sağ ol cnm Allah razı olsunkuzu hayırlı olsun arabayı almışınız ne model aldınız ????
hayirli olsun arabaniz..aylarsir beklenilen tatiide yapmissinz oh hepsi guzel haberlersağ ol cnm Allah razı olsun
Reno clio aldık cnmm
sağ ol cnm Allah razı olsun
Reno clio aldık cnmm
hayirli olsun arabaniz..aylarsir beklenilen tatiide yapmissinz oh hepsi guzel haberler
Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin
bizde değiştirmeyi düşünüyoruz ama yerine ne alacağımıza karar veremedik
zeyneppp napiosun basladnmi tramboline
eglenceli canim trambolin tavsiye ederm okadar ziplatmaz mrk etmeÇok sağ olun canlar tşk ederim. Bahar karar vermek ayrı bir iş çok zor oldu bizimkide ama şükür içimize sindi
Kızlar artık yürüyüş yapamıyorum bisiklet ve ağırlık almak istiyorum sıkılaşmam lazım akrabamızın düğünü var Şubat sonunda o zamana kadar çalışmalıyım
Bana yardımcı olun lütfen
tramboline nasıl kızlar bende evde alsam kullanabilir miyim hayatımda hiç onun üzerinde zıplamadım kafam duvara geçmesin
Çok sağ olun canlar tşk ederim. Bahar karar vermek ayrı bir iş çok zor oldu bizimkide ama şükür içimize sindi
Kızlar artık yürüyüş yapamıyorum bisiklet ve ağırlık almak istiyorum sıkılaşmam lazım akrabamızın düğünü var Şubat sonunda o zamana kadar çalışmalıyım
Bana yardımcı olun lütfen
tramboline nasıl kızlar bende evde alsam kullanabilir miyim hayatımda hiç onun üzerinde zıplamadım kafam duvara geçmesin
orkide diyet yapmicam artik sporla kilomu korumaya caliscam demistiyaaa kızlar bizim bide orkidemiz vardı işe başladı herhalde hiç gözükmüyorr
eglenceli canim trambolin tavsiye ederm okadar ziplatmaz mrk etmesirt kaslarimin bile calistigink hissediyorm ben ziplarken butuun vucudn hareket halinde cunki
bisiklet bacaklarını çalıştırır sen tam olarak nerelerini çalıştırmak istiyorsun bende bu hafta yine bisiklete başladım :)
bu bisiklet beni dizikolik hatunlardan yapıcak p.tesi ulan İstanbul u izledim salı günü güldür güldür çarşamba hayat yolunda bugün Allah ne verdiyse
yaaa kızlar bizim bide orkidemiz vardı işe başladı herhalde hiç gözükmüyorr
canım senin evinde kullandığın tramboline nin resmini çekebilir misin? Ben hiç evde hayal edemiyorum onu kocişimi ikna etmek için kullanırım resmi
Oo gerçekten dizi kolik olmuşsun sen güldür güldürü bende seviyorum hakikaten güldürüyorCanım benm göbeğim basen ve bacağımın kökü iri
Balık model elbisede beni düşün göbeğim ayva gibi çıkmış basenlerim yayılmış kat kat görüntü
Bunları düzeltmem için bisiklet faydalı olur mu ?
Kollarım içinde dambıl almalıyım
Kocamı da ikna etmem lazım oda ayrı sıkıntı
İşe alışma dönemi yoğunluk vs gelememş olabilir
bu hafta start verdim tüm dizilerin retinglerini yükselticem
bacakların için uygun ama göbüş için bi faydası yok mekik falan çekmen lazım yada daha farklı bişiler bulmalısın ???
kız bisiklet sürerkene 2 büklüm dursamda erimez mi bu göbüş
korse giyerim
canım senin bisikletin nasıl bana link gönderebilir misin? Uygun ama kaliteli işe yarar katlamalı birşey istiyorum bende dizilerin reytinglerini yükseltmek istiyorum
http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...tAod0SsA7w&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
benimki bu magnum U 100 dikey bisiklet
bu arada hejirada bisiklet araştırıyordu geçen gün o eliptik bisiklet düşünüyordu onunla bi konuş istersen bulduğu bilgileri senlede paylaşsın
internette bisiklet sürüşleri ile ilgili videolar var geçen bi ara baktım ayakta sürme falanda var ama en fazla 2-3 dk yapabiliyorum çok yorucu
ben iki büklüm süremiyorum sırtım boynum kollarım tutuluyor tutma yerlerini tutmuyorum dik oturuyorum göbüşi içeri çekip sıkıyorum hiç yoktan iyidir
http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...tAod0SsA7w&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
benimki bu magnum U 100 dikey bisiklet
bu arada hejirada bisiklet araştırıyordu geçen gün o eliptik bisiklet düşünüyordu onunla bi konuş istersen bulduğu bilgileri senlede paylaşsın
internette bisiklet sürüşleri ile ilgili videolar var geçen bi ara baktım ayakta sürme falanda var ama en fazla 2-3 dk yapabiliyorum çok yorucu
ben iki büklüm süremiyorum sırtım boynum kollarım tutuluyor tutma yerlerini tutmuyorum dik oturuyorum göbüşi içeri çekip sıkıyorum hiç yoktan iyidir
Kıızzzzzzzzz Magnum dedin aklıma dondurmayı getirdin yarında tatlı günü napcam ben ya hamileysem
Hejira kuzucuk engin bilgilerini benimle paylaşırmısın hatta sen al kullanmaya başla ben madii durumumu ve kocişimi ayarlayıncaya kadar sen memnun kalırsan aynını alırım
Tabi canım hiç yoktan iyidir o bile faydalıdır
Kızlar ben ne giyeceğim yaa heryerim de ayrı çıkıyor ne zor şeymiş
geçen gün hejira netten bi elbise aldı ve memnunda kaldı sende araştır derim kendine göre vücut tipine göre güzel şeyler muhakkak vardır
bu kadar uzun tatilden sonra bebiş beklemek eğer hamile değilsen drydryın çenesinden çekeceğin var
tatlım bisiklete oturduğun kısım 1 saat boyunca rahatsız etmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?