Günaydın kızlar.
Muhteşem bir hafta sonu geçirdim, çok mutluydum çok keyifliydim, yeme olayını biraz abartmış olabilirim ama değdi
Bugün de oruca niyetlendim, gece sahurda bi kocaman tost yedim, inşallah artı kilolar olarak dönmez bana.
Amerikadaki arkadaş hoşgeldin aramıza, bizimle ilgili yazdıklarını okuyunca bi tuhaf hissettim, biri bizi gözetlemiş resmen
ama hoşuma da gitti yani ne yalan söyliyim.
Bu arada kızlar Melinda sanırım Paris'te şu an, facete fotoğraflarını gördüm.
Sinokiden hala ses yok
naptın haftasonu anlat bakalım ??? buralara kış geldii üşümeye başladık melankolik takılıyorum
melinda bizi terk etti bi kaç defa forumlarda gördüm ama topiğe uğramıyor
sinokii nerdesiiinnn sinokiiiii ( flash tv deki tülayyy diye bağıran adamı hatırladım bir an)
hep derler yaa Amerika nın herşeyden haberi oluyor herşeyimizi biliyorlar falan gerçekten öleymiş ya la
hosbuldum yaseminnGünaydın hafta sonu sabit kilomda kaldım en azında + olmadı inşallah hafta içi daha dikkatli olucam
Yeni gelen Amerika'dan Aramıza hoş geldin
sen bigün öncesinde ki kilonu, gece yani bizim buraya göre perşembe gecesi perşembe günündeki kilonu yazarsın bana sen de perşembe den perşembeye tartılmış olursun olmaz mı
ok super sevdim bu fikri derya
BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum
trambolinin olmasina cok sevindim..birlikte yapabilsek keske bi baslanilsa devami olur aslinda..nasil calisiyosun..ben video esliginde cok sklyrmda anca muzik falan aciyirm oyanrmis gibi zipliyorm cogunluk oglusumla:) kolumu bacagimi irip
sen üstünde kaç dk zıplayabiliyorsun
video esliginde yaparsam onbes yirmi dk anca..ama kendi kafama gore olursa kirkdk bi saat falan oluyo yorulunca ayaklarimi cok trambolinden kesmeden kucuk yaylanmalar seklinde
hatta agustos sonunda neredeyse 1000 cal yaktigim oluyodubgunde uc dort saat trambolun basinda..uc dort seans halinde..tabi ziplayinca on dk da bi wc ye cikiyosun cisin geliyo:) oglusda saolsn bende yapcam diye tuttrunca elele tutusup muzik esliginde yaylaniyoruz kutukutu pense misali
1 saat trambolinde zıplamak 220 kaloriymiş 1 saat yürümek 200 kalori ee pek bi farkıda yokmuş yürümek daha kolay ve daha az yorucu gibi duruyor
1 saat trambolinde zıplamak 220 kaloriymiş 1 saat yürümek 200 kalori ee pek bi farkıda yokmuş yürümek daha kolay ve daha az yorucu gibi duruyor
bel fitigi baslangici bendede vardi canim taa uni de bide dogumun epiduralli oldu sanki uzerinede eklendimi ne bilemedim belim sirtim kendimi bildim bieli var..o gun fazla gaza gelip belimi falan cok kivirdiysam ertesi gun agri oluyooo sen süpermişsin bende bel fıtığı var bir zıplamada 15 dk fazla zıplayamam aralıklı olarak yaparım sana yetişmek için:)
bel ve sirt agrim kendimi bildim bileli var dicektimbel fitigi baslangici bendede vardi canim taa uni de bide dogumun epiduralli oldu sanki uzerinede eklendimi ne bilemedim belim sirtim kendimi bildim bieli var..o gun fazla gaza gelip belimi falan cok kivirdiysam ertesi gun agri oluyo
herkes farkli yakar canim yuzkilo biriyle altmis kilo birinin ayni egzersize da yaktigi cal farklidir yani ama iste adimsayarlar yaklasik olcuyodur..bendeki pedometer adim sayini yaktign kaloriyi ve kac mile yol aldigini gosteriyo en dogrusu adim olcmek yada ne kadar yol yaptigini olcmek..ilk aldigimda ayarlarini yaptim yasin cinsiyetin boyun kilon onemli faktorler harcadgn kaloride..bide iki adimim arasindaki uzunlugu sormustu alet..ben olcup yazmadimda oto tusu vardi boyuma gore oto ayarla diye onu sectm benbence 200 kalori değil ip atlamak gibi aslında daha çook yorucu
evet diyet arkadaşımda kalori öyle yazılmış
kalori sayan trambolinlere göre 5 dk 75 cal yazıyormuş tabii okadar çok yakarmı sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?