Hejira topiğin yardım meleği olmuşsun kızz iyi ki varsın
siteyi banada yazar mısın ancak yetiştiririm
60 kg olabilsem düğüne kadar süper olur
Hamilemiyim ki acaba
Eşim çok istiyor başımı yedi ama ben hala korkuyorum
Kendimi suçluda hissediyorum acaba kendi rahatlığım için mi istemiyorum bencilliğimden mi yoksa gerçekten hazır olmadığımdan ve korktuğumdan mı ?
Eşim de öyle masum masum bebek istiyorki kızlar içim paramparça oluyor
drydry çok bilmiş zaten cnm hala gelemedi uykusundan kalkamadı sanırım pampiş
ayyy ilk bindiğim de 45 dk yapmıştım ertesi gün işe gitmek için yataktan kalkamadım utanmasam ağlayacaktım bacaklarım tutulmuş ağrıyor selesi kıçımı acıtmış hele merdiven çıkarken öyle bir işkence yok yani sonra alıştım şimdi ne selesi acıtıyor ne bi yerim tutuluyor 1 saat durmadan 30 km/h hızla çeviriyorum pedalları bisikletten inince biraz germe hareketleri yapıyorum :) indikten sonra bacaklarım göz seyirmesi olur ya öyle atıyor kaslarım
doğru o bu haftayı bağlamıştı tatil yapıyordur :)
canım bu iş kısmet işi boşuna strese girmeyin strese giren anne adayları hep stres yüzünde olmuyor
Ayy öyle güldürdünki beni anlatamam Desene cuma akşamından başlamalıyım cumartesi pazar biraz kendime gelirim
Aslında benlik durum yok eşim istiyorya ondn vicdan yapıyorum birde benm kendi ailem annem kardeşlerim sürekli soruyor darlanıyorum
bide görseydin daha çok eğlenirdin resmen perte çıktım
senin yerinde olsam kendi hazır olduğum zamanda isterim ailen gelicek agucuk yapıp 4-5 saat yanınızda kalıp evlerine dönecekler eşin desen ayrı sevmek için oynamak için sırf sevimliliğinden istiyordur bebeğin tüm sorumluluğu sende olacak
hamilelik dönemi , doğumu , lahusalığı , gaz sancıları , gece uyanmaları , sütüm yeter mi stresleri var da var yani herkes yardımcı gibi görünür ama bi süre sonra tek kalırsın o sebepten kendini hazır hissettiğinde iste doğumdan sonra bir çok anne psikolojik sıkıntılar yaşıyor napıcağını şaşırıyor
yukarıda saydıklarım benimde korkup çekindiğim konularama tüm bunlara rağmen 2015 sonbaharda olsun istiyorum
çok haklısın canım benm birde tüm bunların yanında bebeği dünyaya getirme aşaması var ben onu beynimde düşününce bile mahfoluyorum
Hamburger kuzum, geçen hafta bu bisiklet konusunda küçük çaplı bir araştırmam oldu.
Ben eliptik bisiklet düşündüm, yani hem kollarını ve hem bacaklarını çalıştıracak bi bisiklet.
Normal bisiklete göre daha pahalı, daha ağır ama daha etkili.
Ben bu aralar askıya aldım bisiklet işini.
Bu akşamdan itibaren pilates yapmaya başlıyorum. Gerekli olan bütün malzemeleri edindim, sadece hangi videoyla başlayacağımı bilmiyorum, psikolojik olarakta hazır gibiyim.
Elbise konusunda da ben modagram.com'dan aldım elbiseyi, ve çok memnun kaldım.
bende bi tek en çok o aşamadan korkuyorum hatta o aşamadan değilde yapılan cerrahi müdahalelerden korkuyorum
Bak canım şunda baya bi indirim var. http://www.hepsiburada.com/liste/bu...spx?productId=sporaltis1481&categoryId=407474benm kollarımında erimesi lazım ben eliptik alayım o zaman
bakındığın bir kaç tanenin linkleri varsa atarmısın tatlım. Pilatesi hep merak etmişimdir ama hiç yapamamışımdır inş sen yapabilirsin .Hii sorma sorma ark. yeni doğum yaptı resmen mahfolmuş
Bak canım şunda baya bi indirim var. http://www.hepsiburada.com/liste/bu...spx?productId=sporaltis1481&categoryId=407474
Canım ya benim çok vaktim yok araştırmaya, sen araştırabilirsen bana da bilgi verir misin?cnmm baya indirime girmiş güzelde birşeye benziyor yorumlarıda güzel alıcam işte bende alıcam çok heveslendim
Canım ya benim çok vaktim yok araştırmaya, sen araştırabilirsen bana da bilgi verir misin?
Eğer yorumlar iyiyse ben de alayım.
Ama bu bisikletin kampanyasının son iki günü haberin olsun.tabiki canım benm . Bu ara işlerim birikmiş haftaya inş. detaylı bakacağım notlar alırım hangisi daha faydalı detaylı bakar sanada bir güzel bilgi veririm. Tv izlerken kalori yakmak istiyorum
Ama bu bisikletin kampanyasının son iki günü haberin olsun.
Bu arada 34bta26 bu bizim baktığımız bisiklet için "evin içinde taşıması sor olur" demişti.
Bunu da göz önünde bulundur, baktığımız 28 kg ağırlığındaymış, 34ba26 nın ki daha hafifmiş.
Peki canım.aa son 2 gün müBen zaten bu ay alamayacağım ancak gelecek ay alabilirim. Malumunuz bu ay sıkıştık baya
Benimki ağır olsada sorun olmaz kocişime taşıtırım hiç acımam yeterki işe yarasın
Peki canım.
Bu arada siz bir tek İstanbul'a mı geldiniz? Kaç gün nerede kaldınız? Hiç ayrıntı vermiyorsun valla.
Tam da mevsiminde kalmışsınız adada, sessiz sakindir bu zamanlar..Evet canım İstanbul sadece ama İstanbul güzergahı boyunca üzerinden geçtiğimiz bir çok ile uğradık.
Ordu, Samsun, Çorum, Bolu derkene İstanbula demir attık. Eşimin sayesinde (akraba) Büyükada da kaldık harika geçti. Bayıldık adalara muhteşemdi. Eğer bir gün emekli olabilirsem ve maddi durumum elverirse Büyük ada da yaşamak isterim. Çok huzur verici bir yer . Hepiniz benden daha iyi biliyorsunuzdur gerçi
Ayy evet harikaydı o çiçekler o atların dıgıdık sesleri kuşlar ya mükemmeldi kızlar orası bizim yaşadığımız yerlerden çok farklı bambaşka bir dünya geldi banaTam da mevsiminde kalmışsınız adada, sessiz sakindir bu zamanlar..
İstanbul'dan kaçmak istediğimizde gittiğimiz yerlerden biri orası. Ozan'la çok giderdik.Ayy evet harikaydı o çiçekler o atların dıgıdık sesleri kuşlar ya mükemmeldi kızlar orası bizim yaşadığımız yerlerden çok farklı bambaşka bir dünya geldi bana
Sahi Ozanla ne oldu bitti mi tamamen?İstanbul'dan kaçmak istediğimizde gittiğimiz yerlerden biri orası. Ozan'la çok giderdik.
Bitti canım.Hiçbir şekilde iletişimimiz yok.Sahi Ozanla ne oldu bitti mi tamamen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?