Kalori Arkadaşım

Kendi buldu okuldan ha

Kız bunlar sözde beni çok seviyorlardı, anası herkese "gelinim" diye tanıtıyordu.
Açıkçası bekledim bir kez aramalarını.
Şimdi herkes bi tarafına kına yaksın. Zaten işi yokuşa sürüyorlardı, benim en çok zoruma giden de buydu.

Sipariş verdim canım internetten, yarın gelir heralde ama babam pek beğenmedi

ayyy çok güzelmiş kız baban dekoltelerini beğenmemiştir öndeki kısmı çatala kadar kapatırsın sırta bişi diyemez :) kaç tl bu kumaş bilgisi var mı???

ayyy çok güzelmiş kız baban dekoltelerini beğenmemiştir öndeki kısmı çatala kadar kapatırsın sırta bişi diyemez :) kaç tl bu kumaş bilgisi var mı???
Ürün İçeriği
%50 Polyester %50 Elastan
Elbisenin Tam Boyu: 135 cm
Ürün Özellikleri;
Yaka Tipi: V Yaka
Kol Tipi: Kolsuz
Elbise Modeli: Maksi

Ürün bilgisi üstteki gibi canım, fiyatı da 100 TL.
Babam zaten sırt dekoltesine çok açık dedi ama annemin kuzeni var terzi, ona bi göstereceğim.

offf en sinir olduğum şey sen yokmuşun gibi senin yanında senden sohbet etmeleri

bende yeni evlendiğimde bizimkinin kardeşleriyle bi yere gitmiştik düğün mü neydi orda uzaktan akrabalar benim yanımda eltime kayının hanımı bu mu diye sordular oda evet dedi ayyy bi sinir oldum zor tuttum kendimi
noldu cicim beğenemedin mi dicektim
yaa bide bu mu ne yaa bu sensin kaç yaşına gelmiş kadınlar nasıl hitap ediceklerini bilmiyorlar

sırtta bişi yok ki önce cicolar var onların görünmesine takarlar genelde :)

sırttaki bantları büzüşük ya onları açabilirsin terzilik bişi yok aslında çapraz bantları açıp birbirine küçük dikişlerle tutturursun o kadar açık durmaz :)

Ben de aynı düşünmüştüm alırken, babişkom da tekstilci aslında, o bişeyler uydurur dediydim ama buna hiçbir şey yapılamaz diye tutturdu.

evet bi internet sitesinde görmüştüm. elbise gelince giy bi fotoğraf yolla önden arkadan balık gibi oldun mu görelim

Bi gelsin de heyecanla bekliyorum zaten

modeli güzel duruyor arka kısmı benim dediğim gibi halledebilirsen ( ki bence olur baban neden olmayacağını düşündü anlamadım ) sorun olmaz kumaşı da inş güzeldir kumaş isimlerini fazla bilmem dokununca anlarım kalitesini falan

evet bi internet sitesinde görmüştüm. elbise gelince giy bi fotoğraf yolla önden arkadan balık gibi oldun mu görelim
Bu arada baktım da o dediğim sutyenin fıyatına baya tuzlu kız 40 TL, elbisenin yarı parası kadar.
Babam kızının göz alıcı olacağına tahammül edemedi bence yoksa halledilir bi şekilde yani.

Bu arada baktım da o dediğim sutyenin fıyatına baya tuzlu kız 40 TL, elbisenin yarı parası kadar.

Babam kızının göz alıcı olacağına tahammül edemedi bence yoksa halledilir bi şekilde yani.

aynen kırmızı gösterişli dikkat çekecek babalar kıskançtır

en çokta benim babam ama o bile tutamadı elinde elin oğlu aldı götürdü

Beni artık alıp götürecek bir elin oğlu bile yok

Salamam, benimkiler biraz top gibi durmuyor, sivri duruyor

sen bi etrafına bak ellerin oğulları senin için düello bile yapar

yapışkanlı sütyenler var onlara bak yada ucuz bi sütyen al arka kısmını kes ve buna monte et :)

sen bi etrafına bak ellerin oğulları senin için düello bile yapar

yapışkanlı sütyenler var onlara bak yada ucuz bi sütyen al arka kısmını kes ve buna monte et :)

kız sende de herşeye bi çare var valla onu kes buna ekle şurasını genişlet iğneyle tutturuver falan filan uuuvvv

kız sende de herşeye bi çare var valla onu kes buna ekle şurasını genişlet iğneyle tutturuver falan filan uuuvvv

yaratıcılığım her daim işe yarar eşimin kuzenin düğününde 22 yaşındaki yiğeni 1 ay önce kalp ameliyatı olmuştu sütyen takamıyordu elbisesi de balık modeliydi cicikleri çok büyük değildi sütyenin yanlarından kestim önünü elbiseye tutturdum 10 numara oldu yoksa elbiseyi giyemicem diye üzülüyordu

Kız cicik ne

İyi fikir sütyen tutturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…