Kalori Arkadaşım

niye ki?? bu alış verilerde kendini ve eşini abur cubur almaktan ne kadar çok frenlersen o kadar rahat edersin

Geçen sabah ki fıstık reonu çemkirmemden sonra çok fazla cesaret edebileceğini düşünmüyorum
Bende zaten coco star ve canga alırım o kadarcık

Evdeki en pahalı şeyler bitmiş yine çok tutacak alışveriş kısmaya çalıştıkça daha çok harcıyoruz

seninkilerde çok kalorili şeyler daha masum çikiletalar var

yaa markete bir şey almak için ne zaman girsek 70 tl nin altında çıkmıyoruz

senin temel şeylerse yağ, deterjan, kahvaltılık, et işin içine girince çok tutar

Kizlar ozel gunlerinizde tercih ettigini memnun oldugunuz marka hangisi ?? Kotex bozdu molped ve orkidi sevmiyom hasir husur onerebileceginiz iyi marka var mi?

Kizlar ozel gunlerinizde tercih ettigini memnun oldugunuz marka hangisi ?? Kotex bozdu molped ve orkidi sevmiyom hasir husur onerebileceginiz iyi marka var mi?
Ben orkidten başkasını kullanamıyorum, diğerlerinin hepsi pişik yapıyor, zaten ilk 2 gün ped kullanıyorum, sonra hep havlu kağıt.
Ama cinsel hayatım olsa tamponu muhakkak denerdim.

Ben orkidten başkasını kullanamıyorum, diğerlerinin hepsi pişik yapıyor, zaten ilk 2 gün ped kullanıyorum, sonra hep havlu kağıt.
Ama cinsel hayatım olsa tamponu muhakkak denerdim.

bende merak ediyorum ama tırsıyorum içinde yabancı bir cisim falan

günaydın kızlarr

bildirim yapıyım bari geçen hafta 51,5 kg bu hafta 51,4 kg ım 100 gr vermişim büyük başarı

Günaydın kızlar nasılsınız??
Neler konuşmuşsunuz öyle yeni gördüm
Molped ve orkid i denedim memnun kalmadım eskiden çok kullanmışlığım vardı ama haşur huşur yapmalarından gına geldi. Kotex Türkiyede satışa sunulmaya başladığında çok iyiydi sonra oda bozuldu
Bir marka vardı onun ismini tam hatırlayamıyorum onu çok seviyordum

günaydın kızlarr

bildirim yapıyım bari geçen hafta 51,5 kg bu hafta 51,4 kg ım 100 gr vermişim büyük başarı

Günaydın cnm

almamışsın ona bak maşallah tatile yine ekside gidiyorsun. Bugün senin için büyük gün son iş günü ve akşama muhteşem bir tatil seni bekliyor

Bende bildirim yapayım

Geçen hafta 68.9

Bu hafta 68.6 300 gram gitmiş aslında çarşamba sabah daha az gördüydüm ama tartı kandırmış demek

Günaydın kızlar,

Benim kilo verme tamamen bitti sanırım. 1,5 aydır aynı kilodayım, bu hafta 3 gün spor yapmama rağmen bir değişiklik yok...

Geçen hafta; 52,6
Bugün; 52,5

günaydın kızlarr

54.5 kiloyummm
geçen hafta 54.7 imişim
hiç memnun diilim sonuçtan valla
Kızlar acaba yaz mevsiminin rehavetinden dolayı mı hepimiz yerlerde sürünüyoruz?
Nemden dolayı şişiyor muyuz acaba?

Günaydın kızlar,

Benim kilo verme tamamen bitti sanırım. 1,5 aydır aynı kilodayım, bu hafta 3 gün spor yapmama rağmen bir değişiklik yok...

Geçen hafta; 52,6
Bugün; 52,5

54.5 kiloyummm
geçen hafta 54.7 imişim
hiç memnun diilim sonuçtan valla

Kızlar acaba yaz mevsiminin rehavetinden dolayı mı hepimiz yerlerde sürünüyoruz?
Nemden dolayı şişiyor muyuz acaba?

Kızlar çok komiğiz resmen sıraya dizmişiz verdiğimiz kiloları 100 gr 200 gr 300 gr şaka maka 300 gr ile 1. olacağım

Orkide ve drydry kaç kilo verdi acaba

Ben aslında bu hafta daha iyi verebilirim diye düşündüydüm ama geçen hafta güzel kilo vermiştim o yüzden bu hafta bende iyice o kiloyu oturturdum. Almadığıma 300 gr verdiğime şükrediyorum
Her hafta 100 gr bile versek kilo almadığım sürece sorun olmaz sonuçta aç durmuyoruz ilk başlardaki gibi canımız çektiklerinden de yememezlik yapmıyoruz bence gayet iyi gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…