inş haftasonu olurum da rahat ederim
Oysa beni ağlatmayacağına söz vermişti
SADECE PLAN YAPIYOR İCRAAT YOK CANIMYa nerdeyse ben yeni sevgili bulup onunla tatile gideceğim, bu kız yaz başından beri plan yapıyor
Bu hafta full çikileta fıstık fındık yedimR öncesi bende iştah tavan yapıyor hele tatlıya karşı durdurabilene aşk olsun
O benm gönlümü alsın ben ona neler yaparım neler
BENDE KENDİMİ GİZLİYORUM ARTIK BENİM ADIMI DA GÖREMEYECEKSİNİZ AŞŞAĞIDA KONUYU OKUYOR DİYEREK
KIZLAR BAZI MESAJLAR GÖSTERİLMİYOR MİNİCİK YAZI ÇI8KIYOR GÖSTERİLECEK MESAJLAR VAR HEPSİ GÖSTERİLSİN Mİ DİYE O ZAMAN BASINCA SİZİN YAZDIĞINIZ BİSSÜRÜ MESAJ ÇIKIVERDİ ORTAYA BASMASAM GÖRMEYECEĞİM VALLA SİZDE DE OLUYOR MU
yok öyle değil basıyorum zaten bildirime sayfa açıldı ya mesajlar çıktı mesela sayfada 8 mesaj varsa 3 tanesini saklamış arada yok ama satır şeklinde bi çubuk çıkıyor başka mesajlarda var gösterilsin mi diye ona bastım aradaki 3 mesajda çıktı meselayoo bildirimlerde yanıyor oradan yeni gelen msjı okuyorum
yok öyle değil basıyorum zaten bildirime sayfa açıldı ya mesajlar çıktı mesela sayfada 8 mesaj varsa 3 tanesini saklamış arada yok ama satır şeklinde bi çubuk çıkıyor başka mesajlarda var gösterilsin mi diye ona bastım aradaki 3 mesajda çıktı mesela
SADECE PLAN YAPIYOR İCRAAT YOK CANIM
BEN YAZINCA AYIP OLUYOR KENDİ YAZINCA MELEKÇOK AYIP VALLA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM VE BEN UTANDIM GÖZÜMDE CANLANDIRMAM DA ÜSTÜNE TUZ BİBER OLDU AY AKŞAM AKŞAM VALLAHİ
Ne anladın ki
Kızlar pofudukj duygu yüklü mesaj atmış cnm cnmmm
Yazmadim tabikiçok fenasın sen adam bütün gün senle uğraştı sen şimdi o msj da cvp vermemişindir
Yazmadim tabiki
Yanyanayiz hic pas vermiyom
hırçın ve inatçı dombili
Hoşgeldin aramıza öğretmenim
Boylarımız aynı
Sen bugünden başla bizimle. Bu sabahki kilonu paylaş bundan sonra her cuma paylaşmaya devam edersin olur mu?
Ayrıca sakarya Ekimde nasıl oluyorSapancaya her an gelebiliriz
çokk iyi baktı her halimden belli canımAyyy sağ ol tatlım egom tavan yaptı şuan
Az daha bekle bende geleyim 62 kiloya birlikte hırslı hırslı veririz kiloları
Bu arada cnm melekten haberin var mı? Bir ara döner gibi yaptı sonra haber alamadık
Görüşmeyeli nasılsın neler yapıyorsun sevdiceğin iyi baktı sana bu kadar kilo aldığına göre
ohh iyi yaptim az bile
Kizlar ben nakavt oldum salya sumuk dolaniyorum
Hoşgeldin aramıza öğretmenim
Boylarımız aynı
Sen bugünden başla bizimle. Bu sabahki kilonu paylaş bundan sonra her cuma paylaşmaya devam edersin olur mu?
Ayrıca sakarya Ekimde nasıl oluyorSapancaya her an gelebiliriz
anaaammm hemşeri buldm kendime iyi mi :) rakiplerim sıkı durun geliyommm :)haaa şöyle be hemşerim bende Malatyalıyım Eskişehir de ikamet ediyorum sen başlangıç kilonu ver ilerde motive olursun benim boy 159 cm şuan 52 kiloyum sen sinokiyle drydrya rakip olursun
çokk iyi baktı her halimden belli canım
ben bekliyorum seni zaten ondan kilo aldım ama vermeliyim bayram geçsin hemen başlayacağım her bayram sonu aynı muhabbet ya hadi bakalım hayırlısı
melekle face de görüştük bi ara ama baya zaman oldu pek bilgim yok yani kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?