Kalori Arkadaşım

günaydınn kızlaaarr hasta kocamı evde bırakıp sürünerek işe geldim

siz napıyorsunuz?? sinokiden hala haber yok balayı hoşuna gitti uzattılar herhalde

bende bundan sonra hasta olup kocama bulaştırdıktan sonra ay kocacım öyle bütünleşmişiz ki hasta olurken bile birlikte oluyoruz diyeceğim

bizde genelde kimin yanına gittinde kaptın geldin bide bana bulaştırdın uzak dur demiştim sana vs vs ....

siz napıyorsunuz?? sinokiden hala haber yok balayı hoşuna gitti uzattılar herhalde

sinoki şuan da iştekinden daha çok çalışıyordur işe başlayınca dinlenir artık

kolay mı çocuk yapmak bana diyordu sen çocuk yapmaya nasıl üşenmedin diye

bulaştırma olmadı ki canım geçen hafta benim boğazım ağrıyordu ağırlaşmadan başlangıçta iyileştim gitti

bayramın 3. günü misafirlerimizle kaplıcalara gittik orda bizimki hamamdan çıktıktan sonra tshirtle dolaşmış dışarda ( akıllı bıdık ) ve akşamına ateşi çıktı titreme aldı ve hala iyileşemedi

benimde dün felaket başım ağrıyordu sanki akşamdan kalmış gibiydim ki halada öyleyim kafam kocaman sanki ve inceden bi sızı var

Günaydın kızlar.
Çok geçmiş olsun Bahar, bu havalar çok fena zaten de kocan da cidden akıllı bıdıkmış

Derya sen var ya hiç az değilsin

kız bu sinoki hamile kalırsa diyeti de bırakır kalori malori saymaz valla yalnız kalırız uff yaaa 30 kilo verdi hanfendi hamile kalınca geri almaz inşallah

Günaydın kızlar.
Çok geçmiş olsun Bahar, bu havalar çok fena zaten de kocan da cidden akıllı bıdıkmış

Derya sen var ya hiç az değilsin

sağol Didem adama 2 gün istirahat verdiler bugün yarın evde sonrasında c.tesi pazarda var ohhh mis

kız bu sinoki hamile kalırsa diyeti de bırakır kalori malori saymaz valla yalnız kalırız uff yaaa 30 kilo verdi hanfendi hamile kalınca geri almaz inşallah

kız 30 kilo verdi mi ki??? ben 15-18 falan zannediyordum

yalnız herkes sinokiden bebek beklentisine girdi kızda mahalle baskısı oluştu resmen

sağol Didem adama 2 gün istirahat verdiler bugün yarın evde sonrasında c.tesi pazarda var ohhh mis
Bayramda da evdeydi ohhh anasını satayım, adam resmen yıllık izin yapıyor
kız 30 kilo verdi mi ki??? ben 15-18 falan zannediyordum

yalnız herkes sinokiden bebek beklentisine girdi kızda mahalle baskısı oluştu resmen

95 kiloydu 65 olmadı mı
Hatun hazır 30 kilo vermişken ne çalışıyorlardır he şimdi
Kesin hamile dönecek tatilden

aynen 8 gün evde olucak şimdi aradım talimatları verdim

kendine meyve sık
yemekleri tavaya koyup ısıtıp ye
cam demlikte karışık ıhlamur çayı demlemiştim onu ısıt iç
dışarı çıkma

walla R dönemindeydi hamile döneceğini sanmıyorum
kızın arkasından verdik veriştirdik neyseki gelince hepsini okur dedikoduya girmez

aynen 8 gün evde olucak şimdi aradım talimatları verdim

kendine meyve sık
yemekleri tavaya koyup ısıtıp ye
cam demlikte karışık ıhlamur çayı demlemiştim onu ısıt iç
dışarı çıkma

Kendini iyi hissederse yemekte yapsın bari

bende tam bunu diyecektim talimatların hep onun yararına öyle talimat mı olur kız. bana şunu hazırla evi süpür çamaşırları makineye at bulaşık mak boşalt ooooo daha yeni evli kızım bunlar belli

kızlar çok çok çok yazalım buraya da sinekim döndüğünde ooo ne çok yazmışsınız diyip okumaya üşensin de yazdıklarımızı göremesin nasıl fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…