kız yok bizimkinin facebuku meysbuku kullanmıyor.pofidiki yasaklamış herhalde
sizi pis kızlar sizi atıp tutmuşssunuz yerden yere vurmuşssunuz yine beni
hee pofidikim yasakladı nolmuşş kullanmıyoruz biz asosyaliz
kız senin pofidik kazak erkekmiymiş
o zaman bi boy bi de porte fotonu özelden atıverde merakımı dindiriyim şişkoyum pofidiğim diyip duruyorsun bize ben gözümle görüyim
Şu an ben de vatsaptan yalavarıyorum aynı şey içinkız senin pofidik kazak erkekmiymiş
o zaman bi boy bi de porte fotonu özelden atıverde merakımı dindiriyim şişkoyum pofidiğim diyip duruyorsun bize ben gözümle görüyim
Şu an ben de vatsaptan yalavarıyorum aynı şey için
Ben kazakları severim
kuzu ya atamam ben nete resim yüklemekten çok korkarım hele şuson ev izlenme olaylarından sonra iyice korkak oldum
Şu an ben de vatsaptan yalavarıyorum aynı şey için
üzerimde baskı yapıp beni kazak erkekimden şiddet görmeye zorlayacaksınız pis işbirlikçiler
Biz kollarımız cıbıldak resim bile çekmiyoruz telle heran herşey olabilir diye siz benden nete resim atmamı istiyorsunuz olacak şey mi bu kuzular
Kız atmıyor valla, 1 saattir yalvardım resmen, sanki telefondan geçip tecavüz edeceğim.kim kimim evini izlemiş
ayy özelden at sonra silersinaklıma internete resim koymayın orda cinler var diyen hoca geldii
ayy vatsaptan da mı atmıyo
ay bu sinoki erkek ben size diyim hem ceryancı hemde resim göstermiyor
ay bu sinoki erkek ben size diyim hem ceryancı hemde resim göstermiyor
Kız atmıyor valla, 1 saattir yalvardım resmen, sanki telefondan geçip tecavüz edeceğim.
Ayy Allah sizi iyi etsin emi iki dk da erkekte yaptınız beni siz benm erkek olduğuma ihtimal nasıl verirsiniz hangi erkek sizin gibi dırdırcılarla 1 yıl kalabilir
onu bunu bilmem ispatla o zaman( göster amcalara oğlum şeyini der gibi oldu )
Ayy ne münasebet erkek değilimki istaplamaya çalışayım hem deryada resmini göstermedi neden sadece benm üzerime geliyorsunuz bananem yaabak sizi kazam kocama söylerim
ben deryayı gördüm kii bi seni görmedik
yakında topikçe isteriz isterizzz diye tezahürat yapıcaz
he ben hatırlıyorumBen deryayı görmedimkipis derya bana kendini göstermemiş
Yahu kızlar bende size kendimi bir ara göstermiştim nediye beni şimdi topa tutuyorsunuz unutmasaydınız kabak gibi profil resmi yaptıydım
Ben deryayı görmedimkipis derya bana kendini göstermemiş
Yahu kızlar bende size kendimi bir ara göstermiştim nediye beni şimdi topa tutuyorsunuz unutmasaydınız kabak gibi profil resmi yaptıydım
he ben hatırlıyorum
hah şöylee sayın mühendisim sizden beklenmeye hareketler bunlarhe ben hatırlıyorum
ben hatırlamıyorum herhalde ben yokken yapmıştın
hah şöylee sayın mühendisim sizden beklenmeye hareketler bunlar
ona birşey diyeem ama kendimi koyduydum
günaydın kızlarr
Göremedi çünkü ben yeni geldim yeni okudumgünaydınlarr görebildin mi sinoki yi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?