Kalori Arkadaşım

Yani böyle düşünmemiş midir diyorsun?

Hediye aynen kurabiye olur yanına da başka bişey belki ama zamanını henüz bilemiyorum.

eğer bu geziden geçer not alırsa gezi dönüşü yapabilirsin hem bu tatilin senin çok hoşuna gittiğini belli etmiş olrsun

Yani böyle düşünmemiş midir diyorsun?

Hediye aynen kurabiye olur yanına da başka bişey belki ama zamanını henüz bilemiyorum.

kızım çatlak mısın inşallah senin dediğin gibi düşünmemiştir. ne kadar saçma ve sapkınca bi düşünce. o kargocunun eline binlerce tel no su geçiyordur. kimbilir ne güzel kızlara kargo götürüyordur. hepsini arasa adam kafayı yer. senin dediğin gibi bi düşünceyle yaptığına eminsen zaten ayrıl o çocuktan. böyle kıskançlık mı olur . kargocu sevgilimi beğenir de numarasını alır da rahatsız eder yada sevgilimin aklını çeler de beni aldatırsa yada bırakırsa düşüncesi hiç hoş degil ayrıca çok da tehlikeli.

Emin değilim aslında. Ve hiç bu açıdan bakmamıştım

Notu neye göre vereceğim ya, benim hoşuma giden şeyler yapmasına mı?

sonuçta 2 gün beraber vakit geçireceksiniz sana karşı olan ilgisi, alakası, belki hoş sürprizler planlamıştır ne bilim işte 2 gün boyunca kafanda hiç soru işareti kalmazsa onunda bu zaman içinde sende ki değeri artarsa ne bilim böyle bi teşekküre layık olup olmadığına sen karar vereceksin

İlginisin ne yönde olduğunu da değerlendirmem gerekiyor tabii

İlginisin ne yönde olduğunu da değerlendirmem gerekiyor tabii

tabi canım erkek milleti işte hiç düşünmese bile aklının bi yerlerinden bişiler geçmiştir

bu kız benle tatillere gelebildiğine göre en azından ufak tefek şeylere ( ona göre ufak tefektik ) müsaade eder diye hayal kurabilir

ayyy kuzumm yada boş ver ben şunu anladım hayatta dört dörtlük öküz yoktur şimdi ne kadar Romeo gibi dolansa da sonuçta hepsi odun ve öküz modeline dönüşüyor KirazHanim

Şimdi şöyle, belki ben de bir şeyler istiyorumdur, olabilir yani neyse ama her şey benim müsade ettiğim ve benim uygun gördüğüm gibi olmalı. Bunu ne derece sağlayabilecek...

yyaaa bişi sorucam topik 19 kişi tarafından takip ediliyormuş biz toplasan 6-7 kişiyiz birileri bizi gözetliyor

Şimdi şöyle, belki ben de bir şeyler istiyorumdur, olabilir yani neyse ama her şey benim müsade ettiğim ve benim uygun gördüğüm gibi olmalı. Bunu ne derece sağlayabilecek...

aynen ve hiç bişey için acele etme ne kadar ulaşılmaz olursan o kadar kıymetli olursun

Ben buna pek katılmıyorum ya, insandan insana değişir bu biraz bence.

Hepiniz büyüğümsünüz
Aaaa pardon @sinoki benden küçüktü.

sinoki acil işlerini yetiştirmeye çalışıyor sana laf yetiştiremez :)

tabiki bu durum insandan insana değişir ama genelde elde edemediği kıymetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…