Kalori Arkadaşım

aynen öyle yapıyorum ama 5 dk bekleyemiyom sabırsızlanıyorum

Kızlar hediye blender almak istiyorum sizce hangi marka ve model almalıyım.
Fakir motto düşünüyorum kullanan aranızda kullanan var mı?

Kızlar hediye blender almak istiyorum sizce hangi marka ve model almalıyım.
Fakir motto düşünüyorum kullanan aranızda kullanan var mı?

canım ben fakir kullanıyorum ama sanırım motto değil memnunum zaten bi tek çorbaları blenderdan geçiriyorum diğer parçalarını çok nadir kullanıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Bende hala tık yok

yaaaa 6. gün dıdııt dıdıııt dııdııııt bebişin kalp atışlarını duyar gibiyim canımcım gidip kesin sonuçlu bir test yapsana kan tahlili vs gibi hem sen rahatla hem biz rahatlayalım nasıl dayanıyorsun ne meraksızsın senin yerine biz 9 dokuz doğurduk aaaaaa

canım ben fakir kullanıyorum ama sanırım motto değil memnunum zaten bi tek çorbaları blenderdan geçiriyorum diğer parçalarını çok nadir kullanıyorum

seninkinin modeli ne ?

kız Allah seni iyi etsin güldürdün sabah sabah yine

Açıkcası poşete güveniyom sonuçta negatif çıkınca mevsimsel, stres, sıkıntıdan oldum diye düşünüyorum. Malumunuz geçen hafta beni çok üzdü pofidik

modeline bakmam lazım hatırlamıyorum ama ben tost makinemi , elektrik süpürgemi, narenciye sıkacağımı, blender setimin hepsini fakirden aldım hepsinden de memnunum fakir iyi bir marka beni hiç pişman etmedi

pofidik seni sadece üzmemiş anlaşılan

modeline bakmam lazım hatırlamıyorum ama ben tost makinemi , elektrik süpürgemi, narenciye sıkacağımı, blender setimin hepsini fakirden aldım hepsinden de memnunum fakir iyi bir marka beni hiç pişman etmedi
bende fakir alacam o zaman

pofidik seni sadece üzmemiş anlaşılan

o dönem sadece üzdüydü

Bu arada sen nasıl oldun iyileştin mi ?

hafif bir boğaz ağrım var o kadar sen nasıl oldun ???
oo iyi bari sen atlatmış sayılırsın bende iyice salya sümük devamında hafif öksürük ve vucut ağrısı
ikiside güzell fiyatlarına göre karar ver pek bir farkları yok renk ve doğrama hazneleri dışında
Fakir'in doğrama haznesi daha büyük sanırım kuşum.

doğrama haznesi tefalin cam diye daha çok sevdim ama fiyat aralığı olarakda aralarında 40 tl fark var tefal daha pahalı. birde motto 800 w tefal 700 w ben çok kararsızım yaa

doğrama haznesi küçük olanı tercih et büyük olanda bi tane soğan doğramak istesen kocaman kasede bıçaklar soğana denk gelmiyor ama küçük olsa daha güzel doğrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…