niye ki?? bu alış verilerde kendini ve eşini abur cubur almaktan ne kadar çok frenlersen o kadar rahat edersin
Geçen sabah ki fıstık reonu çemkirmemden sonra çok fazla cesaret edebileceğini düşünmüyorum
Bende zaten coco star ve canga alırım o kadarcık
Evdeki en pahalı şeyler bitmiş yine çok tutacak alışveriş kısmaya çalıştıkça daha çok harcıyoruz
seninkilerde çok kalorili şeyler daha masum çikiletalar var
yaa markete bir şey almak için ne zaman girsek 70 tl nin altında çıkmıyoruz
senin temel şeylerse yağ, deterjan, kahvaltılık, et işin içine girince çok tutar[/QUOTE
Omerebilecegin az kalorili cikileta var mi :)
Temel seyler yag bakliyat vs. 250 den asagi cikamam kesin vaayyy basima gelenler
Kizlar ozel gunlerinizde tercih ettigini memnun oldugunuz marka hangisi ?? Kotex bozdu molped ve orkidi sevmiyom hasir husur onerebileceginiz iyi marka var mi?
Ben orkidten başkasını kullanamıyorum, diğerlerinin hepsi pişik yapıyor, zaten ilk 2 gün ped kullanıyorum, sonra hep havlu kağıt.Kizlar ozel gunlerinizde tercih ettigini memnun oldugunuz marka hangisi ?? Kotex bozdu molped ve orkidi sevmiyom hasir husur onerebileceginiz iyi marka var mi?
Ben orkidten başkasını kullanamıyorum, diğerlerinin hepsi pişik yapıyor, zaten ilk 2 gün ped kullanıyorum, sonra hep havlu kağıt.
Ama cinsel hayatım olsa tamponu muhakkak denerdim.
En azından pişik yapmaz, sık sık değiştirilirse de bir zararı olmaz diye düşünüyorum.bende merak ediyorum ama tırsıyorum içinde yabancı bir cisim falan
En azından pişik yapmaz, sık sık değiştirilirse de bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
Etrafımda kullanan çok var.
Daha rahatmış, sadece hijyen konusu biraz sıkıntılı olabilir ama o da dediğim gibi sık sık değiştirilerek çözülebilir.daha mı rahatmış ??
Daha rahatmış, sadece hijyen konusu biraz sıkıntılı olabilir ama o da dediğim gibi sık sık değiştirilerek çözülebilir.
En iyisi en sağlıklısı bence gazlı bez içine pamuk.yok yaa tedirgin olurum ben
En iyisi en sağlıklısı bence gazlı bez içine pamuk.
günaydın kızlarr
bildirim yapıyım bari geçen hafta 51,5 kg bu hafta 51,4 kg ım 100 gr vermişim büyük başarı
günaydın kızlarr
bildirim yapıyım bari geçen hafta 51,5 kg bu hafta 51,4 kg ım 100 gr vermişim büyük başarı
Günaydın cnm
almamışsın ona bak maşallah tatile yine ekside gidiyorsun. Bugün senin için büyük gün son iş günü ve akşama muhteşem bir tatil seni bekliyor
Bende bildirim yapayım
Geçen hafta 68.9
Bu hafta 68.6 300 gram gitmiş aslında çarşamba sabah daha az gördüydüm ama tartı kandırmış demek
Kızlar acaba yaz mevsiminin rehavetinden dolayı mı hepimiz yerlerde sürünüyoruz?54.5 kiloyummm
geçen hafta 54.7 imişim
hiç memnun diilim sonuçtan valla
Günaydın kızlar,
Benim kilo verme tamamen bitti sanırım. 1,5 aydır aynı kilodayım, bu hafta 3 gün spor yapmama rağmen bir değişiklik yok...
Geçen hafta; 52,6
Bugün; 52,5
54.5 kiloyummm
geçen hafta 54.7 imişim
hiç memnun diilim sonuçtan valla
Kızlar acaba yaz mevsiminin rehavetinden dolayı mı hepimiz yerlerde sürünüyoruz?
Nemden dolayı şişiyor muyuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?