Yok doğal tatlı yiyemem ben, doğama aykırıçikolata yeme başka tatlı ye doğal olsun kayısı vs gibi
bu ay herkesinki şaştı zaten
ben bu hafta sandım düğünü elbise gelmedi napcan dicektim
Yok doğal tatlı yiyemem ben, doğama aykırı
Şu an masamda 3 adet çok güzel çikolata var, sabah sabah 2 tane de indirdim
kız o çikolatalar masada durdurulur mu at ağzına çabuk ye löpür löpürkemik sever zor ulaşırsın bu gidişle o kemiklerine
Ben şu an kemikliyim zatenkız o çikolatalar masada durdurulur mu at ağzına çabuk ye löpür löpürkemik sever zor ulaşırsın bu gidişle o kemiklerine
Dün şirkete gelen bi misafir getirmiş, ben de bu konularda çok kıyaklıyım çaycı abla tarafından, o yüzden masama bir tabak bırakmışbak yaa yeme diyeceğine at ağzına diyor
ağzına atma çekmeceye at gözünün önünden kaldır unut çekmecede yada iş arkadaşlarına dağıt bi daha alma
Ben şu an kemikliyim zaten
Kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı?
Dün şirkete gelen bi misafir getirmiş, ben de bu konularda çok kıyaklıyım çaycı abla tarafından, o yüzden masama bir tabak bırakmış
1 tane daha yedim, kaldı 2 tane
Falcı bacı sallıyor aynen. Şirkette biri var ama bakan çok nazlanıyor o da, hem de tatilde, ama çok dehşet bakıyor yani.ben bilmiyorum bilen varsa bana da baksın
ben kimseyi bulamadığım için falcı bacıya yolluyorumoda sallayıp duruyor
Yemiyom daha kız inat değil miye anam yeee çaycı ablana söyle bi tabak daha getirsin haftaya geçiyim seni
Neden bakmıyorsun hain köfte?ben biliyorum bakmayı ama bakmam
ye anam yeee çaycı ablana söyle bi tabak daha getirsin haftaya geçiyim seni
Lütfennnnn, istersen sana bir kutu çikolata gönderirim.
noldu sende ye demeye başladın cicim yesin kızım boşver yenmeden durulur mu o çikolatalar son kalanıda benim yiyesim geldi valla hoop atacam ağzıma eriyecek ağzımda damağıma yapıştıracam miss miss
Lütfennnnn, istersen sana bir kutu çikolata gönderirim.
Falcı bacı sallıyor aynen. Şirkette biri var ama bakan çok nazlanıyor o da, hem de tatilde, ama çok dehşet bakıyor yani.
Yemiyom daha kız inat değil mi
Burası cidden enteresan bir yer, genel müdür pazardan mantar alıyor, çaycı abla mantar sote yapıyor, herkes yiyor.ayyy çok merak ettim
yaa orası nasıl şirket yaa fallar falan
görev başındaki memura rüşvet haaaLütfennnnn, istersen sana bir kutu çikolata gönderirim.
yaaa benimde canımı çektirdin ama yemicem işte zaten 1 kilo almışım
sabahtan beri 4923 adım atmışım :)
niye bakmıyon ki baksan fena mı olur ben bayılırım kahve falına
ayyy çok merak ettim
yaa orası nasıl şirket yaa fallar falan
Burası cidden enteresan bir yer, genel müdür pazardan mantar alıyor, çaycı abla mantar sote yapıyor, herkes yiyor.
2-3 ayda bir mangal partisi yapılıyor, ama öyle böyle değil.
Dolaplar ağzına kadar envai çeşit abur cuburla dolu, içeceklerle dolu.
Herkes birbiriyle aşağı yukarı iyi anlaşıyor.
Böyle kahveler fallar... Güzel yani
Burası cidden enteresan bir yer, genel müdür pazardan mantar alıyor, çaycı abla mantar sote yapıyor, herkes yiyor.
2-3 ayda bir mangal partisi yapılıyor, ama öyle böyle değil.
Dolaplar ağzına kadar envai çeşit abur cuburla dolu, içeceklerle dolu.
Herkes birbiriyle aşağı yukarı iyi anlaşıyor.
Böyle kahveler fallar... Güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?