canım bari sen giyde dene de iyiyse bende alayım bu didoşdan bana hayır yok bisiklet Allah a emanet bari şort u tam 12 den vurayımne bilim canım durup dururken 300 gr aldım anlamış değilim bende şaşkınım bugün termal şort aldım inş üşenmem de giyer biraz hareket ederimm
gül gül gül bizde 1 er çocuk yapınca bizde şeyimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret edeceğiz
canım bari sen giyde dene de iyiyse bende alayım bu didoşdan bana hayır yok bisiklet Allah a emanet bari şort u tam 12 den vurayım
artık gündüzlerin kadını olmalısın
Gündüzler serin geçer
ayyy çok sesli güldüüümmmmm
canım bari sen giyde dene de iyiyse bende alayım bu didoşdan bana hayır yok bisiklet Allah a emanet bari şort u tam 12 den vurayım
dün gece varya öyle kalori yaktım kidedim bu sabah 1 kilo eksik çıkarım ama bi işe yaramamış tempoyu artırmamız lazım sanırım
ay bi kere de sen bişeyi dene yada al bize tavsiye et arkadaş ne bu böyle ayol.onu dene bana söyle bunu al bana söyle şuraya git bana söyle iyiyse bende gideyim vs vs bıla bıla bıla ......
tester mıyız biz ayol. deney maymunu gibi kullanmaya çalışıyor bizi kızlar dikkat edin.
bana katılanlar sütyen sallasın( el kaldırsın diyecektim de o smile yi bulamadım yok sanırım )
dünden 100 gr eksik çıkmışım 100 gr yakmışım yani demekki dediğim gibi tempo ve sürede artırıma gitmem gerekiyor.dün gece o kalorileri yakmasaymışın bu gün 1 kilo daha fazla çıkarmışın ne belli işe yaramadığı
sallanan sütyen görüyorumdün gece o kalorileri yakmasaymışın bu gün 1 kilo daha fazla çıkarmışın ne belli işe yaramadığı
olması için ayrı uğraşırsın olmasın diye ayrı uğraşırsın nedir bu yaaa
dün gece varya öyle kalori yaktım kidedim bu sabah 1 kilo eksik çıkarım ama bi işe yaramamış tempoyu artırmamız lazım sanırım
ay bi kere de sen bişeyi dene yada al bize tavsiye et arkadaş ne bu böyle ayol.onu dene bana söyle bunu al bana söyle şuraya git bana söyle iyiyse bende gideyim vs vs bıla bıla bıla ......
tester mıyız biz ayol. deney maymunu gibi kullanmaya çalışıyor bizi kızlar dikkat edin.
bana katılanlar sütyen sallasın( el kaldırsın diyecektim de o smile yi bulamadım yok sanırım )
dün gece o kalorileri yakmasaymışın bu gün 1 kilo daha fazla çıkarmışın ne belli işe yaramadığı
dünden 100 gr eksik çıkmışım 100 gr yakmışım yani demekki dediğim gibi tempo ve sürede artırıma gitmem gerekiyor.
hergün öğlen aralarında 35 dk yürüyordum ama havalar yağışlı olunca 3 haftadır falan yürüyüş yapamıyorum. bende gece sporuna yüklendim bu ara kocamın üstünde yürüyüş yapıyorum artık
sallanan sütyen görüyorum
Ay ne terbiyesizsin sen kız ayrıca senin birşey aldığın yok ki sadece didoş ve 34bta26 alıyor onlara birşey olmuyorda sana ne oluyor
70 kg ile adamın üstünde yürüyorsan adamcağızın vay haline
o dediğin gecelerde çok kalori yakılsaydı biz daha yeni evliyiz biz yakar zayıflarız
kızlar o sallananı nasıl sütyen gördünüz ben onu baya bayrak olarak görüyordum
aynen öyle barış ilan edilen bayrak sanmıştımkız bunun neresi bayrağa benziyor hangi devletin bayrağına benzettin barış ilan edilen beyaz bayrak mı sandın bildiğin sütyen askılarından çubuğa bağlanmış içine hava dolup şişmiş
ay nasıl kızmış ha ha haAy ne terbiyesizsin sen kız ayrıca senin birşey aldığın yok ki sadece didoş ve 34bta26 alıyor onlara birşey olmuyorda sana ne oluyor
70 kg ile adamın üstünde yürüyorsan adamcağızın vay haline
o dediğin gecelerde çok kalori yakılsaydı biz daha yeni evliyiz biz yakar zayıflarız
ay gülmekten öldüm ayollllkızlar o sallananı nasıl sütyen gördünüz ben onu baya bayrak olarak görüyordum
Voit D40 Silver Collection Seleli Manyetik Eliptik Bisiklet
kızlar bu ürünü almayı istiyorum sizce nasıl? Yokmu spor hocası tanıdığı olan hanımlar
dur kız ben alayım deneyeyim önce sana haber veririm ona göre alırsın sen de sakın alma şimdi
Voit D40 Silver Collection Seleli Manyetik Eliptik Bisiklet
kızlar bu ürünü almayı istiyorum sizce nasıl? Yokmu spor hocası tanıdığı olan hanımlar
didoş tavsiye etsin o eliptik bisiklet kullanıyor az çok yorum yapar herhalde ama bu çok pahalı @SeptemberRose 200 tl civarında bi para ödemişti bu 700 tl diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?