5 gün azda değilmiş ama testte çıkmalıydı % 80 mevsimseldir.
çubuğu alıyorsun idrarını temiz ve kuru bi kaba yapıp testten çıkan damlalıkla 3-4 damla ( çubuktaki çukur dolacak kadar )
damlatıyorsun sonra ellerini Allah 'a açıp dua ediyorsun :) max 5 dk kadar bekleyip bakıyorsun iyi bak 2. çizgi silik falan çıkabilir
bide bu testi sabahki ilk idrarınla yaparsan daha kesin sonuç alıyormuşun :))
Gıcık bir işi yetiştirmeye çalışıyorum.nerelerde ne işlerle meşgulsünüz bakimmm ?????
Gıcık bir işi yetiştirmeye çalışıyorum.
İş arkadaşım da yıllık izinde, mahvolmuş durumdayım.
Kızlar hediye blender almak istiyorum sizce hangi marka ve model almalıyım.
Fakir motto düşünüyorum kullanan aranızda kullanan var mı?
Günaydın kızlar nasılsınız? Bende hala tık yok
canım ben fakir kullanıyorum ama sanırım motto değil memnunum zaten bi tek çorbaları blenderdan geçiriyorum diğer parçalarını çok nadir kullanıyorum
yaaaa 6. gün dıdııt dıdıııt dııdııııt bebişin kalp atışlarını duyar gibiyimcanımcım gidip kesin sonuçlu bir test yapsana kan tahlili vs gibi hem sen rahatla hem biz rahatlayalım nasıl dayanıyorsun ne meraksızsın senin yerine biz 9 dokuz doğurduk aaaaaa
seninkinin modeli ne ?
kız Allah seni iyi etsin güldürdün sabah sabah yine
Açıkcası poşete güveniyom sonuçta negatif çıkınca mevsimsel, stres, sıkıntıdan oldum diye düşünüyorum. Malumunuz geçen hafta beni çok üzdü pofidik
seninkinin modeli ne ?
kız Allah seni iyi etsin güldürdün sabah sabah yine
Açıkcası poşete güveniyom sonuçta negatif çıkınca mevsimsel, stres, sıkıntıdan oldum diye düşünüyorum. Malumunuz geçen hafta beni çok üzdü pofidik
bende fakir alacam o zamanmodeline bakmam lazım hatırlamıyorum ama ben tost makinemi , elektrik süpürgemi, narenciye sıkacağımı, blender setimin hepsini fakirden aldım hepsinden de memnunum fakir iyi bir marka beni hiç pişman etmedi
pofidik seni sadece üzmemiş anlaşılan
bende fakir alacam o zaman
o dönem sadece üzdüydü
Bu arada sen nasıl oldun iyileştin mi ?
kızlar hangisi daha güzel
Fakir'in doğrama haznesi daha büyük sanırım kuşum.
kızlar hangisi daha güzel
oo iyi bari sen atlatmış sayılırsın bende iyice salya sümük devamında hafif öksürük ve vucut ağrısıhafif bir boğaz ağrım var o kadar sen nasıl oldun ???
ikiside güzell fiyatlarına göre karar ver pek bir farkları yok renk ve doğrama hazneleri dışında
Fakir'in doğrama haznesi daha büyük sanırım kuşum.
oo iyi bari sen atlatmış sayılırsın bende iyice salya sümük devamında hafif öksürük ve vucut ağrısı
doğrama haznesi tefalin cam diye daha çok sevdim ama fiyat aralığı olarakda aralarında 40 tl fark var tefal daha pahalı. birde motto 800 w tefal 700 wben çok kararsızım yaa
1000 ml tefal 0.5 ml de mottodoğrama haznesi küçük olanı tercih et büyük olanda bi tane soğan doğramak istesen kocaman kasede bıçaklar soğana denk gelmiyor ama küçük olsa daha güzel doğrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?