Kalori Arkadaşım

34bta26 şortu netten mi aldın kız.
Kızlar 2 beden incelten korse duydunuz mu hiç??

ay çok güldüm yaaaaaa Allah da sizi güldürsün oda arkadaşım da erkek neye gülüyon diyo bana

hiç sorma yaa benimde oda da bi erkek var ve çok meraklı geçen gün yine burda bişeye gülüyorum kalkıp geldi ekrana baktı sen neye gülüyon diye bende bi parladım özel diye sonra kadınlar kulübünü gördü o ne yaa kadınlar kulübüde ne diye meraklı meraklı soruyor kadınların özel paylaşım alanı dedim

34bta26 şortu netten mi aldın kız.
Kızlar 2 beden incelten korse duydunuz mu hiç??

evet netten aldım 19,90 + kargo verdim yuvarlak hesap 25 oldu kutunun içinden 500 gr kadar bilmem ne tuzu çıktı tuzu eritip sürüyormuşun kuruyunca giyiniyormuşun 1 beden inceltsin yeter

Alacağım ve senden daha çok sıkılaşıp zayıflayacağım

kızım ben doğum yapmış bi kadınım. sen hele bi doğur o zaman görürüm seni. bebeğini dizine koyar ordan emzirirsin kucağına almana gerek kalmaz ellerin boşa çıkar rahat edersin

didoş tavsiye etsin o eliptik bisiklet kullanıyor az çok yorum yapar herhalde ama bu çok pahalı KirazHanim 200 tl civarında bi para ödemişti bu 700 tl diyor

pofidiki izin vermez zaten 700 tl lik pisiklet almasına

hepimiz birden yazınca bazı yazılar okunmadan geçiyor geri dönüp dönüp bakıyom valla

Kızlaarrr, bi hastaneye gidip gelmiş coşmuş burası ya. Bi denk gelemiyorum herkes burdayken.

Ben lahana çorbası içiyorum ondan verdim 2.2 kilo, arada kızımın abur cuburundan 1er 2şer ağzıma atmasam daha çok giderdi de işte.. Bu hafta hasta diye okula gitmedi, spor falan da yapamadım. Haftaya inşallah,okulda olucak, yeme de düzene girer spor da yaparım.

Bu arada 34bta26 o Termal Şorttan bende almıştım, tuz çıktı içinden benim de, 2-3 kere kullandım bi daha kullanmadım. Bu hafta kullanalım mı birlikte? Bakalım nooolcak, baya bi terletiyo hemde..

olurr kullanalım sen nasıl kullanıyorsun ben akşam eve gidince giyinebilirim spor olarak da bisiklet çevirebilirim

Grubun diğer üyelerine göre çook daha fazla kiloluyum, ve yeni başladığım için hızlı gider bi süre kilolar ödemler..

Dediğim gibi lahana çorbası yogurt salata arada akşamları 2 tane köfte falan bunlarla besleniyodum 4 gündür, 2.2 gitmiş.. Bakalım bi dahaki Cuma'ya 7 gün var Bi de bu hafta spor yapabilicem, yürüyüş egzersiz dans falan, Belki daha çok giderrr

olurr kullanalım sen nasıl kullanıyorsun ben akşam eve gidince giyinebilirim spor olarak da bisiklet çevirebilirim
Ben de gündüzleri kullanabilicem, bantta tempolu yürüyüş ve egzersiz yapabilirim bende. Onunla egzersiz biraz zor olabilir tabi, ben giyince hareket kabiliyetimi baya bi kısıtlar gibi

Turba Jam diye bi program vardı, Chalene Johnson diye bi kadının, değişik sürelerde değişik hedeflere yönelik bikaç video, olllldukça terletiyo ve feci kalori yaktırıynlardan da yaparım arada..
Doğum yaptıktan 3 ay sonra 1 hafta Muzaffer Kuşhan diyeti ve hergun 45 dk Turbo Jam ile bi haftada 4,5 kilo vermiştim bir zamanlar bakalım bu hafta o tempoyu yakalayabilicek myim?

hmm senin kilon fazla bence ilk başlarda spordan çok diyete yönelmelisin yaşam koçuna giden tanıdıklarım var onlara en başta sporu yasaklamış ben diyene kadar spor yapmayacaksınız demiş bence sende başlarda sporu hafif tutmalısın tempoyu yavaş yavaş arttırmalısın ki vücut bunu rutine almasın

Hmmm, öyle yaparım o zaman bende, bilmiyodum bunu... Teşekkürlerr

Ya havalar soğumadan önce kızımı ben götürüp getiriyodum okula. Günde 3 km yürümüş oluyodum iyi oluyodu da, şimdi havalar soğuk ve hasta diye dedesi götürüyo arabayla. O hareketten de mahrum kaldım..
Ufak tefek mekik squat falan yaparım bende artık. zayıflıyım derken sezeryan göbeği ve popoyu sarkıtmayalım en azından iyice

Kızlar bu arada hiç kullanılmamış bi ajanda geçti elime dün evde. Onu bu kilo verme serüvenimin günlüğü gibi yapıcam. Kaç kilo başladım, vücudumu ölçüp biçip yazıcam,yediklerimi kaçamaklarımı vs ne varsa sizinle paylaştıkça oraya da yazıcam. Belki resim falan da koyarım arada.. Elimin altında da öyle bişey blunursa,tekrar o kilolara dönmemek için bir ibret defteri niteliğinde olsun istiyorum. Böyle bişey yapan var mı aranızda daha önce veya şimdi.. İşe yarar mi acaba? yoksa daha mı çok moral bozar bilemedim

Moral bozmaz bence hatta motive olursun.
Benim de telefonumda tuttuğum notlar vardı.
Şimdi eski fotoğraflarıma baktıkça allah o günlere dönmekten korusun diyorum.
Diyete başlarken nerdeyse 40 beden giyiyordum, şu anda 36 beden giyiyorum. Ve o zamanlar devmişim gibi geliyor.

bence yapabilirsen iyi olur mesela arada yaptığın şeylere geri dönüp bakarsın seni nasıl etkilediğine bakarsın hem de o zamanlara dönmemek için iradeli olursun

benim de herşey diyet arkadaşımdaydı yazın sıfırlayıp baştan başlıyım dedim ipin ucu kaçtı bi daha o kadar istikrarlı not alamadım

Yapıcam o zaman Tesekkürler kızlar..
4 bir koldan motive olmazsam yapışıcaklar iyice kilolar. haziranda doğum günümde biraz farklı olmak istiyorum ya, umarım istikarlı devam edebilirim.

Yapıcam o zaman Tesekkürler kızlar..
4 bir koldan motive olmazsam yapışıcaklar iyice kilolar. haziranda doğum günümde biraz farklı olmak istiyorum ya, umarım istikarlı devam edebilirim.
Kendine inan ve yanında daima destekçilerin olsun.
Destekçilerden bir kaçı biziz zaten, eşin de destek olursa kiloların gitmekten başka çaresi kalmayacak.
Sonra da doğum gününde yine burada ne giyeceğine hep birlikte karar vereceğiz

Kızlar benim miyendiz için internetten atkı, şapka ve anahtarlık siparişi vermiştim.
Ulaşmış kendisine, çok mutlu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…