- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
yok yok o binalarda değiliz 3 katlı yeni bina ama o dediğin yüksek binalarda bi tanıdığımız oturuyor bi kere gittik asansöre binelim dedik 11 kattaydılar asansör Allaha emanet çıkana kadar kalp krizi geçiriyordum
ay iyi sevindimhem o binalar 99 depreminden önce yapılmıştır. deprem yönetmeliğine de uymaz çok sakat valla
küsecek biri varsa o da benim herkes herşeyi biliyor bi ben bilmiyorum
Küsmedim kızlar rahat olun.
Şarabı içmeye fırsat bulamadık, yakınlaşmamız gerektiği kadar yakınlaştık ama ben zaten takılmam böyle şeylere.
Öyle bazı şeyleri çok kafaya takan bi insan değilim.
Konuyu kapatabiliriz bence artık canım.öptümü seni ?? hem ilişkinin adını koymayıp hem de yakınlaşıyor mu???
merabalar kızlar 2 haftadır yemenin cılkını çıkarttım ,herhalde 2 kilo aldım ,moralim bozuk ,diyet yapasım yook böyle krizleri nasıl atlatıyorsunuz şu sıralar yedikçe yiyesim geliyor offff
kız daha 3 günlük sevgililer ne adı olacakmış ilişkilerinin. sevgili flörtöz birbirini tanıma dönemlerindeler.öptümü seni ?? hem ilişkinin adını koymayıp hem de yakınlaşıyor mu???
Hayırlı olsun arkadaşım.Selam kizlar..
Uuu ne çok şey konuşulmuş, kartepeler zeytin tarifleri falan, a'dan z'ye her türlü muhabbet mevcut ne güzell
Bu arada son 3 bedelli askerlik de tutmamisti esime, dun çikan bizi de vurdu sonundaaaaaEsim çifte vatandaş aslinda muaf askerlikten 38 yasina kadar ama, is değiştirirken falan anlatamiyodu bi turlu, hep "nasi yani yapmadin mi" diolardi. Onun için ailesi geldi dun aksam, pasta aldik Bende ince bi dilim yedim
Ama dun sadece sabah bi tabak lahana çorbası icmistim bi de kahve, aksam da bi tabak lahana çorbası ve yarim kase yogurt. artik kaçamak yok cumaya kadar
Çok sağol canim.. Evet para odeniyo sadece, bi sekil halledicez artik.Hayırlı olsun arkadaşım.
Bedelli de sadece para ödeniyordu dimi?
Selam kizlar..
Uuu ne çok şey konuşulmuş, kartepeler zeytin tarifleri falan, a'dan z'ye her türlü muhabbet mevcut ne güzell
Bu arada son 3 bedelli askerlik de tutmamisti esime, dun çikan bizi de vurdu sonundaaaaaEsim çifte vatandaş aslinda muaf askerlikten 38 yasina kadar ama, is değiştirirken falan anlatamiyodu bi turlu, hep "nasi yani yapmadin mi" diolardi. Onun için ailesi geldi dun aksam, pasta aldik Bende ince bi dilim yedim
Ama dun sadece sabah bi tabak lahana çorbası icmistim bi de kahve, aksam da bi tabak lahana çorbası ve yarim kase yogurt. artik kaçamak yok cumaya kadar
biz de dün kutladık bedelliyi geçen ki benim eşime de vurmuyordu bu sefer oldu bakalım yatıracağız parayı.Çok sağol canim.. Evet para odeniyo sadece, bi sekil halledicez artik.
Zaten yapmicakti askerlik, muafti yani..ama 38 yasina kadar daha 6 sene beklemek istemedik öyle, işyerinde yönetici pozisyonunda şuanda da, ama terfi alamiodu askerlik olayi yüzünden daha üst seviyeye.. İnşallah o kisim hallolur bari dedik..
Aaa hayirli olsun size de canimbiz de dün kutladık bedelliyi geçen ki benim eşime de vurmuyordu bu sefer oldu bakalım yatıracağız parayı.
Hayırlı olsun arkadaşım.
Bedelli de sadece para ödeniyordu dimi?
Benim miyendiz yapmış askerliği.biz de dün kutladık bedelliyi geçen ki benim eşime de vurmuyordu bu sefer oldu bakalım yatıracağız parayı.
aslında erkeklerin erkek olması için askere gitmeleri şart.Aaa hayirli olsun size de canim
İlk defe para gidicek diye göbek atiyom bende
kızım sen onla evlenirsen zaten her akşam iş dönüşü asker yolu bekler gibi bekleyecen onu riskli işi sonuçtaBenim miyendiz yapmış askerliği.
Güzelim dizim hakkında böyle yorumlar yapamazsıngame of thrones da son 9 bölümüm kaldı
olaylar çok yavaş ilerliyor ama ya şu düşüp sakat kalan çocuk büyüdü ergenliğe girdi hala 3 km yol gidemediler.
hele starklar nasıl öldü öyle düğün müziği eşliğin de çok komik di ya ayağa kalkıyor bi de geri vuruyorlar ölüyor kadının boynunu kesiyorlar falan güldüm bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?