Kalori Arkadaşım

Şimdiden heyecan yaptım Doğum günümden bi hafta sonra evlilik yıldönümü olcak, asıl onda ne giyeceğim önemli ona karar veririz asıllll

Kızlar benim miyendiz için internetten atkı, şapka ve anahtarlık siparişi vermiştim.
Ulaşmış kendisine, çok mutlu olmuş

Ben hikayenin başını çok bilmiyorum henüz, ama Kartepe konusuna yetiştim, çok tatlı ve romantik bi durumdasınız olarak gördüm Umarım hep böyle devam eder

Yapıcam o zaman Tesekkürler kızlar..
4 bir koldan motive olmazsam yapışıcaklar iyice kilolar. haziranda doğum günümde biraz farklı olmak istiyorum ya, umarım istikarlı devam edebilirim.

sen istedikten sonra destekçin olmasada verirsin ben istiyordum kio vermeyi bi yerden başlayayım diye bisiklet aldım eve ama o bisiklet 7 ay evde yattı başlayamadım sonra yaa napıyorum ben diyim geçen sene başladım eşim ilk başlarda sen nasıl istersen dedi benim için fark etmez dedi sonra baktı ben azimle kilo veriyorum spor yapıyorum bu defa yeter dedi ama ben istediğim görüntüye ulaşmamıştım sonra diyetimi bozmam için komplolar yaptı ama ben beni çok etkileyecek kadar bozmadım ve bu kiloda kaldım yazdan beri

aaa hani kurabiye yapıp gönderecektin
Kartepede kullandığı bi şapka vardı, hiç bakmadan almış getirmiş, annesi kaynar suya atmış şapkayı, kenarları pörsümüştü.
Ben de dedim ki o şapkaya istinaden bi hoşluk olsun, şapka dedim tek olmaz bi de atkı alayım, hadi bide anahtarlık dedim, öyle oldu yani. İnternetten direkt ona yolladığım için kurabiye olamadı. Onu da yılbaşında yollarım artık.
Bizim tanışmamızda çok romantik oldu canım, daha 3 aydır tanışıyoruz
Ama gayet keyifliyiz, inş. hep böyle devam eder. Teşekkür ederim güzel dileğin için.

hmm hem işine yaramış hemde ne kadar dikkatli olduğunu anlamış olur

yılbaşında kurabiyeler güzel olur duruma bakılırsa o yılbaşında sana bi hediye alır sende jest yapmış olursun

nasıl tanıştınız akşam akşam bizede biraz romantizim yaşat özel değilse

Anlatmadım mı kız ben size
Şimdi çıkıyorum şirketten, eve gidince detaylı detaylı yazarım, artık pazartesi okursunuz
Hepimize mutlu haftasonları.
C.tesi-pazar sınavım var, bana şans dileyin.

Ya benimki de öyle işte, daha biz sözlüyken ben 66 kilo oldum diye 1 hafta işerine lahana çorbasıyla gittim geldim, 4 kilo verdim, amaç tekrar 55 olmaktı.. Havalimanında beraber çalışıyoduk, bi gun geldi dedi ki, yanlış anlama ama az önce sen müşteriyle ilgilenirken izledim seni, çok zayıflamışsın,popo kalmamış,ben istemiyorum daha zayıflamanı dedi bende bıraktım salak gibi Keşke senin gibi devam etseydim.
Sonra nişan ve evlilik döneminde de bak buranın döneri çok güzel buranın profiterolü manyak buranın busu şuranın şusu derken aldı başını gitti kilolar.. Geçen gün dedim,zayıf olmamı istemiyodun ya sen, al şimdi sana Bi de ben ne zaman karar verip diyete başlasam eve pizzalar söylemeler dondurmayı kabıyla alıp 2 kaşıkla yanıma gelmeler.. Ama bu defa naaparsa yapsın ı-ııhhh dönmem. Geçen gün kızı mc dnaldsa götürelim dedi tmm dedim, ne istiyosun dedi, kahve dedim, döndüm gittim etkileme fırsatı vermeden.. böyle böyle gitçek mecbuurr

