Kalori Arkadaşım

Fotoğrafını buraya mı koyayım canım

facebookdan mesaj atabilirsin buraya koyarsan silemezsin sanırım

bi saniye kız alay mı ediyon yoksa seni gidi seniiii

facebookdan mesaj atabilirsin buraya koyarsan silemezsin sanırım

bi saniye kız alay mı ediyon yoksa seni gidi seniiii
Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsene

Alay ediyorum tabii, adam buraya üye olduğumu ve baya çene çaldığımı biliyor, çatlıyor meraktan ne konuşuyorum ne yazıyorum diye. Girip kendini gördüğünü düşünsene
çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.

Ohh cnm ısmarlamamı bu o olmasın bu olmasın koskoca mühendis işte bunu kafesle derim hiç kaçırma paralıdır bunlar

çatlak sende her yediğin haltı ne söylüyorsun adama hayret bişey daha şimdiden başlamışsın.

Kız benm kocam bile daha bilmiyor erkeklere herşey anlatılmaz ne kadar gizli saklı olursan o kadar ilgi çekici olursun

Valla işiyle iligili bi sıkıntım yok benim, eskilerin çok cefasını çektim, biraz da sefa süreyim
Böyle daha ilgi çekici oluyorum, bişeyleri biliyor ama yarım biliyor, o yüzden meraktan çatlıyor

ayyy buradan haberi var mı ???? ben kocama bile söylemedim kimse bilmiyor burada olduğumu o yüzden rahat rahat dökebiliyorum içimi hem şimdi söylesem kullanıcı adımı merak edecek konuştuklarımı merak edecek o merak onu araştırmaya itecek ne gerek var

Katılıyorum

sizi pis kızlar sizi atıp tutmuşssunuz yerden yere vurmuşssunuz yine beni
hee pofidikim yasakladı nolmuşş kullanmıyoruz biz asosyaliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…