Sanmıyorum canım evleneceğimizi.aslında erkeklerin erkek olması için askere gitmeleri şart.
kızım sen onla evlenirsen zaten her akşam iş dönüşü asker yolu bekler gibi bekleyecen onu riskli işi sonuçta
daha ne yorumlar yapardım da tuttum kendimiGüzelim dizim hakkında böyle yorumlar yapamazsın
İzleme beğenmiyorsandaha ne yorumlar yapardım da tuttum kendimihele arya köpeğin atının üstünde adet görecek yakında büyüdü memeleri çıktı
ne oldu hayırdırSanmıyorum canım evleneceğimizi.
Bir şey olduğundan değil yahu, ama öyle bir his yok içimde.ne oldu hayırdır
jamie e hayır demek çok zor olmalı hele saçlar kesildi daha yakışıklı oldu.İzleme beğenmiyorsan
Peki Cercei ve Jaime hakkında ne düşünüyorsun?
Kardeşler kızııammmm, dalga mı geçiyon?jamie e hayır demek çok zor olmalı hele saçlar kesildi daha yakışıklı oldu.
Kardeşler kızııammmm, dalga mı geçiyon?
iki kardeşin yapacağı çocuk da böyle gerizekalı olur işte akraba evliliği. ikizler bi de jamie ile cercei
öncelikle moralin neden bozuk bunu çözmemiz lazım
izlesene sende akşamları pisiklet çevirirken iyi gider 3 sezon bitirdim hala en baştaki yerden devam ediyor dizi ilerleme yok oynaşma bol dizi oyuncuları büyüdü çoluk çocuk sahibi oluyorlar nerdeyse ama dizide hala çocuk rolü oynatmaya çalışıyorlar çok komik yaaaNe acayip diziler izliyorsunuz yaaa
Kardeşler kızııammmm, dalga mı geçiyon?
aslında erkeklerin erkek olması için askere gitmeleri şart.
kızım sen onla evlenirsen zaten her akşam iş dönüşü asker yolu bekler gibi bekleyecen onu riskli işi sonuçta
izlesene sende akşamları pisiklet çevirirken iyi gider 3 sezon bitirdim hala en baştaki yerden devam ediyor dizi ilerleme yok oynaşma bol dizi oyuncuları büyüdü çoluk çocuk sahibi oluyorlar nerdeyse ama dizide hala çocuk rolü oynatmaya çalışıyorlar çok komik yaaa
cerceinin kaşları dizinin başında sarıydı şimdi karardı gitti boyamayı unuttular sanırım
aynen bende hemde 1 kilo artıdayım delireceğim ya neden oluyor anlamadım dikkat de ediyorum. 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve falan yiyorum anlamış değilim ne güzel 69 lara inmiştim bi daha 70 e çıkmayacam diyordum. bugün 71 olmuşum inanamıyorum kendime.günaydın kızlarrr
yine durup dururken + dayım
benim bile haberim vardı senin nasıl haberin yokdu. kızım sen tatile gittin beraber kaldın bu adamla sevgilin olduğu ortada sokakdan geçen bi adam değil sonuçda. sevgili değilseniz neydiniz sana göre. arkadaş desem her arkadaşınla böyle tatil planı yapıyormusun. yapmıyorsun . ee o zaman bunla sevgilisiniz ki buna karşı bişeyler hissediyorsun ki gitmişsin. çocuğun demesine ne gerek var.Günaydın kızlar.
Bugün sıkı çalışmaya kararlıyım, o sebeple pek aranızda olamayacağım.
Bu arada parantez açayım, biz meğer benim mösyö ile sevgiliymişiz, benim haberim yokmuş.
Evet yaaa, bi de biz dışarıda elele tutuşuyoruz.aynen bende hemde 1 kilo artıdayım delireceğim ya neden oluyor anlamadım dikkat de ediyorum. 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve falan yiyorum anlamış değilim ne güzel 69 lara inmiştim bi daha 70 e çıkmayacam diyordum. bugün 71 olmuşum inanamıyorum kendime.
benim bile haberim vardı senin nasıl haberin yokdu. kızım sen tatile gittin beraber kaldın bu adamla sevgilin olduğu ortada sokakdan geçen bi adam değil sonuçda. sevgili değilseniz neydiniz sana göre. arkadaş desem her arkadaşınla böyle tatil planı yapıyormusun. yapmıyorsun . ee o zaman bunla sevgilisiniz ki buna karşı bişeyler hissediyorsun ki gitmişsin. çocuğun demesine ne gerek var.
Evet yaaa, bi de biz dışarıda elele tutuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?