- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bende az önce eşime talimatı verdim
nöbetten geldi bu sabah
iyice uyu dinlen akşama yoracağım seni dedim
walla kaç sayfa oldu ama onun üşeneceğine pek inanmıyorum meraklı kesin hepsini okurkızlar çok çok çok yazalım buraya da sinekim döndüğünde ooo ne çok yazmışsınız diyip okumaya üşensin de yazdıklarımızı göremesin nasıl fikir ama
Allam ya seni yoracağım diyebileceğim bir sevgilim bile yokbende az önce eşime talimatı verdim
nöbetten geldi bu sabah
iyice uyu dinlen akşama yoracağım seni dedim
Allam ya seni yoracağım diyebileceğim bir sevgilim bile yok
Allam ya seni yoracağım diyebileceğim bir sevgilim bile yok
Belki akşam bisiklete bineceğim kendisiyle, ne biliyon alla allakız zaten sevgiliye seni yoracağım denmezsen evlen en iyisi en kısa zamanda
kız zaten sevgiliye seni yoracağım denmezsen evlen en iyisi en kısa zamanda
Belki akşam bisiklete bineceğim kendisiyle, ne biliyon alla alla
çatlaksın yaaa bir an önce iyileşsin de ben eve gidince mızmızlanmasın
önümüzdeki ay 3. yılımız dolacak pekte yeni sayılmayız :)
walla kaç sayfa oldu ama onun üşeneceğine pek inanmıyorum meraklı kesin hepsini okur
uuu sinekim gibi sizin de bi balayına gitme vaktiniz gelmiş te geçiyor gibieşin biraz büyük gösteriyor kaç yaşında ki sen kaç yaşındasın
bide senden çok konuştuk desek kesin kes okur valla
uuu sinekim gibi sizin de bi balayına gitme vaktiniz gelmiş te geçiyor gibieşin biraz büyük gösteriyor kaç yaşında ki sen kaç yaşındasın
bide senden çok konuştuk desek kesin kes okur valla
Benim annemle babam 20. yıllarında bizi evde tek başımıza bırakıp balayına gittiler
Belki akşam bisiklete bineceğim kendisiyle, ne biliyon alla alla
bisiklete binmek yormaz ki onu uheuhaeuheuehuahe
he zaten sen öyle bi mesaj attığında sevgilin de didem benle bisiklete binmek istiyor anlaşılan der hemen , ilk aklına bisiklet gelir
İşte ben 18-19 falandım kardeşim de 11-12 .kaç yaşınızdaydınız ?? walla annenle baban idolüm olabilirler
Benim sevgilim senin gibi içi fesat olamazbisiklete binmek yormaz ki onu uheuhaeuheuehuahe
he zaten sen öyle bi mesaj attığında sevgilin de didem benle bisiklete binmek istiyor anlaşılan der hemen , ilk aklına bisiklet gelir
2016 da yani yuh kızım delimisin yap gali bi çocuk eline mi yapışacakbalayına gelecek kış yada ilkbahar gitmeyi planlıyoruz bu yazda biraz gezip tozalım :)
Benim annemle babam 20. yıllarında bizi evde tek başımıza bırakıp balayına gittiler
İşte ben 18-19 falandım kardeşim de 11-12 .
Valla çatır çatır bırakıp gittiler, 10 gün gelmediler.
Benim sevgilim senin gibi içi fesat olamaz
2016 da yani yuh kızım delimisin yap gali bi çocuk eline mi yapışacak
sonuç geldi mi bi kardeşelleri boş mu döndüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?