olsun canim bence 1000 cal i gecememk bile superMerhaba nasılsınız nasıl gidiyor benim idare ediyorum kalori takibi yapıyorum 1000 kaloriyi geçmiyorum ama biraz Zararlı şeylerle kalorimi dolduruyorum bakalım Hayırlısı cumaya az kaldı
ayy yarismaniz cok guzel cidden insani cok motive eder gaza getirir..isterdim ben gibi 80li kilolarda hatunlar gelsin yarisalimMeray gelir okur gider bişey yazmaz öyle. Suanda merayla çok pis yarış halinde yiz ilk hafta ben kazandım geçen hafta o kazandı bakalım bu hafta kim kazanacak. Bu yarışma olayı bayağı motive ediyor insanı çok frenliyorum kendimi yarış sayesinde . Cuma ak koyun kara koyun belli olacak
gunaydn yasemnGünaydıııın
Hava kapalı yağmurlu ve sabahın bu saatinde canım tatlı istiyorrr
Irademe güvenmiyorummm
bende daha uyumadm hafif bisiler varsa yiyebilecegn ye canm azicikgunaydn yasemn
yok canım 15 kilo kadarını dukan diyetiyle verdim sonra çok bunaldm o diyetten yaz boyu diyet yapmadım 2-3 kilo kadar aldm toplamda 4-5 kilo kalorievet canim ins..86 civarindayim suanda..sen hepsini kalori saymaylami verdin..
Kızlar günaydın. Yihuuuu ben geldim
Dehşet bir tatil yaptım kızlar nerelere gittim nerelere bilemezsiniz çok güzeldi
Kilo aldım cesaret edip tartıya bakamadım kocişime baktırdım
Ne olursa olsun mesuudumm yarın bildirim yapcam
Geriye dönük okudum beni merak eden soran canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Tatile çıkmıştık diye telle hiç ilgilenmedim. Birbirimizle ilgilendik
yediğin içtiğin kiloların senin olsun sen nerelere gittin onları anlat ???
Kızlar günaydın.
Bu hafta rezil durumdayım, acele toparlanmam lazım. Salı akşaımdan beri paso yiyorum.
YuppieeeeHamburger , kızım çok özledik ya, hadi anlat bakalım.
Pis kız, insan gelmişken bi telefon açmaz mı?Kuzular bende sizleri çok özledim
Uzak kaldığımız süre boyunca sizleri ne kadarda çok sevdiğimi fark ettim
İstanbul' a geldik altını üstüne getirdik
Çok güzeldi kızlar, kız kulesi adalar istiklal caddesi
Tarihi yerler bayıldı paso gezdik yedik
Kuzular bende sizleri çok özledim
Uzak kaldığımız süre boyunca sizleri ne kadarda çok sevdiğimi fark ettim
İstanbul' a geldik altını üstüne getirdik
Çok güzeldi kızlar, kız kulesi adalar istiklal caddesi
Tarihi yerler bayıldı paso gezdik yedik
Pis kız, insan gelmişken bi telefon açmaz mı?
Zaten34bta26 geldiğinde aramamıştı, sen de aramadın. Demek ki o kadar da sevmiyorsunuz beni
Kızlar günaydın.
Bu hafta rezil durumdayım, acele toparlanmam lazım. Salı akşaımdan beri paso yiyorum.
YuppieeeeHamburger , kızım çok özledik ya, hadi anlat bakalım.
Kızlar günaydın. Yihuuuu ben geldim
Dehşet bir tatil yaptım kızlar nerelere gittim nerelere bilemezsiniz çok güzeldi
Kilo aldım cesaret edip tartıya bakamadım kocişime baktırdım
Ne olursa olsun mesuudumm yarın bildirim yapcam
Geriye dönük okudum beni merak eden soran canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Tatile çıkmıştık diye telle hiç ilgilenmedim. Birbirimizle ilgilendik
Pis kız, insan gelmişken bi telefon açmaz mı?
Zaten34bta26 geldiğinde aramamıştı, sen de aramadın. Demek ki o kadar da sevmiyorsunuz beni
nerede konakladınız siz normalde hangi şehirde yaşıyorsunuz?? hani abant bolu Çanakkale gibi yerlere bakıyordun oralara hiç gitmediniz mi? ,
Offf yaa biz İstanbul a gidince eğlenemiyoruz çünkü 1. sebep ailelerle özlem gidermece oluyor hem eşimin tarafı hem benim tarafım derken 2 gün gidiyor 2. sebep orada büyüdük napıcağımıza karar veremiyoruz oraya mı gitsek burayamı gitsek orada trafik vardır burada otopark yoktur şurada ki trenler iptal derken vazgeçiyoruz
Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin. Bir sürü arkadaş katılmış aramıza hepinize kuçak dolusu sevgiler aramıza hoşgeldinizzTekrardan Hoşgeldiniz
Siz den çok bahsedildi bende merak etmiştim
Ayy kuzular hiç sormayyın İstanbulu çok güzel gezdik özellikle alış veriş merkezleriniçok harcama yaptım
Aslında biz İstanbul da çok fazla kalmayacaktık ama havalar ortam vs. güzel olunca bir güzel kaldık. İyiki de kalmışızTrafik olayı vs. biz hep gündüz gezdiğimiz için günlerde uzun olduğğundan pek trafiğe yakalanmadık. Haftasonlarıda kısa mesafeli yerlerdeydik.
Bu arada kendi arabamızla gittik oda çok ayrı güzeldi. Baharın dediği gibi insan bir çok şey yapmak istiyor böyle tatillerde inan yapamıyorsun şuraydı buraydı ben bile bir çok arkadaşıma uğrayamadım birde peşinde kocişin olunca oda ayak bağı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?