Kalori Arkadaşım

walla ben bu bisikletle yarışırım ama tekerlekli olanları kullanamıyorum dengede duramıyorum hemencecik devriliyorum

ben zaten hiç bisiklete oturmamışım nasıl olacak bilmiyom sen gibi sepeti bi taraflarımı mahfetmezse iyidir

çarşamba günü avm ye gittik özellikle teknosaya soktum ama yok tüm telefonları inceledi hiç birine ayrı bir ilgi göstermedi bende kafama göre almak istemiyorum u konularda çok titiz emirvaki gibi olur en aldım diye beğenmediği bi telefonu kullanmak zorunda kalır kafam çok karışık bu çarşamba için küçük süslü bi kutu alsam içine çeşitli çikolatalar sakızlarla doldursam diyorum yıl dönümüne de vakit kazanırım offf gerçekten kafam karışık

o zaman öyle yap birde balonlara adını yaz şişir bir sürü olsun böyle değişik değişik bana yapılsa ben çok severim mesela
Yada şöylede yapabilirsin iş yerine yenen kekler çikiletalar varya öyle birşeyde gönderebilirsin eğer ortamı müsaitse
Canım ben yemeğe geçeyim gelince yazcam yine öptüm

Hoş geldin Aramıza ben formadan çok destek gördüm insan kendini daha sorumlu hissediyor inşallah senin içinde faydalı olur

Benim yerim yok olsa alırdım bisikleti spor yapmak Şart
Ama inşallah yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hep bir erteleme var Şeytanın bacağını bir kırsam başlayacağım inşallah

ben zaten hiç bisiklete oturmamışım nasıl olacak bilmiyom sen gibi sepeti bi taraflarımı mahfetmezse iyidir

Ama inşallah yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hep bir erteleme var Şeytanın bacağını bir kırsam başlayacağım inşallah
Kızlar bakın alıyorum bisikleti, şu an ekran açık bekliyorum. Benim başımı yemeniz lazım çalışayım diye.

birincimizsinokiyi tebrik ederim bende 2. olmuşum o da iyi yasemim de 3. olmuş tebrikler. hejira ve 34 bta yarışlarında berabere kalmışlar. meray bu hafta da beni geçemedi amerikadan arkadaşım kilo vermeye çalışıyoruz canım benim almaya değil . zeynepcim sende bi raz daha dikkatli olsan çok güzel kilo veeceksin.

cnm kış geldi yürümen zor olacak

Kızlar bakın alıyorum bisikleti, şu an ekran açık bekliyorum. Benim başımı yemeniz lazım çalışayım diye.

sen hiç merak etme ben de hiç durmam başının etini yerim. O kadar para veriyorsun muhakkak kullanılacak

O oo cnm benm tşk ederim. Bakıyorumda peşimden koşar adımlarla geliyorsun
Haftaya inş verdiklerimizi geri almayızda yine kıyasıya bir yarış olur

Arkadaşlar kilo veren herkesi kutluyorum hepimize maşallah
Benim haftaya R dönemim olduğu için şişkinliklerle uğraşacağım haftaya o yüzden iddalı değilim inş almam

Zeynepcer benim hedefimde seni yetişebilmek artık

off valla sıkıldım bu diyetten onca çaba emek sonuç hüsran bu ne yaa
1100 cal nerdeyse hiç aşmadım 200-300 arası da sporla yaktm gine gitmiyo gine gitmiyoo
valla sinir küpü oldm

off valla sıkıldım bu diyetten onca çaba emek sonuç hüsran bu ne yaa
1100 cal nerdeyse hiç aşmadım 200-300 arası da sporla yaktm gine gitmiyo gine gitmiyoo
valla sinir küpü oldm
Duraklama dönemi olacaktır sabret gidecekler

yakında havanı söndürcem senin dee

Artık şartlarımız eşit ama heralde pazartesi gelir bisiklet

şartlarımız eşit değil benim sigarayı bırakmış bi eşim var ona destek olmaya çalışıyorum her akşam yemekten sonra çay demleyip orta sehpayı abur cuburla donatıyorum ve sehpadan nasibimi alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…