Kalori Arkadaşım

2016 da yani yuh kızım delimisin yap gali bi çocuk eline mi yapışacak

sonuç geldi mi bi kardeş elleri boş mu döndüler
Elleri boş döndüler, iyi ki de boş döndüler
sana güvenmişlerdir yada apartmanda akraba tanıdık yada güvenilir bi apartmansa gitmişlerdir.
Aynı apartmanda halam oturuyor, onlara güvendiler tabii.
Hal arada bir yerlere kaçıyorlar.
yapışır tabi 1 yıla daha ihtiyacımız var biraz özgürlüğün tadını çıkaralım :)

elleri boş dönmüşler didoşun başka kardeşi yok bildiğim kadarıyla
Doğru tahmin bebeğim, benim baş belam 1 adet

İyi yaptın seni üçkaatçı, ben şimdi beni eğlendirecek birini nerden bulacağım, sevgiliyi de terkettik.

sen o gırmızı elbiseyi giy bulursun zaten merak etme

dün 2650 adım attım öğlen arasında gideyim bakalım bu sefer ne kadar atabileceğim

sen o gırmızı elbiseyi giy bulursun zaten merak etme

dün 2650 adım attım öğlen arasında gideyim bakalım bu sefer ne kadar atabileceğim

bütün gün kaç adım atmış oluyorsun ??? benim 7000 civarında oluyor

Nasıl sayıyorsunuz kızlar adımları?

telefonuma adım sayar programı indirdim yürürken telefon üzerimdeyse sayıyor 3 aşağı 5 yukarı doğru çıkıyor programın adı noom walk indirmen yeterli ayar vs ye gerek kalmıyor

bütün gün kaç adım atmış oluyorsun ??? benim 7000 civarında oluyor
tüm gün masa başında 5000 adım atıyorum

tüm gün oturuyorum ben ayaklarım değil popom çalışıyor

dün başladım öğlen futbol sahasının çevresinde yürüyüveriyom dün bir bugün iki.
dün 2650 adım
bugün 3000 adım

kız sen ne iş yapıyorsun da 7000 adım atıyon

laborantım ben laboratuvarda analiz yapıyorum tüm gün boyunca 7000 civarı oluyor senin gibi sadece öğle arası değil akşam eve gidene kadar eve gidince telefonu bırakıyorum evdekileri sayılmıyor

sen hangi programı kullanıyorsun ?? nasıl güzel mi memnun musun?

telefonuma adım sayar programı indirdim yürürken telefon üzerimdeyse sayıyor 3 aşağı 5 yukarı doğru çıkıyor programın adı noom walk indirmen yeterli ayar vs ye gerek kalmıyor
bende şimdi indirdim bunu deneyeyim bakalım ama hep fazla yazıyor oturduğum yerde 100 adım saymış falan diye yorum yazmışlar

ben drydry programını kullanıyorum sayarak yürüyorum

inanmadınız değil mi vallahi doğru söylüyorum

bi nokta belirledim ordan 100 adım saydım geri döndüm aynı yerde git gel yaptım 13 kez git gel yaptım 200x13=2600 400 de yemekhaneye gittim etti 3000

bugün tel program yüklemiştim gitmeden giderken yolda sıfırladım cebime koydum ben 50 adım saydım cebimden bi çıkardım program 150 yazmış. tamam biliyorum çok kıvırtarak yürüyorum ama bu kadarda kıvırtak olamam herhalde ayol her yanım oynuyor demekki cebimde ya kalça sağa sola oynadıkça yazmış

oooo artık kan tahlili sonuçlarını kime soracağımız belli oldu özel hastane de falan mısın yoksa özel laboratuvarda falan mı

oooo artık kan tahlili sonuçlarını kime soracağımız belli oldu özel hastane de falan mısın yoksa özel laboratuvarda falan mı

tıbbi laboratuvar değil o yüzden pek anlamam tahlil sonuçlarından özel bi firmada alınan hammaddelerin analizlerini yapıyorum kalite laboratuvarı

yaa çok alemsin yaaa nasıl sayarak yapıyorsun
benim kafan karışır köyden indim şehire de ki gibi 9998 9999 Himmet ağa derse biri bende film kopar iş pantolonumun diz hizasında bi cep var telefonum orda durur ayağımı attıkça sayıyor işte hiç sağlamasını yapmadım bi ara yapıyım

Seninki baya terapi olur canım, ne sinir kalır ne stres
Pamuk gibi kadın oluverirsin ayol, ondan sonra tabii kocana akşam seni yoracam dersin

kızlar yok oldunuz noldu enerjiniz mi tükendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…