Vardiyası değişiyor 2 haftada bir, bu hafta dün gece bekledim sadece.
Her gece beklememi istemiyor, kıyamıyor sanırım sabah erken kalkıyorum diye.
Selamlar kizlar,
Memleketten misafir vardi bugün kayinvalidemde,ordaydim yazamadim hic.. Ama boşnak gelini olmanin bi faydasi olarak, misafirlerle sofraya oturmuyoz hizmet etmek için, sonradan yioz, böylelikle "al Kiz börek de ye manti da ye" seklinde agiza sokusturmalardan kurtuldumCorba içtim sadece..
Ya iste düşün 3 çeşit börek, boşnak mantisi,biryan vardi firinda büyük parca etli tereygali pilav oluyo. Tum bunlari es geçtim bi çorba içtimBoşnak gelinini bilmem ama Boşnak böreğini bilirim
Ya iste düşün 3 çeşit börek, boşnak mantisi,biryan vardi firinda büyük parca etli tereygali pilav oluyo. Tum bunlari es geçtim bi çorba içtimÇok zordu cooookkk, kizima yedirirken yemeyip biraktigi yarim mantiyi attim agzima sadece, o da 3㎠ bisiydi zaten
Hakikaten ya, millet içerde evde götürüyordu yemekleri, ben elimde domates sokakta ip atliyodum küçükken.. Girip dalsam halbuki, simdi gozumun önünden film şeridi gibi geçti bugün o börekler falan, kendi ellerimle koydum tabaklaraküçükken altın günlerinden falan nefret ederdim ahhhh ahhh değerini bilememişim şimdi elime geçmiyor geçse de o zamanlardaki gibi zayıf değilim hep düşünerek yiyorum halbuki küçükken zafiyet geçiriyordum resmen
Kızlar günaydın maşallah konuşmuş durmuşsunuz okuyana kadar fevrim dönüdü iyiki bir hafta aranıza takılamadık beni özleyen bir didoşum başkada kimse yok alacağınız olsun
Özelden kilo bildirimi mi yapmaya geldim sabah sabah işlere koyulmadan unutmadan yapayımda peşimden söylenmeyin dedim
İşlerimin yoğunluğu son sürat devam ediyor uğrayabilirsem yine geleceğim şimdilik baaayyyeeeeeeeeeee
Hakikaten ya, millet içerde evde götürüyordu yemekleri, ben elimde domates sokakta ip atliyodum küçükken.. Girip dalsam halbuki, simdi gozumun önünden film şeridi gibi geçti bugün o börekler falan, kendi ellerimle koydum tabaklara
Neyse yiyip pişman (yada şişman) olmaktansa, yemeyip pişman olmuş oldum
kız bildirim yapıcakmısın seni bekliyoruzHakikaten ya, millet içerde evde götürüyordu yemekleri, ben elimde domates sokakta ip atliyodum küçükken.. Girip dalsam halbuki, simdi gozumun önünden film şeridi gibi geçti bugün o börekler falan, kendi ellerimle koydum tabaklara
Neyse yiyip pişman (yada şişman) olmaktansa, yemeyip pişman olmuş oldum
Gunaydin kizlar,kız bildirim yapıcakmısın seni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?