Kalori Arkadaşım

ayy yarismaniz cok guzel cidden insani cok motive eder gaza getirir..isterdim ben gibi 80li kilolarda hatunlar gelsin yarisalim

Günaydıııın
Hava kapalı yağmurlu ve sabahın bu saatinde canım tatlı istiyorrr
Irademe güvenmiyorummm

bendede istah cok buaralar..1600 lerde kaptmisimdir bugun ortalama.520 cal de yakmisim pedometerimn soledigine gore..mall e gittim bugun mall un icinde yuruyus yapmaya calistm

günaydın kızlarrrr nasıl gidiyor kalori işleriiii :) tatil nasıl geçti bugün bana p.tesi gibi geliyor off bi yandan kış saati uygulaması bi yandan hafta ortası tatil derken bünye iyice şaşırdı inş bu şaşkınlığı kilo vererek atlatır :))9

Kızlar günaydın. Yihuuuu ben geldim
Dehşet bir tatil yaptım kızlar nerelere gittim nerelere bilemezsiniz çok güzeldi

Kilo aldım cesaret edip tartıya bakamadım kocişime baktırdım
Ne olursa olsun mesuudumm yarın bildirim yapcam
Geriye dönük okudum beni merak eden soran canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Tatile çıkmıştık diye telle hiç ilgilenmedim. Birbirimizle ilgilendik

yediğin içtiğin kiloların senin olsun sen nerelere gittin onları anlat ???

Kızlar günaydın.
Bu hafta rezil durumdayım, acele toparlanmam lazım. Salı akşaımdan beri paso yiyorum.

Yuppieeee Hamburger , kızım çok özledik ya, hadi anlat bakalım.

yediğin içtiğin kiloların senin olsun sen nerelere gittin onları anlat ???

Kızlar günaydın.
Bu hafta rezil durumdayım, acele toparlanmam lazım. Salı akşaımdan beri paso yiyorum.

Kuzular bende sizleri çok özledim
Uzak kaldığımız süre boyunca sizleri ne kadarda çok sevdiğimi fark ettim
İstanbul' a geldik altını üstüne getirdik
Çok güzeldi kızlar, kız kulesi adalar istiklal caddesi
Tarihi yerler bayıldı paso gezdik yedik

Pis kız, insan gelmişken bi telefon açmaz mı?
Zaten 34bta26 geldiğinde aramamıştı, sen de aramadın. Demek ki o kadar da sevmiyorsunuz beni

nerede konakladınız siz normalde hangi şehirde yaşıyorsunuz?? hani abant bolu Çanakkale gibi yerlere bakıyordun oralara hiç gitmediniz mi? ,

Offf yaa biz İstanbul a gidince eğlenemiyoruz çünkü 1. sebep ailelerle özlem gidermece oluyor hem eşimin tarafı hem benim tarafım derken 2 gün gidiyor 2. sebep orada büyüdük napıcağımıza karar veremiyoruz oraya mı gitsek burayamı gitsek orada trafik vardır burada otopark yoktur şurada ki trenler iptal derken vazgeçiyoruz

Zaten 34bta26 geldiğinde aramamıştı, sen de aramadın. Demek ki o kadar da sevmiyorsunuz beni

sevmekle alakalı değil ki kuzum deniz hayalleri ile geldim bikinimi havlumu falan alıp geldim araklarımı bile sokamadan geri döndük

İstanbul a gelirken hiç plan yapmıcam bundan sonra kaç defa program yaptıysak hepsi suya düştü

Kızlar günaydın.

yeee yavrum yeeee kuzummm yarın görüşürüz tabloda inş yine unutup buraya yazmam :))

Tekrardan Hoşgeldiniz
Siz den çok bahsedildi bende merak etmiştim

Ayy kuzular hiç sormayyın İstanbulu çok güzel gezdik özellikle alış veriş merkezlerini çok harcama yaptım

Aslında biz İstanbul da çok fazla kalmayacaktık ama havalar ortam vs. güzel olunca bir güzel kaldık. İyiki de kalmışız Trafik olayı vs. biz hep gündüz gezdiğimiz için günlerde uzun olduğğundan pek trafiğe yakalanmadık. Haftasonlarıda kısa mesafeli yerlerdeydik.

Bu arada kendi arabamızla gittik oda çok ayrı güzeldi. Baharın dediği gibi insan bir çok şey yapmak istiyor böyle tatillerde inan yapamıyorsun şuraydı buraydı ben bile bir çok arkadaşıma uğrayamadım birde peşinde kocişin olunca oda ayak bağı oluyor

kuzu hayırlı olsun arabayı almışınız ne model aldınız ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…