Kalori Arkadaşım

inş haftasonu olurum da rahat ederim

Oysa beni ağlatmayacağına söz vermişti

bu tutulamayacak bir söz pek inandırıcı değil önünüzde bir ömür var ve ne badireler atlatacaksınız sende ağlarsın oda ağlar

birbirinizi daha çook üzer barışırsınız böyle romantik sözler kulağa hoş geliyor

Ya nerdeyse ben yeni sevgili bulup onunla tatile gideceğim, bu kız yaz başından beri plan yapıyor
SADECE PLAN YAPIYOR İCRAAT YOK CANIM

Bu hafta full çikileta fıstık fındık yedim R öncesi bende iştah tavan yapıyor hele tatlıya karşı durdurabilene aşk olsun

O benm gönlümü alsın ben ona neler yaparım neler

BEN YAZINCA AYIP OLUYOR KENDİ YAZINCA MELEK ÇOK AYIP VALLA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM VE BEN UTANDIM GÖZÜMDE CANLANDIRMAM DA ÜSTÜNE TUZ BİBER OLDU AY AKŞAM AKŞAM VALLAHİ

KIZLAR BAZI MESAJLAR GÖSTERİLMİYOR MİNİCİK YAZI ÇI8KIYOR GÖSTERİLECEK MESAJLAR VAR HEPSİ GÖSTERİLSİN Mİ DİYE O ZAMAN BASINCA SİZİN YAZDIĞINIZ BİSSÜRÜ MESAJ ÇIKIVERDİ ORTAYA BASMASAM GÖRMEYECEĞİM VALLA SİZDE DE OLUYOR MU

BENDE KENDİMİ GİZLİYORUM ARTIK BENİM ADIMI DA GÖREMEYECEKSİNİZ AŞŞAĞIDA KONUYU OKUYOR DİYEREK

yoo bildirimlerde yanıyor oradan yeni gelen msjı okuyorum

yoo bildirimlerde yanıyor oradan yeni gelen msjı okuyorum
yok öyle değil basıyorum zaten bildirime sayfa açıldı ya mesajlar çıktı mesela sayfada 8 mesaj varsa 3 tanesini saklamış arada yok ama satır şeklinde bi çubuk çıkıyor başka mesajlarda var gösterilsin mi diye ona bastım aradaki 3 mesajda çıktı mesela

hmm onu bilmiyorum ben hiç ayarlarını değiştirmediğim için bilgim yok

Ne anladın ki

Kızlar pofudukj duygu yüklü mesaj atmış cnm cnmmm

çokk iyi baktı her halimden belli canım
ben bekliyorum seni zaten ondan kilo aldım ama vermeliyim bayram geçsin hemen başlayacağım her bayram sonu aynı muhabbet ya hadi bakalım hayırlısı
melekle face de görüştük bi ara ama baya zaman oldu pek bilgim yok yani kuzu

ohh iyi yaptim az bile

Kizlar ben nakavt oldum salya sumuk dolaniyorum

bende pazar günü nakavt oldum canım c.tesi dinlenmeyip full temizlik yaptığım için pazar daha hasta ve yorgunluktan hiç bişi yapamadım (

kusura bakmayn kızlar anca yazabılıyorm hoşbuldm tatlım paylasıcam tabi
sapanca konusuna gelince bence her zaman guzelbiyer tavsiye ederım

ayy alıntı yapıp yazmayı beceremedm galiba :)
hoşbulduk tatlım bildirimyapıcam insallah sapanca konusuna gelince bence her daim guzel tavsiye ederim..

haaa şöyle be hemşerim bende Malatyalıyım Eskişehir de ikamet ediyorum sen başlangıç kilonu ver ilerde motive olursun benim boy 159 cm şuan 52 kiloyum sen sinokiyle drydrya rakip olursun
anaaammm hemşeri buldm kendime iyi mi :) rakiplerim sıkı durun geliyommm :)

Hadi bakalım bende bayramda tatile gideceğim şişip gelirim kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…