Gunaydin kizlar. Masallah yoklugumdan faydalanip car car konusmussunuz
bu sabah bas agrisi ile uyandim hala basim ageiyor. R olcam belirtileri basladi

Yazilarda 1 haftada 4.5 kilo verdim diye birsey okudum canimcim beni yanlis anlama insaniz ve hepimiz biran once kilolarimizin gitmesini istiyoruz. Yanliz kilo verelim derken sagligimizdan olmayalim. 1 haftada nasil 4.5 kilo alinmazsa 1 haftada 4.5 kilo verilmez veriyorsan vucudundaki suyu ve kaslari eritiyorsun demektir. En ideali haftada 1 kg vermek yavas yavas sindire sindire. Bende senin kilolarindan bu hale geldim ve lahana suyuymus vs onlari hic denemedim cunku insan ayak uydurabilecegi duzende birseylere ulasabilmek icin istikrarli olabilir. Herseyden ye ama az ye hamur isi ekmek makrn pilav bunlarida azalttinmi tamamdir. 2015 hazirana kadar en az 65 olursun. Lutfen cabuk kilo vermek icin kendine eziyet etme kiz lahana corbasida nedir o eziyet cekilir mi

Tatlim beni yanlis anlamayacagini dusunerek en icten ve samimi duygularimla tecrubelerimi paylastim. Yinede en dogrusunu sen bilirsin. Biz hep yaninda öluruz

Firina kek attim kizlr 5 cayina gelin yanliz sismek istemem

Günaydın kızlarrr

sinokii korkma yalnız şişmezsin benimde eşim elmalı kurabiye diye tutturdu bende yaptım tabi nasibimi de aldım

chikaa hikayen güzelmiş eşinle gurme gibi hem gezip hem yemişiniz bu arada ben daha termal şortu kullanmaya başlamadım çünkü plastik kokuyor c.tesi akşamı sabunlu suyla köpürtüp yıkadım dün akşam baktım hala hafif bi koku var bende balkona çıkardım bugünde balkonda havalansın akşama inş kullanabilirim

Anlatmadım mı kız ben size
Şimdi çıkıyorum şirketten, eve gidince detaylı detaylı yazarım, artık pazartesi okursunuz
Hepimize mutlu haftasonları.
C.tesi-pazar sınavım var, bana şans dileyin.

eee bişi yazmamışın ???? sınavın nasıl geçti ????

yanlız şişmediğime çok sevindim.
Günaydın nasılsın canım??

Birde pazartesi zaten

Farkında mısın kimsecikler yok

Bende pampişimi ikna ettim pisiklet için

700 tl lik olan için mi?

evet pazartesi , hava yağmurlu , pc karşısında gözlerim gidiyor , eşim bu akşam ist a gidiyor ve çarşamba akşamı dönecek ,

700 tl lik olan için mi?

evet pazartesi , hava yağmurlu , pc karşısında gözlerim gidiyor , eşim bu akşam ist a gidiyor ve çarşamba akşamı dönecek ,

evet cnm 700 tl olan için canım yaa kıyamaz bana
ay 2 gece evde yalnız mı kalacaksın ?
İş için mi gidiyor

evet cnm 700 tl olan için canım yaa kıyamaz bana
ay 2 gece evde yalnız mı kalacaksın ?
İş için mi gidiyor

evet iş için gidiyor bu akşam iş çıkışı eve gelemeden yola çıkacak çarşamba gecesi eve döner yani 2 gece 3 akşam yalnız kalıcam o yokken daha diyete yönelik beslenip spora ağırlık veririm evde mercimek çorbam var yanına salata yapıp yesem doyar mıyım? yoksa 1 saat sonra acıkıp bişiler mi atıştırmak isterim

yeter yeter yetmez olur mu
meyve yersin bir şeyler yemek istersen
Zaten eve gidince az çok bir ev işi yaparsın zamanda geçer ya yemek yersin ya kendine bir kaç şey hazırlayıp takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…