Kadın da çok kilolu değil ama göz var nizam var yani fıstık gibi bayan mırın kırın ediyor çekemeyen kaynana işte ne olacakkaynanası nasılmış kaç kiloymuş 55 kiloya şişman diyor
yanlış anladın canım mutluluğun şişmanlıkla alakası yok kaynanalar genelde eşlerin aralarını açmaya çalışırlar ya gelinleri ezmeye çalışırlar hepsi aynı değil ama hep bu söylemlerden bahsedilir
yoksa eşler arasındaki aşk mutluluk boya posa kiloya bakmıyor güzelliği kiloyla orantılamıyorum kilo sadece özgüven sağlıyor ve özgüvenimizle güzelliğimizi ortaya çıkarıyoruz
kadınlar kilolarını erkeklerin gözüne sokmazlarsa hiç batmıyor onlara kiloları
Kız ne kadar uzun tatil o öyle.11 eylül de tartılamam ama ara ara yazmaya çalışırım tatildeyken
11 eylül de tartılamam ama ara ara yazmaya çalışırım tatildeyken
size göre o zaman benim içim fesat kaynana ya ne dese tersimden anlıyorum
Anlat bakayım neler yedin köftehor?Günaydın kızlarHafta sonu + ya çıktım geldm
Nasıl geçti düğününüz canım? Facebooka öyle çok fotoğraf koymadın, gelinle damatla boydan fotonu isterimgünaydınnnn
haftasonu kardeşimin düğünü vardı çok fazla oynayıp kalori yaktım ama göbeğim hep pörledi hep içime çektim
lanet olasıca göbek
spora her gün gitmeye çalışçam bu hafta
günaydınnnn
haftasonu kardeşimin düğünü vardı çok fazla oynayıp kalori yaktım ama göbeğim hep pörledi hep içime çektim
lanet olasıca göbek
spora her gün gitmeye çalışçam bu hafta
Günaydın kızlar,
Cumartesi sabah tartıldığımda cuma sabahına göre 200 gram eksideydim ama cumartesi günü sevdiceğimle kahvaltı yaptık, öğleden sonra aşkitom bana domates soslu makarna yaptı, akşam evde mangal partisi vardı, pazar günü de muhallebileri götürdüm derken çok muhtemel artıya çıkmış olabilirim.. Korktum tartılmaya.. Ama sporumu aksatmadım
Anlat bakayım neler yedin köftehor?
Nasıl geçti düğününüz canım? Facebooka öyle çok fotoğraf koymadın, gelinle damatla boydan fotonu isterim
Kaç gram artıdasın bebişim, sıkma canını ya, bu hafta kasarsın biraz.Göbeklerden nefret ediyorum
canım düğün nasıldı nasıl geçti elbisen falan çok merak ediyorum bana da gösterin resimleri
Didoş ya ne yemedim kiCumartesi akşam yemeğini dışarda yedik baklava falan derken iyiyce şiştim
Pazar günü de patates kızartması yumurta bal tereyağı biber dolması taze fasülye çikiletalar kuruyemişler derken fark ettimki ben çok kilo aldım
Bugünden itibaren çikolata ile çay içmeye son
tam 1 kilo gözüküyorKaç gram artıdasın bebişim, sıkma canını ya, bu hafta kasarsın biraz.
Günaydın kızlar,
Cumartesi sabah tartıldığımda cuma sabahına göre 200 gram eksideydim ama cumartesi günü sevdiceğimle kahvaltı yaptık, öğleden sonra aşkitom bana domates soslu makarna yaptı, akşam evde mangal partisi vardı, pazar günü de muhallebileri götürdüm derken çok muhtemel artıya çıkmış olabilirim.. Korktum tartılmaya.. Ama sporumu aksatmadım
Anlat bakayım neler yedin köftehor?
Nasıl geçti düğününüz canım? Facebooka öyle çok fotoğraf koymadın, gelinle damatla boydan fotonu isterim
ben telefonumla hiç çekemedim ki foto hep koşturmaca halindeydim
fotoların sorumluluğu diğer kardeşimde
düğün çok güzeldi çok eğlendik ve aynı zamanda yorgunluktan öldüm
ilk danslarında ağladım resmen çok duygulandım
insanın kardeşinin evlenmesi cidden bambaşka bi olaymış
Birde sen bekar olsaydın hala aynı evde olsaydınız o zaman çok daha fazla üzülürdün
Yakınlarda bir de hala oldun mu tamamdır
gelinimiz dahha küçük istemiyo henüz ama kısmet bu işler tabii
çok mutlu olsunlar canlarım benim
dün ölçülerim alındı spor salonunda akşam
yağım suyum kasım iç yağım herbişeyim normalmiş
kilom 55.2 çıktıbasen 98 çıktı bel 70 çıktı
ben ne edem nerelere gidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?