Kalori Arkadaşım

bende pazar günü nakavt oldum canım c.tesi dinlenmeyip full temizlik yaptığım için pazar daha hasta ve yorgunluktan hiç bişi yapamadım (

Ayy şu sağlığını hiçe sayıp temizlik aşkı ile kendini perişan eden hatunları hiç anlamam

kusura bakmayn kızlar anca yazabılıyorm hoşbuldm tatlım paylasıcam tabi
sapanca konusuna gelince bence her zaman guzelbiyer tavsiye ederım

Ayy süpermiş. Çok sevindim şimdi içim rahat bir şekilde gidebilirim
anaaammm hemşeri buldm kendime iyi mi :) rakiplerim sıkı durun geliyommm :)

Gel cnm gel bu cuma görüşürüz

Kızlar günaydın.
Haftanın sendromlu gününden gripli salyalı ve sümüklü olarak herkese günaydınlar

Nasılsınız bakim?
Ben ateş gibi yanıyorum R olamadım
testlere bakıyorum negatif ama içim içimi yiyor

Yakında bebiş gelebilir sanırım altınları hazırlayın

Bomba haberrrrrr

Ayy şu sağlığını hiçe sayıp temizlik aşkı ile kendini perişan eden hatunları hiç anlamam

napim canım mecburdum bayramda ev yatılı misafir dolacak pazara bişi bırakmak istemedim gerçi dağ gibi ütü beni bekliyor ama bugün iyiyim boğazım ağrımıyorr

kızzz kaç gün geçtiii testlerde bişi çıkmıyorsa mevsim değişikliğindendir bende bu ay 3 gün erken oldum

anaaammm hemşeri buldm kendime iyi mi :) rakiplerim sıkı durun geliyommm :)

ooo çok iddalı kalori sayma işi iyi gidiyooo ben bıraktım artık saymıyorum bir çok şeyin kalorini bildiğim için kaba taslak hesaplıyorum kafamdan bayramdan sonra hem tekrar siteden sayma işine devam edicem hem de spora geri döncem :))

ayy evet yaaa 9 yıldır görmüyorum memleketimi ordan gönderilen yiyeceklerle hasret gideriyorumm

ahh canım Allah kavustrsn memlekete ort 1250 kalori alıyorm gunde ama pek bi değisiklik yok kilomda 40 dk kadar da bisiklet suruyrm evde dur bakalım olmadı haftada 1 gun saf protein gunu yaparım

günaydın kızlar
sinokim gerçekten bomba gibi haber umarım her şey istediğin gibi olur :)

Bomba haberrrrrr

napim canım mecburdum bayramda ev yatılı misafir dolacak pazara bişi bırakmak istemedim gerçi dağ gibi ütü beni bekliyor ama bugün iyiyim boğazım ağrımıyorr

kızzz kaç gün geçtiii testlerde bişi çıkmıyorsa mevsim değişikliğindendir bende bu ay 3 gün erken oldum
Ayy inş. hayırlısı olur. Belkide ondandır. Sonuçta testlerde çıkması lazım dimi
bombaki ne bomba bizim atarlı sinoki sebebi bilinmeyen bi sebepten dolayı yanıyoooo
hemde çok fena yanıyor

günaydın kızlar
sinokim gerçekten bomba gibi haber umarım her şey istediğin gibi olur :)
sağ ol cnm hoş geldin
ahh canım Allah kavustrsn memlekete ort 1250 kalori alıyorm gunde ama pek bi değisiklik yok kilomda 40 dk kadar da bisiklet suruyrm evde dur bakalım olmadı haftada 1 gun saf protein gunu yaparım
tatlım 1250 kalori gayet güzel 40 dk bisikletle bence cumaya fark edecektir.

wayyy bende senin kadar kalori alıyordum ama bisikleti günde 1 saat sürüyordum baya güzel gidiyordu kilolar yeşil çay da iç hem ödem atıyor hem sporla birlikte yağ yakıyor

kızz kaç gün geçti sen onu söylee ama dediğin gibi testte çıkması gerekliydi testi 2 defa yapsaydın nolur nolmaz garanti olsun bide testi doğru yapıyon dimi : ) : )

kızz kaç gün geçti sen onu söylee ama dediğin gibi testte çıkması gerekliydi testi 2 defa yapsaydın nolur nolmaz garanti olsun bide testi doğru yapıyon dimi : ) : )

Kız hamilelik için sebep var mı? Açık açık soramıyorum.
Bide erken gebelik testleri var ondan dene bugün.

Allammmmm teyze oluyoruz galiba

sinoki bombayı koydu gitti heyecanı bizi sardı

kııızzz sinoki bugün bu işe bi açıklık getir kan testimi yapıyon idrar testimi yapıyonn kamuoyunu bilgilendirmen gerekiyor

sinoki bombayı koydu gitti heyecanı bizi sardı

kııızzz sinoki bugün bu işe bi açıklık getir kan testimi yapıyon idrar testimi yapıyonn kamuoyunu bilgilendirmen gerekiyor

Canlarım eğer bebiş geliyorsa sizin gibi teyzecikleri olduğu için çok şanslı
Kızlar 2 kez eczane testlerinden yaptım tek çizgi çıktı ama tam 5 gün gecikti
Testi üzerindeki gibi yapıyom doğrudur sanırım
Erken gebelik testi neki ben bilmiyorum

Hamilelik için sebep poşetin azizliğine uğrarsak var

Link yolladım sana özelden.

5 gün azda değilmiş ama testte çıkmalıydı % 80 mevsimseldir.

çubuğu alıyorsun idrarını temiz ve kuru bi kaba yapıp testten çıkan damlalıkla 3-4 damla ( çubuktaki çukur dolacak kadar )

damlatıyorsun sonra ellerini Allah 'a açıp dua ediyorsun :) max 5 dk kadar bekleyip bakıyorsun iyi bak 2. çizgi silik falan çıkabilir

bide bu testi sabahki ilk idrarınla yaparsan daha kesin sonuç alıyormuşun :))

wayyy bende senin kadar kalori alıyordum ama bisikleti günde 1 saat sürüyordum baya güzel gidiyordu kilolar yeşil çay da iç hem ödem atıyor hem sporla birlikte yağ yakıyor

ayy hiç sevmiyorum yesilçayı yaa off içmem lazım biliyorum da dur bakalım okula alınınca içerimbelki
benim metabolizma kaplumbağ misali çok zor kilo veriyorm

ayy hiç sevmiyorum yesilçayı yaa off içmem lazım biliyorum da dur bakalım okula alınınca içerimbelki
benim metabolizma kaplumbağ misali çok zor kilo veriyorm

yeşil çayın çok çeşidi var limonlu, böğürtlenli, çilekli , naneli, yaseminli vs.. mutlaka birini seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…