Kendi buldu okuldan hakız delirdin mi ailesi hiç arar mı aaa.. onlar sevinçten havalara uçuyorlardır şimdi. kimse oğulları konuştuğu görüştüğü çıktığı sevgili olduğu kızla evlensin istemez. herkes kendi bulduğu kızla evlensin ister. benim kaynanam bi gün öyle bi laf dediki ben hala onun yüzüne bakıyorsam kocamın hatrına bakıyorum. çarşıya çıkmıştık hamileyim ben de. neyse mağaza da eski komşusu ile karşılaştı. kadın sizin memleketten mi dedi benden için kaynanama. kaynanam da evet dedi aynı memleketten. kadın kaynanama sen mi buldun dedi. kaynanam da yok hayır biz bişey diyemedik oğlan okuldan bulmuş dedi. bu laf denir mi allah aşkına gelinin yanında hamile hemde . nasıl sinirlendim çekip gidecektim ordan. ama bizde misafirlerdi o zaman bişey diyemedim ama hala aklımda yeri geldiğinde çok güzel yerleştireceğim o lafını ona.
Sipariş verdim canım internetten, yarın gelir heralde ama babam pek beğenmedi
Ürün İçeriğiayyy çok güzelmiş kız baban dekoltelerini beğenmemiştir öndeki kısmı çatala kadar kapatırsın sırta bişi diyemez :) kaç tl bu kumaş bilgisi var mı???
kız delirdin mi ailesi hiç arar mı aaa.. onlar sevinçten havalara uçuyorlardır şimdi. kimse oğulları konuştuğu görüştüğü çıktığı sevgili olduğu kızla evlensin istemez. herkes kendi bulduğu kızla evlensin ister. benim kaynanam bi gün öyle bi laf dediki ben hala onun yüzüne bakıyorsam kocamın hatrına bakıyorum. çarşıya çıkmıştık hamileyim ben de. neyse mağaza da eski komşusu ile karşılaştı. kadın sizin memleketten mi dedi benden için kaynanama. kaynanam da evet dedi aynı memleketten. kadın kaynanama sen mi buldun dedi. kaynanam da yok hayır biz bişey diyemedik oğlan okuldan bulmuş dedi. bu laf denir mi allah aşkına gelinin yanında hamile hemde . nasıl sinirlendim çekip gidecektim ordan. ama bizde misafirlerdi o zaman bişey diyemedim ama hala aklımda yeri geldiğinde çok güzel yerleştireceğim o lafını ona.
Kendi buldu okuldan ha
Kız bunlar sözde beni çok seviyorlardı, anası herkese "gelinim" diye tanıtıyordu.
Açıkçası bekledim bir kez aramalarını.
Şimdi herkes bi tarafına kına yaksın. Zaten işi yokuşa sürüyorlardı, benim en çok zoruma giden de buydu.
Ürün İçeriği
%50 Polyester %50 Elastan
Elbisenin Tam Boyu: 135 cm
Ürün Özellikleri;
Yaka Tipi: V Yaka
Kol Tipi: Kolsuz
Elbise Modeli: Maksi
Ürün bilgisi üstteki gibi canım, fiyatı da 100 TL.
Babam zaten sırt dekoltesine çok açık dedi ama annemin kuzeni var terzi, ona bi göstereceğim.
Ben de aynı düşünmüştüm alırken, babişkom da tekstilci aslında, o bişeyler uydurur dediydim ama buna hiçbir şey yapılamaz diye tutturdu.sırtta bişi yok ki önce cicolar var onların görünmesine takarlar genelde :)
sırttaki bantları büzüşük ya onları açabilirsin terzilik bişi yok aslında çapraz bantları açıp birbirine küçük dikişlerle tutturursun o kadar açık durmaz :)
Pentide askısız-kopçasız yapıştırma sütyenler var, onlardan alırım diye düşündüm.kız sütyen takmadan mı giyeceksin bu elbiseyi.
Bi gelsin de heyecanla bekliyorum zatenevet bi internet sitesinde görmüştüm. elbise gelince giy bi fotoğraf yolla önden arkadan balık gibi oldun mu görelim
Bi gelsin de heyecanla bekliyorum zaten
Bu arada baktım da o dediğim sutyenin fıyatına baya tuzlu kızevet bi internet sitesinde görmüştüm. elbise gelince giy bi fotoğraf yolla önden arkadan balık gibi oldun mu görelim
Babam kızının göz alıcı olacağına tahammül edemedi bencemodeli güzel duruyor arka kısmı benim dediğim gibi halledebilirsen ( ki bence olur baban neden olmayacağını düşündü anlamadım ) sorun olmaz kumaşı da inş güzeldir kumaş isimlerini fazla bilmem dokununca anlarım kalitesini falan
Bu arada baktım da o dediğim sutyenin fıyatına baya tuzlu kız40 TL, elbisenin yarı parası kadar.
Babam kızının göz alıcı olacağına tahammül edemedi benceyoksa halledilir bi şekilde yani.
Bu arada baktım da o dediğim sutyenin fıyatına baya tuzlu kız40 TL, elbisenin yarı parası kadar.
Babam kızının göz alıcı olacağına tahammül edemedi benceyoksa halledilir bi şekilde yani.
Beni artık alıp götürecek bir elin oğlu bile yokaynen kırmızı gösterişli dikkat çekecek babalar kıskançtır
en çokta benim babamama o bile tutamadı elinde elin oğlu aldı götürdü
Salamam, benimkiler biraz top gibi durmuyor, sivri duruyorsal gitsin o zaman foraaa
Beni artık alıp götürecek bir elin oğlu bile yok
Salamam, benimkiler biraz top gibi durmuyor, sivri duruyor
sen bi etrafına bak ellerin oğulları senin için düello bile yapar
yapışkanlı sütyenler var onlara bak yada ucuz bi sütyen al arka kısmını kes ve buna monte et :)
kız sende de herşeye bi çare var vallaonu kes buna ekle şurasını genişlet iğneyle tutturuver falan filan uuuvvv
Kız cicik neyaratıcılığım her daim işe yarar eşimin kuzenin düğününde 22 yaşındaki yiğeni 1 ay önce kalp ameliyatı olmuştu sütyen takamıyordu elbisesi de balık modeliydi cicikleri çok büyük değildi sütyenin yanlarından kestim önünü elbiseye tutturdum 10 numara oldu yoksa elbiseyi giyemicem diye üzülüyordu
Kız cicik ne
İyi fikir sütyen tutturmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?