günaydınlarr görebildin mi sinoki yi.
Amin canım, hepimizin keyfi yerinde olsungünaydın
allah keyfinizi bozmasın
Kızlar günaydın.
Gördüğüm kadarıyla herkesin keyfi yerinde, benim de keyfim yerinde, cumaya az kaldı
günaydın
allah keyfinizi bozmasın
Keyfin neden yerinde değil canım?walla keyfim hiç yerinde değil sadece enerjimi yükseltmeye çalışıyorum
ohhh ne güzel cuma günü yanına dil altıda almayı unutma bu kalp çarpıntıları için
Keyfin neden yerinde değil canım?
İştah açıklığından dolayı mı?
Çok yoğunmus o bugün sözde ama bence bizden kaçıyor.@sinoki yi görsem belki keyfim yerine gelebilir :)
Çok yoğunmus o bugün sözde ama bence bizden kaçıyor.
günaydın kızlar. :)
ay ben çok üşüyorum yaaa
Kızlar ay şu an öyle sevindirik oldum ki, benim bu madenci var hani bana ev ayakkabısı göndermişti, az önce defterimi karıştırırken elime ev ayakkabısının sevk irsaliyesi geçti, irsaliyenin üstünde benim adım benim adresim yazıyor, ama telefon numarasına kendi numarasını yazmış. Allam nasıl mutlu oldum, çok düşünceli değil mi sizce de... Yani benim numaramı açık etmemiş ki rahatsız eden falan olmasın..
Henüz bi kıskançlığını görmedim canım, sonradan çıkarsa bilmiyorum ama kıskanç birine pek benzemiyor.ince bi düşünce gerçekten :) kız bu aşırı kıskanç erkeklerden olmasın
ay çok güldüm kuzucuk yaaa. nerden ne çıkarmışsın. onu genel de bende yapıyorum anneme falan süpriz kargo gönderdiğimde kargocu arayıp kargonuz var diye haber vermesin süprizim bozulmasın diye. beni arar kargocu bende annemi ararım ardından anne napıyon nerdesin falan diye evde olup olmadığını öğrenirim kargocuya derim evdeymiş diye süprizimi yaparım.Kızlar ay şu an öyle sevindirik oldum ki, benim bu madenci var hani bana ev ayakkabısı göndermişti, az önce defterimi karıştırırken elime ev ayakkabısının sevk irsaliyesi geçti, irsaliyenin üstünde benim adım benim adresim yazıyor, ama telefon numarasına kendi numarasını yazmış. Allam nasıl mutlu oldum, çok düşünceli değil mi sizce de... Yani benim numaramı açık etmemiş ki rahatsız eden falan olmasın..
Henüz bi kıskançlığını görmedim canım, sonradan çıkarsa bilmiyorum ama kıskanç birine pek benzemiyor.
Yani böyle düşünmemiş midir diyorsun?ay çok güldüm kuzucuk yaaa. nerden ne çıkarmışsın. onu genel de bende yapıyorum anneme falan süpriz kargo gönderdiğimde kargocu arayıp kargonuz var diye haber vermesin süprizim bozulmasın diye. beni arar kargocu bende annemi ararım ardından anne napıyon nerdesin falan diye evde olup olmadığını öğrenirim kargocuya derim evdeymiş diye süprizimi yaparım.
Hediye aynen kurabiye olur yanına da başka bişey belki ama zamanını henüz bilemiyorum.sen ona ne zaman ne hediye edeceğine karar verdin mi? en son kurabiye de karar kılmıştın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?