walla ben bu bisikletle yarışırım ama tekerlekli olanları kullanamıyorum dengede duramıyorum hemencecik devriliyorum
Ayy inş. tamamen bırakır sigarayı çok sevindim gerçekten
çarşamba gününe kadar çaktırmadan pc den tellere bak az çok ağzından alırsın hangisini daha çok sevdiğini vs.
Benim eşim de bana sürpriz yapmıştı bir akşam iş çıkışı aramış siyah mı beyaz mı titanyum mu diye sormuştu şaşırmıştım ama aklıma hiç tel gelmemişti zaten beklemiyordumsonra bilme karar vermemedim vs derkene siyah dedim geldi beni almaya elinde bir hediye paketi açtım içinde tel ben şok çok duygusal ve romantikti kuzum ya
Fikir olur diye anlattım canım benm
madem evlilik yıldönümünüzde gelmek üzere tek hediye ile ikisini hallet sonuçta maddi olarakda ikinizin bütcesi ve 2 kez hediye alıp harcama yapmaktansa 1 tane al en sevdiğini al hem sigara bırakma hem evlilik yıldönümü olsun
çarşamba akşaı evde romantik bir yemekde hazırlasan deme keyfinize
çarşamba günü avm ye gittik özellikle teknosaya soktum ama yok tüm telefonları inceledi hiç birine ayrı bir ilgi göstermedi bende kafama göre almak istemiyorum u konularda çok titiz emirvaki gibi olur en aldım diye beğenmediği bi telefonu kullanmak zorunda kalır kafam çok karışık bu çarşamba için küçük süslü bi kutu alsam içine çeşitli çikolatalar sakızlarla doldursam diyorum yıl dönümüne de vakit kazanırım offf gerçekten kafam karışık
selam arkadaşlar...
aranıza katılmak istiyorum...
forum kurallarını çok net bilmiyorum... daha yeniyim... kusurumuz varsa affola...
o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...
al gitsin yaaa kardeşinde kullanır hem sen kullanmazsan ben dürterim seni car car söylenirim
-o kadar para verdin
- madem binmeyecektin ne diye aldın
- binme binme al kiloları şiş iyice verdiğin tüm kiloları geri al .....
ben zaten hiç bisiklete oturmamışım nasıl olacak bilmiyom sen gibi sepeti bi taraflarımı mahfetmezse iyidir
o zaman öyle yap birde balonlara adını yaz şişir bir sürü olsun böyle değişik değişik bana yapılsa ben çok severim mesela
Yada şöylede yapabilirsin iş yerine yenen kekler çikiletalar varya öyle birşeyde gönderebilirsin eğer ortamı müsaitse
Canım ben yemeğe geçeyim gelince yazcam yine öptüm
Kızlar bakın alıyorum bisikleti, şu an ekran açık bekliyorum. Benim başımı yemeniz lazım çalışayım diye.Benim yerim yok olsa alırdım bisikleti spor yapmak Şart
Ama inşallah yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hep bir erteleme var Şeytanın bacağını bir kırsam başlayacağım inşallah
çizelgemiz hazır canlar
Haftaya yarışa var mısın?kızzz didoşş aramızda 200 gr fark var
Haftaya yarışa var mısın?
Benim yerim yok olsa alırdım bisikleti spor yapmak Şart
Ama inşallah yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hep bir erteleme var Şeytanın bacağını bir kırsam başlayacağım inşallah
Kızlar bakın alıyorum bisikleti, şu an ekran açık bekliyorum. Benim başımı yemeniz lazım çalışayım diye.
birincimizsinokiyi tebrik ederimbende 2. olmuşum o da iyi yasemim de 3. olmuş tebrikler. hejira ve 34 bta yarışlarında berabere kalmışlar . meray bu hafta da beni geçemedi amerikadan arkadaşım kilo vermeye çalışıyoruz canım benim almaya değil . zeynepcim sende bi raz daha dikkatli olsan çok güzel kilo veeceksin.
Artık şartlarımız eşit ama heralde pazartesi gelir bisiklether hafta aynı şeyi söylüyorsun kandırıyorsun beni
hadi hayırlı olsyn güle güle kullan bol sporla eskit belkide yarın gelir ayy ne güzel benmde olsunArtık şartlarımız eşit ama heralde pazartesi gelir bisiklet
Duraklama dönemi olacaktır sabret gidecekleroff valla sıkıldım bu diyetten onca çaba emek sonuç hüsran bu ne yaa
1100 cal nerdeyse hiç aşmadım 200-300 arası da sporla yaktm gine gitmiyo gine gitmiyoo
valla sinir küpü oldm
birincimizsinokiyi tebrik ederimbende 2. olmuşum o da iyi yasemim de 3. olmuş tebrikler. hejira ve 34 bta yarışlarında berabere kalmışlar . meray bu hafta da beni geçemedi amerikadan arkadaşım kilo vermeye çalışıyoruz canım benim almaya değil . zeynepcim sende bi raz daha dikkatli olsan çok güzel kilo veeceksin.
Artık şartlarımız eşit ama heralde pazartesi gelir bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?