykumu alamıyorum yaa sabah ve akşam serviste uyuyorum bazen utanç verici olabiliyor
Canım daha kilo vermesem de olur, aynada kendimi ince göreyim yeter, zaten artık çevremdeki herkes bu işi takıntı haline getirdiğimi söylüyor, moralim bozuluyor.
Yaramaz babaanne Annen sinirlenmiyor mu

Gerçekten mi? Vefat mi etti? Yoksa kayınvalidelikten red mi ettin
Canım annem sinirleniyor tabii sinirlenmez mi..
Karşı dairemizde halam oturuyor, geliniyle birlikte.. Babaanem bize geldiğinde kahvaltıya öğle yemeğine hep onları çağırıyor -annem çalışıyordu o dönemde- annem eve gelince ifrit oluyordu , bizim evimize normalde uğramayan insanlar babaannem geldiğinde bizim evden çıkmıyorlar, tabii ailecek çıldırıyoruz o zaman.

ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir

Çalış seninde olur

Ayy ALLAH kolaylık versin nefret ederim düşüncesiz insanlardan. Annen çalışıyor biraz düşünüp ona destek olmak yerine ohoo

Kızlar ben melindayı çok merak ettim hiç bu kadar boşlamamıştı face i yok mu sizlerde hiç ulaşabildiniz mi

ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir

4 elti 2 görümcem var görümcelerim hiç karışmaz iyi anlaşırız

2 eltim annem yaşında kırk yılda bi görüşürüz

diğer 2 eltimle 1 yıl aynı apartmanda oturdum gereksiz bi kıskançlık hissediyorum ama hiç dile gelmedi mesafemi baştan koydum ne kadar samimi olmak isteseler de ben hep görünmez bi duvar ördüm zamanla da iyi yapmışım diyorum

şimdi hala yerimde olmak istermiydin

ben geldimmm
kuşlar beni merak ettiğinizi söyledi
yoğunum işte hiç açamadım forumu
cuma cumartesi de kardeşimin kına düğün falan varrr
elbise işleriyle uğraştım
spora başladım 2 gün gittim
saçımı kestircem boyucam terzi işlerim de var
çok yoğunum
sizleri seviyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…