- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
tek çocuk yapmam 2 çocuğum olsun istiyorum benle abim arasında 9 yaş var ve abim hep öğlenciydi sabah kalkardık kahvaltı yapardık o okula giderdi akşam gelirdi haftasonu futbol antremanları vardı sonra lisede yatılı okudu askerlik falan evlendi biz hiç kardeş kardeş oyunlar oynayamadık o evin büyükleri kategorisine giriyordu bense evin tek çocuğu gibiydim
en az 2 çocuk bencede şart büyüdüklerinde birbirlerine destek olmaları lazım

ne kadar genç yaşta doğurursan o kadar fit kalıyorsun yaş ilerledikçe kilolar yapışıyor bi arkadaşımın kardeşi vardı kız 90 lı ve geçen sene doğum yaptı 40 ı çıkmadan eski vücuduna geri döndü mini etek şort giyinmeye başladı
harika ya ama erken değil mi çocuk için 90 lı yani

Sendeki cesaret bende olsaydı keşke be didoş

güveneceğim biri olsa cesaret ederim ama kimsem yok burada şu an hasta olsam bi çorba yapanım yok sağolsun eşim yemek hiç bilmiyor 3 senede anca menemen yapmayı öğrenebildi ama bu yazıda serbest relaks geçiriyim sonbahar olsun istiyorum tabi bu işler sen istediğinde olmuyor onuda biliyorumartık seneye beni bulursunuz soğan kürü topiklerinde

Evvelallah sen hemen büyülü bahçe olursun, biz de hemen teyzecikler oluruz![]()

yaa doğum olayı beni korkutuyor kesip biçiyorlar malum yeri falan![]()
![]()
Çizik mi o kadarcık mı sen öyle zannetAltı üstü bir çizik atıyorlar, gelecek güzellik değmez mi sence?![]()

ayrıntısını bilmiyorum ama kesildiğini ve doğumdan sonra dikildiğini biliyorum ve ürkütüyor ama sezeryan daha da ürkünç
Bence sezeryan daha iyi hissetmiyorsun

Bazen düşünürümde insan kendi kendine nasıl doğuruyor çok değişik geliyor banaCanım sen bebeği doğurmaya çalışırken kesik atıldığının farkında bile olmazsın.
O kadar kadın nasıl doğurduysa sen de öyle doğuracaksın.
Eskiden köylerde kadınlar kendi kendilerine doğuruyorlarmış.

Geçmiş olsun tatlımtüm bunları bende biliyorum ama insan korkularına gem vuramıyor tabi bu korkular evlat sahibi olmamı engelleyecek boyutta değil :) 2005 yılında bi akciğer ameliyatı geçirdim benimle aynı ameliyatı geçiren bi teyze vardı odada kadın 7 çocuk doğurmuş ve ameliyat ağrılarından bahsederken 7 çocuk doğurdum hepsini toplasam bunun kadar ağrım olmamıştır diyip duruyordu

Ayda2kilo cnm sen bizi bu doğum konusunda aydınlatsan bilgilendirsen keşke birebir yaşamış birisinin deneyimleri bence çok önemli

Kızlar çok uzun alıntıladığımı biliyorum ama çok şey konuşmuşsunuz ne yapayım hemde önemli bir konuydu