Kalori Arkadaşım

biz hosgeldik sen yeniden hosgeldinnnn..okudugumz gecmis sayfalar nedeniyle sinoki hanimi bizde cok mrk ettk..otuz kiloya yakin kayip masallah cok guzel..idolumsn vallahi benimki gibi kilolarda baslaman ve vermen nedeniylede

hayirli olsun arabaniz..aylarsir beklenilen tatiide yapmissinz oh hepsi guzel haberler

Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin

bizde değiştirmeyi düşünüyoruz ama yerine ne alacağımıza karar veremedik

zeyneppp napiosun basladnmi tramboline

Çok sağ olun canlar tşk ederim. Bahar karar vermek ayrı bir iş çok zor oldu bizimkide ama şükür içimize sindi

Kızlar artık yürüyüş yapamıyorum bisiklet ve ağırlık almak istiyorum sıkılaşmam lazım akrabamızın düğünü var Şubat sonunda o zamana kadar çalışmalıyım
Bana yardımcı olun lütfen

tramboline nasıl kızlar bende evde alsam kullanabilir miyim hayatımda hiç onun üzerinde zıplamadım kafam duvara geçmesin

eglenceli canim trambolin tavsiye ederm okadar ziplatmaz mrk etme sirt kaslarimin bile calistigink hissediyorm ben ziplarken butuun vucudn hareket halinde cunki

bisiklet bacaklarını çalıştırır sen tam olarak nerelerini çalıştırmak istiyorsun bende bu hafta yine bisiklete başladım :)

bu bisiklet beni dizikolik hatunlardan yapıcak p.tesi ulan İstanbul u izledim salı günü güldür güldür çarşamba hayat yolunda bugün Allah ne verdiyse

yaaa kızlar bizim bide orkidemiz vardı işe başladı herhalde hiç gözükmüyorr

eglenceli canim trambolin tavsiye ederm okadar ziplatmaz mrk etme sirt kaslarimin bile calistigink hissediyorm ben ziplarken butuun vucudn hareket halinde cunki

canım senin evinde kullandığın tramboline nin resmini çekebilir misin? Ben hiç evde hayal edemiyorum onu kocişimi ikna etmek için kullanırım resmi

Oo gerçekten dizi kolik olmuşsun sen güldür güldürü bende seviyorum hakikaten güldürüyor Canım benm göbeğim basen ve bacağımın kökü iri
Balık model elbisede beni düşün göbeğim ayva gibi çıkmış basenlerim yayılmış kat kat görüntü
Bunları düzeltmem için bisiklet faydalı olur mu ?
Kollarım içinde dambıl almalıyım
Kocamı da ikna etmem lazım oda ayrı sıkıntı

yaaa kızlar bizim bide orkidemiz vardı işe başladı herhalde hiç gözükmüyorr

İşe alışma dönemi yoğunluk vs gelememş olabilir

bu hafta start verdim tüm dizilerin retinglerini yükselticem
bacakların için uygun ama göbüş için bi faydası yok mekik falan çekmen lazım yada daha farklı bişiler bulmalısın ???

bu hafta start verdim tüm dizilerin retinglerini yükselticem
bacakların için uygun ama göbüş için bi faydası yok mekik falan çekmen lazım yada daha farklı bişiler bulmalısın ???

kız bisiklet sürerkene 2 büklüm dursamda erimez mi bu göbüş
korse giyerim

canım senin bisikletin nasıl bana link gönderebilir misin? Uygun ama kaliteli işe yarar katlamalı birşey istiyorum bende dizilerin reytinglerini yükseltmek istiyorum

bacaklarımın kök kısmı varya bıngıl bıngıl iyice sarkık onlarda işe yararsa o bile yeter

http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...tAod0SsA7w&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

benimki bu magnum U 100 dikey bisiklet

bu arada hejirada bisiklet araştırıyordu geçen gün o eliptik bisiklet düşünüyordu onunla bi konuş istersen bulduğu bilgileri senlede paylaşsın

internette bisiklet sürüşleri ile ilgili videolar var geçen bi ara baktım ayakta sürme falanda var ama en fazla 2-3 dk yapabiliyorum çok yorucu

ben iki büklüm süremiyorum sırtım boynum kollarım tutuluyor tutma yerlerini tutmuyorum dik oturuyorum göbüşi içeri çekip sıkıyorum hiç yoktan iyidir

Kıızzzzzzzzz Magnum dedin aklıma dondurmayı getirdin yarında tatlı günü napcam ben ya hamileysem

Hejira kuzucuk engin bilgilerini benimle paylaşırmısın hatta sen al kullanmaya başla ben madii durumumu ve kocişimi ayarlayıncaya kadar sen memnun kalırsan aynını alırım

Tabi canım hiç yoktan iyidir o bile faydalıdır

Kızlar ben ne giyeceğim yaa heryerim de ayrı çıkıyor ne zor şeymiş

tatlım bisiklete oturduğun kısım 1 saat boyunca rahatsız etmiyor mu?

geçen gün hejira netten bi elbise aldı ve memnunda kaldı sende araştır derim kendine göre vücut tipine göre güzel şeyler muhakkak vardır

bu kadar uzun tatilden sonra bebiş beklemek eğer hamile değilsen drydryın çenesinden çekeceğin var

Hejira topiğin yardım meleği olmuşsun kızz iyi ki varsın
siteyi banada yazar mısın ancak yetiştiririm
60 kg olabilsem düğüne kadar süper olur

Hamilemiyim ki acaba
Eşim çok istiyor başımı yedi ama ben hala korkuyorum
Kendimi suçluda hissediyorum acaba kendi rahatlığım için mi istemiyorum bencilliğimden mi yoksa gerçekten hazır olmadığımdan ve korktuğumdan mı ?
Eşim de öyle masum masum bebek istiyorki kızlar içim paramparça oluyor

drydry çok bilmiş zaten cnm hala gelemedi uykusundan kalkamadı sanırım pampiş

tatlım bisiklete oturduğun kısım 1 saat boyunca rahatsız etmiyor mu?

ayyy ilk bindiğim de 45 dk yapmıştım ertesi gün işe gitmek için yataktan kalkamadım utanmasam ağlayacaktım bacaklarım tutulmuş ağrıyor selesi kıçımı acıtmış hele merdiven çıkarken öyle bir işkence yok yani sonra alıştım şimdi ne selesi acıtıyor ne bi yerim tutuluyor 1 saat durmadan 30 km/h hızla çeviriyorum pedalları bisikletten inince biraz germe hareketleri yapıyorum :) indikten sonra bacaklarım göz seyirmesi olur ya öyle atıyor kaslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…