ay çok güldüm yaaaaaa Allah da sizi güldürsünoda arkadaşım da erkek neye gülüyon diyo bana
34bta26 şortu netten mi aldın kız.
Kızlar 2 beden incelten korse duydunuz mu hiç??
cnm ben sessiz bir alet olsun istiyorum fiiyat o yüzden artıyor didoş sağ olsun mihendizi bulalı pisikleti unuttu
Alacağım ve senden daha çok sıkılaşıp zayıflayacağım
didoş tavsiye etsin o eliptik bisiklet kullanıyor az çok yorum yapar herhalde ama bu çok pahalıKirazHanim 200 tl civarında bi para ödemişti bu 700 tl diyor
Çok ayıp.
Kızlaarrr, bi hastaneye gidip gelmiş coşmuş burası ya.Bi denk gelemiyorum herkes burdayken.
Ben lahana çorbası içiyorum ondan verdim 2.2 kilo, arada kızımın abur cuburundan 1er 2şer ağzıma atmasam daha çok giderdi de işte.. Bu hafta hasta diye okula gitmedi, spor falan da yapamadım. Haftaya inşallah,okulda olucak, yeme de düzene girer spor da yaparım.
Bu arada34bta26 o Termal Şorttan bende almıştım, tuz çıktı içinden benim de, 2-3 kere kullandım bi daha kullanmadım. Bu hafta kullanalım mı birlikte? Bakalım nooolcak, baya bi terletiyo hemde..
Eki Görüntüle 1325172 Utancımdan yerin dibine girmek üzereyim. bi insan bi hafta da 1.4 kilo nasıl alabilir. öyle çok fazla yiyip içmedim de anlamış değilim noldu nasıl oldu.
chikaa 1. olmuşsun tebrik ederim.ne güzel kilo vermişsin neler yaptın anlat bakalım bize tavsiyelerini bekliyoruz .
sinekim de az bi kilo vermeyle 2. oldu.ona da tebrikler
diğer kızlar ve ben oturup ağlayalım
Ben de gündüzleri kullanabilicem, bantta tempolu yürüyüş ve egzersiz yapabilirim bende. Onunla egzersiz biraz zor olabilir tabi, ben giyince hareket kabiliyetimi baya bi kısıtlar gibiolurr kullanalım sen nasıl kullanıyorsun ben akşam eve gidince giyinebilirim spor olarak da bisiklet çevirebilirim
Ben de gündüzleri kullanabilicem, bantta tempolu yürüyüş ve egzersiz yapabilirim bende. Onunla egzersiz biraz zor olabilir tabi, ben giyince hareket kabiliyetimi baya bi kısıtlar gibi
Turba Jam diye bi program vardı, Chalene Johnson diye bi kadının, değişik sürelerde değişik hedeflere yönelik bikaç video, olllldukça terletiyo ve feci kalori yaktırıynlardan da yaparım arada..
Doğum yaptıktan 3 ay sonra 1 hafta Muzaffer Kuşhan diyeti ve hergun 45 dk Turbo Jam ile bi haftada 4,5 kilo vermiştim bir zamanlarbakalım bu hafta o tempoyu yakalayabilicek myim?
Hmmm, öyle yaparım o zaman bende, bilmiyodum bunu... Teşekkürlerrhmm senin kilon fazla bence ilk başlarda spordan çok diyete yönelmelisin yaşam koçuna giden tanıdıklarım var onlara en başta sporu yasaklamış ben diyene kadar spor yapmayacaksınız demiş bence sende başlarda sporu hafif tutmalısın tempoyu yavaş yavaş arttırmalısın ki vücut bunu rutine almasın
Moral bozmaz bence hatta motive olursun.Kızlar bu arada hiç kullanılmamış bi ajanda geçti elime dün evde. Onu bu kilo verme serüvenimin günlüğü gibi yapıcam. Kaç kilo başladım, vücudumu ölçüp biçip yazıcam,yediklerimi kaçamaklarımı vs ne varsa sizinle paylaştıkça oraya da yazıcam. Belki resim falan da koyarım arada.. Elimin altında da öyle bişey blunursa,tekrar o kilolara dönmemek için bir ibret defteri niteliğinde olsun istiyorum. Böyle bişey yapan var mı aranızda daha önce veya şimdi.. İşe yarar mi acaba? yoksa daha mı çok moral bozar bilemedim
Kızlar bu arada hiç kullanılmamış bi ajanda geçti elime dün evde. Onu bu kilo verme serüvenimin günlüğü gibi yapıcam. Kaç kilo başladım, vücudumu ölçüp biçip yazıcam,yediklerimi kaçamaklarımı vs ne varsa sizinle paylaştıkça oraya da yazıcam. Belki resim falan da koyarım arada.. Elimin altında da öyle bişey blunursa,tekrar o kilolara dönmemek için bir ibret defteri niteliğinde olsun istiyorum. Böyle bişey yapan var mı aranızda daha önce veya şimdi.. İşe yarar mi acaba? yoksa daha mı çok moral bozar bilemedim
Moral bozmaz bence hatta motive olursun.
Benim de telefonumda tuttuğum notlar vardı.
Şimdi eski fotoğraflarıma baktıkça allah o günlere dönmekten korusun diyorum.
Diyete başlarken nerdeyse 40 beden giyiyordum, şu anda 36 beden giyiyorum. Ve o zamanlar devmişim gibi geliyor.
bence yapabilirsen iyi olur mesela arada yaptığın şeylere geri dönüp bakarsın seni nasıl etkilediğine bakarsın hem de o zamanlara dönmemek için iradeli olursun
benim de herşey diyet arkadaşımdaydı yazın sıfırlayıp baştan başlıyım dedim ipin ucu kaçtı bi daha o kadar istikrarlı not alamadım
Kendine inan ve yanında daima destekçilerin olsun.Yapıcam o zamanTesekkürler kızlar..
4 bir koldan motive olmazsam yapışıcaklar iyice kilolar. haziranda doğum günümde biraz farklı olmak istiyorum ya, umarım istikarlı devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?