Günaydın kızlar.
Bugün sıkı çalışmaya kararlıyım, o sebeple pek aranızda olamayacağım.
Bu arada parantez açayım, biz meğer benim mösyö ile sevgiliymişiz, benim haberim yokmuş.
aynen bende hemde 1 kilo artıdayım delireceğim ya neden oluyor anlamadım dikkat de ediyorum. 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve falan yiyorum anlamış değilim ne güzel 69 lara inmiştim bi daha 70 e çıkmayacam diyordum. bugün 71 olmuşum inanamıyorum kendime.
benim bile haberim vardı senin nasıl haberin yokdu. kızım sen tatile gittin beraber kaldın bu adamla sevgilin olduğu ortada sokakdan geçen bi adam değil sonuçda. sevgili değilseniz neydiniz sana göre. arkadaş desem her arkadaşınla böyle tatil planı yapıyormusun. yapmıyorsun . ee o zaman bunla sevgilisiniz ki buna karşı bişeyler hissediyorsun ki gitmişsin. çocuğun demesine ne gerek var.
günaydın hanımlar nasılsınız
Otogarda ilk karşı karşıya gelişimizde öyle sıkı öyle güzel sarıldı ki, sonra da elimi tuttu, ben de itiraz etmedimyaaa yine mi ay dolunay oluyor hepimiz kurt adama dönüşüyoruz
yaa didoşş ben hala sizin yakınlık derecenizi anlamadım elele tutuşuyordunuz da niye sen vesveseleniyordun bende bu tatili sevgililiğe geçiş adımı olur diyordum
İyiyim şekerler bugün cok ıyıyım dün akşam çok uzun zamandır gıtmek ıstedıgım ve gıdemedıgım bır sanatcının konserıne gıttım esımın suprızı ıle o yuzden bugun agzım kulaklarımda gezıyorumgünaydınnnn iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınnn???
Kimin konseriİyiyim şekerler bugün cok ıyıyım dün akşam çok uzun zamandır gıtmek ıstedıgım ve gıdemedıgım bır sanatcının konserıne gıttım esımın suprızı ıle o yuzden bugun agzım kulaklarımda gezıyorum
KIZ YÜRÜ GİT DERS ÇALIŞ NAPIYON HALA BURALARDA AAAAAAKimin konseri
Kimin konseri
KIZ YÜRÜ GİT DERS ÇALIŞ NAPIYON HALA BURALARDA AAAAAA
Otogarda ilk karşı karşıya gelişimizde öyle sıkı öyle güzel sarıldı ki, sonra da elimi tuttu, ben de itiraz etmedim
Dersi akşam evde çalışıyorum kuşum, iş yerinde öyle bi fırsat yok maalesef.KIZ YÜRÜ GİT DERS ÇALIŞ NAPIYON HALA BURALARDA AAAAAA
O adamı ben de seviyorum ya.Resul Dindar dı kızlar 14 kasımda gelmısdı ılk olarak Ankaraya gıtcegım gun benım cocuk dusup kolunu kırmısdı gıdememısdım bıletler yanmısdı esım sagolsun dun suprız yapmıs tekrardan
Teşekkür ederim kuzumhmm oda bu buluşmayı öyle anlamış anlaşılan o zaman yeni ilişkinde mutluluklar dileyelim sana
Dersi akşam evde çalışıyorum kuşum, iş yerinde öyle bi fırsat yok maalesef.
O adamı ben de seviyorum ya.
Çocuğun iyileşti mi?
Teşekkür ederim kuzum
fotoğrafda ki seninkimiydiKızlar bu arada bugün Madenciler Günüymüş
Evet.fotoğrafda ki seninkimiydi
Yaaa hiç sorma, kuzucuğum bu aralar gecenin 1 inde geliyor eve.ay yazık kıyamam yaaaa ne hallerde çalışıyor.
Dersi akşam evde çalışıyorum kuşum, iş yerinde öyle bi fırsat yok maalesef.
O adamı ben de seviyorum ya.
Çocuğun iyileşti mi?
Yok cnm hala alcıda kolu yaramaz oğlumun
Yaaa hiç sorma, kuzucuğum bu aralar gecenin 1 inde geliyor eve.
Vardiyası değişiyor 2 haftada bir, bu hafta dün gece bekledim sadece.bekliyor musun 1 e kadar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?