Fotoğrafını buraya mı koyayım canımaynı odada mı kalacaksınız ayrı ayrı mı kalacaksınız. ay kız fotoğrafı var mı pek merak ettim oğlanı
ben işini fazla beğenmedim çocuğun. evleneceksin ve aklın hep onda kalacak. çocuklarınız olacak falan. ne bilim maden mühendisiylen pilotlan bi de şöförlen evlenilmez bence
Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsenefacebookdan mesaj atabilirsin buraya koyarsan silemezsin sanırım
bi saniye kız alay mı ediyon yoksa seni gidi seniiii
çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsene
He ya ben bu hatalara diğerinde de düştüydüm hala devam ediyorum.çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.
Ohh cnm ısmarlamamı bu o olmasın bu olmasın koskoca mühendis işte bunu kafesle derim hiç kaçırma paralıdır bunlaraynı odada mı kalacaksınız ayrı ayrı mı kalacaksınız. ay kız fotoğrafı var mı pek merak ettim oğlanı
ben işini fazla beğenmedim çocuğun. evleneceksin ve aklın hep onda kalacak. çocuklarınız olacak falan. ne bilim maden mühendisiylen pilotlan bi de şöförlen evlenilmez bence
Evlilik konusunda seninle aynı şeyleri düşünüyorum, ben mesela evlenmek için can atıyorum ama adam ürkmesin diye bir şey demiyorum, belki o da böyle düşünüyordur
Canım bana ilgili şefkatli davrandığı sürece olumsuz şeyleri çözerim.
Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsene
çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.
Valla işiyle iligili bi sıkıntım yok benim, eskilerin çok cefasını çektim, biraz da sefa süreyimOhh cnm ısmarlamamı bu o olmasın bu olmasın koskoca mühendis işte bunu kafesle derim hiç kaçırma paralıdır bunlar
Kız benm kocam bile daha bilmiyor erkeklere herşey anlatılmaz ne kadar gizli saklı olursan o kadar ilgi çekici olursun
Valla işiyle iligili bi sıkıntım yok benim, eskilerin çok cefasını çektim, biraz da sefa süreyim
Böyle daha ilgi çekici oluyorum, bişeyleri biliyor ama yarım biliyor, o yüzden meraktan çatlıyor
Gönderdim kız fotoğraf.facebookdan mesaj atabilirsin buraya koyarsan silemezsin sanırım
bi saniye kız alay mı ediyon yoksa seni gidi seniiii
bakayım hemenGönderdim kız fotoğraf.
Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsene
çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.
ayyy buradan haberi var mı ???? ben kocama bile söylemedim kimse bilmiyor burada olduğumu o yüzden rahat rahat dökebiliyorum içimihem şimdi söylesem kullanıcı adımı merak edecek konuştuklarımı merak edecek o merak onu araştırmaya itecek ne gerek var
Yolladım kız.Katılıyorum
Yolladım kız.
Bana hiç vatsaptan yazmayan sinoki, yazmış fotoğraf istemişmeraklı melahat sinekim bi şeyden de eksik kalmaz başının etini yedi değil mi fotoğrafı yolla diye
Bana hiç vatsaptan yazmayan sinoki, yazmış fotoğraf istemiş
Şimdi de cevap vermiyor, beğenmedi sanırım
aay bende sinokiyi merak ediyorum kız neredesinHamburger face adresini özelden yollasana bana
sizi pis kızlar sizi atıp tutmuşssunuz yerden yere vurmuşssunuz yine beni
hee pofidikim yasakladı nolmuşş kullanmıyoruz biz asosyaliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?