Kalori Arkadaşım

ben tartıldım ama söylemiyecem size. çok sinirliyim kaynanama. geçen gittim elmalı kurabiye kek poğaça yapmış ben zayfladım ya kilo alayım diye yapıyor deli ediyor beni. taşındığımızdan beri aynı kilodayım. vermiyorum arada 1 kilo fazla çıkıyorum ama bi bakıyorum geri gitmiş bi kilo. öyle gidip geliyorum. eylül de tekrar diyetime başlamaya karar verdim . bi 10 kilo daha vereceğim. öbür yaza 60 kilo olacağım Allah ın izniyle

kız sen neden hep oyun bozancılık yapıyorsun söyler misin kilonu ben geçen 70 e çıktım ağladım sızlandım söyledim sonra hırslandım çok şükür yine verdim. Sen bizi iyice boşladın tabi böyle şişer şişer durursun bizle takılsan motive olur emin ol daha az yersin.

Kaynanan zayıf mı?

Sana tavsiyem diyet yapıp dikkat ettiğini kaynanana çaktırma tabağını güzel doldur gözünü önce bir doyur sonra yerken yarısını tabağında bırak çaktırmadan sonra yerim çok şiştim çok nefisti vs de kalk.
Tabağın yarısını eşine göm o yesin

kız sen çok fenasın yaaa ama doğru söylüyorsun ben kilo veriyorum diyetteyim diyince millet illa bişiler yedirme çabasına giriyor aman neden zayıflıyon iyisin böyle hasta olucan bilmem ne diye akıl vermeye başlıyorlar çekememezlik mi nedir anlamadım o yüzden diyette olduğumu hiç dile getirmem biri bişi ikram edince yeni yedim canım istemiyor falan diye geri çeviriyorum

İkiniz de çok fenasınız.
Ben de öyle yapacağım bundan kelli.

Öyleyimdir bebüşş diyetteyim diyim de yarın öbür gün eski kiloma döndüğümde bak kilo verdi diyetteyim dedi gözümüze soktu şimdi boğazını tutamadı yine şişti oturdu mu desinler ( Hep yarınımı düşünürüm ) Sizlerden başka kimse ne kadar kilo verdiğimi bilmiyor neden?
25 kilo verdim dersem milletin .. düşer Nazara gelirim hemde ne kadar şişmanmış gibi bir izlenim bırakırım o yüzden saklıyom hep bi gizemler hep bi gizemler )

9 aydır ağzımdan hiç diyetteyim lafı çıkmadı iyikide çıkmamış şimdi ne kadar doğru hareket ettiğimi daha iyi anlıyorum. Eskiden zayıflayan insanlar ay diyetteyim ay az yiyeyim der gözümüze sokardı zayıflıklarını sonradan şişince bizde ister istemez derdik ki gözümüze soktular soktular ne oldu al baştan
Ben şişman insanları zayıflama konusunda incitmekten çok korkarım kendim aynı şeyleri yaşadım çünkü. Hep derim kimse bile isteye şişman kalmaz kalmak istemez

Herkes yeter çok zayıfladın vs diyor ama az bir kilo alıncada şak diye sen kilo mu aldın ? sorusunu yüzüne acı gerçeği ile çakıyorlar. Bana zayıflama diyenlere artık zayıflamaya uğraşmıyorum kilo almayayım yeter diyorum Oysa zayıflama için hala elimden geleni yapıyorum

Demem o ki bence herkes her şeyi bilmemeli gizemli olmak daima insanı popiler kılıyor

Bu arada bütün sırlarımı sizinle paylaştım

vuhuu tebrik ederim canım çok güzel düşünmüşsün ve ilerliyorsun ve çok haklısın ve çok güzel zayıflamışsın ve ve ve

İkiniz de çok fenasınız.
Ben de öyle yapacağım bundan kelli.

canım ol kelli hayat seni fena yapıyor işte ben ne zaman 1-2 kilo aldım kilo vericem dediğimde etrafımdaki insanlar bi izeti ikramlar bi yıldırma çabaları falan şimdi çabamı sadece eşim görüyor oda yaklaşık 24 saat dipdibe olunca mecbur yani

Siz aynı iş yerinde mi çalışıyordunuz canım?

kaynanam kendisi 130 kilo. geçen sene onlardayız benim en sevdiğim yemekleri yapmış tepeleme doldurmuş tabağımı da. ben dedim ki fazla geldi yemeyeyim kilo aldı başını gidiyor zaten dedim. o da bana : ye güzelim daha 50 bedene kadar yolun var dedi. kendisi 54 falan giyiyor. delirdim varya o zaman anladım ki bende kilo alayım onun gibi olayım istiyor. boşa demiyom yani. siz bundan ne anlarsınız ben yanlışmıyım.

yaa aslında insan isterki gelini oğlunun eşi güzel olsun bakımlı olsun oğlunu mutlu etsin kaynanalardaki bu çekememezlik nedir anlamıyorum yaa

Belki de kadın seni sevdiği için yedirip içirmek istiyor..

cnm iyi düşün belki kadıncağıza gitmişsiniz orada çekinir yiyemezsin diye bol bol koyuyor tabağına kilo almanıda sorun etmiyor baksana maşallah. Ya deseydi yeme çok şişkosun o daha çok acıtmaz mıydı içini?
Benim bir tanıdığım vardı taşş çatlasın 55 kilo boy desen en az 1.70 kaynanası diyormuş ki bir bayandan bahsederken işte X varya aynı senin gibi kilolu vs vs düşünsene kilosu olmamasına rağmen insan ne kadar üzülür.

yaa aslında insan isterki gelini oğlunun eşi güzel olsun bakımlı olsun oğlunu mutlu etsin kaynanalardaki bu çekememezlik nedir anlamıyorum yaa
B

Kuzucuk şişman bayanlar kocişlerini mutlu edemez mi ? Aşk olsun sana
Kızlar lafınızı bilinde konuşun bakın karşınızda zamanında 95 kilo olan evli bayan var
Gayette mutlu ediyoduk eşimizi ala ala yaaa

(Tatlım düşüncene saygım var şakasına maksat muhabbet olsun diye takılıyorum sakın yanlış anlama içimde hiçbir ark niyet yok seninde olmadığını biliyorum)

kaynanası nasılmış kaç kiloymuş 55 kiloya şişman diyor

yanlış anladın canım mutluluğun şişmanlıkla alakası yok kaynanalar genelde eşlerin aralarını açmaya çalışırlar ya gelinleri ezmeye çalışırlar hepsi aynı değil ama hep bu söylemlerden bahsedilir

yoksa eşler arasındaki aşk mutluluk boya posa kiloya bakmıyor güzelliği kiloyla orantılamıyorum kilo sadece özgüven sağlıyor ve özgüvenimizle güzelliğimizi ortaya çıkarıyoruz

kadınlar kilolarını erkeklerin gözüne sokmazlarsa hiç batmıyor onlara kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…