Ama bu bisikletin kampanyasının son iki günü haberin olsun.
Bu arada 34bta26 bu bizim baktığımız bisiklet için "evin içinde taşıması sor olur" demişti.
Bunu da göz önünde bulundur, baktığımız 28 kg ağırlığındaymış, 34ba26 nın ki daha hafifmiş.
Evet canım sana gönderdiğimle sinokiye gönderdiğim aynı bisiklet, biraz sesi oluyormuş sanırım. Tekerlekli olduğunu da sonradan farkettim.bana gönderdiğin bi linkteki bisikletin önünde taşıması kolay olsun diye tekerlek vardı
kızlar bide gürültü yapmamasına dikkat edin odadakiler ve alt komşularınız rahatsız olmasın benimki gürültü yapmıyor gürültülü olanlar var mıdır bilmiyorum ama koşu bantlarında gürültü büyük sıkıntı oluyormuş
zeyneppp napiosun basladnmi tramboline
cok guzel yasemn masallah az cal ile kapatmsnbu gün yoğun tatlı isteğimi nasıl yapıyım diye diye sağ salim akşam ı buldum spor yapmadım 650 kalori ile günü kapattım bu hafta iddalı Değilim ama en azından ilk üçe adayım
maalesef çok tembelim bu aralar benim halim ne olcak bilmiyorum
Bitti canım.Hiçbir şekilde iletişimimiz yok.
yaaabende adaları özledim bende adalara gitmek istiyorum
bugün inş bisiklete vakit bulurum evde yemeğim yok balık pişiricem ( inş bozulmamıştır ) yarına yemek yapıcam tüm bunları yaptıktan sonra mutfağımı temizlemeliyim balık kokusuna karşı yani evde iş çoookkk
saat 10 u geçmemişse bisiklete binerim ayyy yaşasın yarın cuma haftasonu geldi yine tatil yapcaz
bana gönderdiğin bi linkteki bisikletin önünde taşıması kolay olsun diye tekerlek vardı
kızlar bide gürültü yapmamasına dikkat edin odadakiler ve alt komşularınız rahatsız olmasın benimki gürültü yapmıyor gürültülü olanlar var mıdır bilmiyorum ama koşu bantlarında gürültü büyük sıkıntı oluyormuş
Ay ay ay oku oku bitmedi amma konusmussunuz baktım 7sayfa ilerlemiş dedim kesin sinek im gelmiş
Kız hamile kalma çalış ma ları yaparken bi yandan da trambolin mi alsam bisiklet mi sürsemzıplayan ziplaya doğurur sun artık bebeği de yarın bildirimi bana yapıyorsun sinekim ben tabloya ekliyorum seni de .evdeyim yarın da benim kuzucuk izin verirse hemen bildirimler bitince yayın laya bilirim gecikirse mde mazur görün öpüyorum hepinizi ay bu öpüyorum lafı da tatil de olduğum zamanlarda yazdığım bi laf bunu farkettim
sinoki trambolinin resmini cektim ama buraya nasl ekleyecegimi bilmiyorm
benimki bu http://www.hepsiburada.com/liste/de...delta293&categoryId=355456&SKU=SPORDELTA293-K
memnunum yaylarında bir senedir fark olmadı ,fiyat olarakta uygun,ses çıkarmıyor ben memnunum birde düzenli yapsam
Tatlım işine karışmak gibi olmasın sadece benimki bir öneri 650 kalori çok az bir kalori buda sağlığına zarar verebilir. Hiç spor yapmadığında bile 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ediyorum. sağlıklık ve az kalorili yiyeceklerle 1000 kaloriyi doldurman senin yararına olur örn. süt, yoğurt, sebze, 8-9 adet kuruyemiş haşlanmış yumurta vs.bu gün yoğun tatlı isteğimi nasıl yapıyım diye diye sağ salim akşam ı buldum spor yapmadım 650 kalori ile günü kapattım bu hafta iddalı Değilim ama en azından ilk üçe adayım
Günaydın canım nasılsın?Günaydın herkese hayırlı cumalar
Hayırlısı olsun. Önüne kimbilir kimler çıkacak ve birgün inş . iyiki diyeceksin
Balık kokusunu sorma mutfakta bir yapınca kokusu dehşet kalıyor ben yumuşatıcı kaynatıyorum ocakta işe yarıyor
Gürültü yapmaması tv izlerkene çok önemli gürültülü istemem bende çok önemli bir ayrıntı
bu gün yoğun tatlı isteğimi nasıl yapıyım diye diye sağ salim akşam ı buldum spor yapmadım 650 kalori ile günü kapattım bu hafta iddalı Değilim ama en azından ilk üçe adayım
Evet canım sana gönderdiğimle sinokiye gönderdiğim aynı bisiklet, biraz sesi oluyormuş sanırım. Tekerlekli olduğunu da sonradan farkettim.
Bizim alt katımızda ev yok zaten, üst katımızda da annemle babam yaşıyor, yan dairede halamlar var, onlara hayatta ses gitmez, giderse de her gün 1 saat idare ediversinler artık. Zaten ben oturma odasına taşıyamam, kendi odamda takılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?