Ezogelin çorba, yarım porsiyon bulgur pilavı, 2 çatal türlü, yarım kase süzme yoğurt, 2 tane biscolata pia.ezogelin çorba, mezgit tava , salata yedim bu hafta da + dayım ya
sen ne yedin?
Ezogelin çorba, yarım porsiyon bulgur pilavı, 2 çatal türlü, yarım kase süzme yoğurt, 2 tane biscolata pia.
Son yazdığımı yemeyeydim iyiydi.
Bu arada sanırım ben hasta oluyorum, ne yapacağım dağda taşta..
Regl değil kız gripayyy deme yanına ağrı kesici falan al kalın çorap fazla iç çamaşırı tedarikli git orada bişeye ihtiyacın olsa söyleyemezsin de
Ezogelin çorba, yarım porsiyon bulgur pilavı, 2 çatal türlü, yarım kase süzme yoğurt, 2 tane biscolata pia.
Son yazdığımı yemeyeydim iyiydi.
Bu arada sanırım ben hasta oluyorum, ne yapacağım dağda taşta..
Regl değil kız grip
Sabahtan beri bitki çayı yüklemesi yapıyorum.
Ekmekleri tost makinasında kurut canım öyle ye.bende şimdi metro yiyorum arkadaş almış zaten canıma minetti kıramadım
akşama yemeğim yok sanırım kahvaltı yapıcaz off yaa perşembe akşamı kahvaltı yapınca şişiyorum cuma sabahı kafadan 400 gr + da oluyorum
Ekmekleri tost makinasında kurut canım öyle ye.
Kiz allah seni ne yapmasin, ben gosteririm ama elletmem dermiisiiimmmmhadi bakalım iyi tatiller iyi eğlenceler oynaşıp koklaşmalarbenim de sevgili olduğumuz zamanlar geldi aklıma hey gidi günler hey görücü usulü evlenenler bunları yaşayamıyor işte
yok yok sen azcık elletcen gibime geliyor banaKiz allah seni ne yapmasin, ben gosteririm ama elletmem dermiisiiimmmm
merabalar
bu hafta kesin sonuncuyum güzel kilo almışım
ful yedim ,sonucu tabiki böyle olmalıydı,bu aralar sıkıntıdan devaml hamurişi yiyorum
sadece yasemim kaldı az daha bekleyelimyya kimse yok tablo yok 2kilocu bildirim yapacak olan şimdiye kadar yapardı sen yayınla tabloyu
kız bize de bildirim yap unuttun mu yoksa. ay bu kız iyice diğer yarışmaya adapte oldu bizi bıraktı gitti yaaaYok canım niye düşürsün birde 3. Guruptayım ormanda motivasyon alıyorum
kız bize de bildirim yap unuttun mu yoksa. ay bu kız iyice diğer yarışmaya adapte oldu bizi bıraktı gitti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?