Bana hafif kız muamelesi yaptı, ayrıldıktan hemen sonra nasıl başka biriyle birlikte olabilirmişim vs.ne yaptı seni sadakatsizlikle mi suçladı ? ki siz ayrıydınız burada bi sadakatsizlik yok . sana hafif kız muamelesi mi yaptı ? sen kendini bildikten sonra onun seni aşağılaması söz konusu olamaz . Lütfen böyle düşünme sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme. Sana ne demişse bi kızgınlık halinde söylenmiştir . sinokinin dediği gibi bi daha görüşme numarasını telefonundan engelle sosyal hesaplarından engelle hayatındaki kişiye sahip çıkmalısın
mutsuz olmanı istemem
ne hakla seni üzüp aşağılayabiliyor yaabeni şiddete yöneltti resmen üzülme canım çık o moddan
mihendiz nasıl karşıladı bu durumu ? o da kötü hissetmiştir.
Bana hafif kız muamelesi yaptı, ayrıldıktan hemen sonra nasıl başka biriyle birlikte olabilirmişim vs.
Miyendiz normal karşıladı, "sonuçta 5 yıldır birlikteydiniz, böyle şeylerin olması çok normal, normalde tahammül edebileceğim bir şey değil ama anlıyorum onu." dedi.
Adamda full+full özgüven var anacım, kızı kaptırırım diye hiç korkmadı sanırım.
Neyse ne artık, eskinin niyeti beni üzüp hırpalamaksa eğer amacına ulaştı.walla mihendizi tebrik ediyorum özgüven bi yana empati yapıyor adam erkeklerin empati yapabilmesi özellikle bu konularda yapması pek karşılaşılan bi durum değil
aman kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş maden sana o sözleri söyledi 5 yıldır neden senle birlikteymiş 5 yılda seni tanıyamamış mı offf boş ver sen takma kafana
Neyse ne artık, eskinin niyeti beni üzüp hırpalamaksa eğer amacına ulaştı.
Pazartesiden beri üzgünüm bu konuyla ilintili olarak.
Miyendiz destek oluyor işte. Biz yanlış bir şey yapmadık diyor, onunla bağlarını koparmadan bana meyletmedin diyor.
Hafif olsaydın ikimizi çok rahat idare edebilirdin diyor.
Zaten watsapptan filan engellemiş beni.adam sonuna kadar haklı sende daha fazla seni üzmesine izin verme
Zaten watsapptan filan engellemiş beni.
Valla sinirlerim alt-üst, sakinleşemiyorum, iş bi taraftan sıkıcı, hayatım çok monoton, hiçbir renk yok.sende engelle uzaklaştır kendinden şimdi hırslanmıştır da kendini gaza getirip getirip sana bulaşmasın
Valla sinirlerim alt-üst, sakinleşemiyorum, iş bi taraftan sıkıcı, hayatım çok monoton, hiçbir renk yok.
Sanırım depresyona giriyorum, iyi değilim.
Bende reglim şuan ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum mutsuzluğumun.no no noooo depresyon yokşükret canım nesi varmış hayatının kimseninki 4x4 değildir. iş her zaman yoğundur ve hiç iş bitmez , hayatın hiçte monoton değil yeni bi birlikteliğin başladı başlı başına bi heyecan , daha geçen gün adrenalinden doz aşımına giriyordun kartepeye giderken bence bunaltma kendini aşağı çekme
şu R dönemi ilacı kilo yapıyormuş bende diyorum neden git gide + ya çıkıyorum 1 kilo almışım dün eve gittim ev bomboş canım tek başına yemek istemiyorzaten + dayım moralim bozuk ama çokta açım kendime yemek hazırladım tv yi açtım nasıl melankoliğim anlatamam fonda bir müzik çalsa ağlıcam yani sonra yemeğimi yedim mutfakta biraz oyalandım o ilacı gözümün önünden kaldırdım ve bi kase cips koyup tv nin karşısına geçtim cips bitince de 1 saat bisiklet çevirdim toparlandım bu şekilde sana iyi gelen bişeyler yap iyi olmaman için bi sebep yok
Bende reglim şuan ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum mutsuzluğumun.
Tamam yeni bi ilişki başladı vs. ama arada onun da ilgisizliği tutuyor.. Allam bana niye böyle erkekler denk geliyor yaa
Uzaklık çok kötü, istediğin zaman görüşemiyorsun, özlesen yanında değil. Günübirlik plan yapamıyorsun..
Ayyyyy çatlayacağım valla yemin ederim.
Ben sıkıntılarımı yemekle geçirmeye çalışsam neler yerim neler, az önce yoğurt almak için markete gittim, çikolata almamak için kendimi zor tuttum. Resmen marketten zor attım kendimi.
septembergülü kız sen tatile giderken eski sevgilinle hala sevgiliydiniz. döndüğünde sana ilgi göstermemişti hatta bende erkek bunlar sen onsuz tatile gittin ya ondan burnundan getiriyor demiştim. ee sen şimdi mühendislen tatilde tanıştım demiştin.
tatildeyken çıkmaya başlamadınız mı ? tatildeyken tanıştınız ayrılınca mı sevgili olalım dediniz nasıl oldu ? anlayamadım bentatildeyken bu mühendis sana kur yapmadı mı hiç.
kız çok çelişkili bir noktaya el attıntatildeykene mi mihendis çıktıydı ben orayı atlamışım
Ama tatile giderken ozi ile ayrılmamışlardı kievet tatilde tanıştık demişti mühendisle.
septembergülü kız sen tatile giderken eski sevgilinle hala sevgiliydiniz. döndüğünde sana ilgi göstermemişti hatta bende erkek bunlar sen onsuz tatile gittin ya ondan burnundan getiriyor demiştim. ee sen şimdi mühendislen tatilde tanıştım demiştin.
tatildeyken çıkmaya başlamadınız mı ? tatildeyken tanıştınız ayrılınca mı sevgili olalım dediniz nasıl oldu ? anlayamadım bentatildeyken bu mühendis sana kur yapmadı mı hiç.
Tatilde tanıştık ama ben diğeriyle ayrılmadan ona karşı ciddi bi adım atmadım.kız çok çelişkili bir noktaya el attıntatildeykene mi mihendis çıktıydı ben orayı atlamışım
Tatilde tanıştık ama ben diğeriyle ayrılmadan ona karşı ciddi bi adım atmadım.
Saçmalamayın yahu, onunla ayrılmadan neden yeni biriyle olayım, kafayı mı yedim ben.Ozi ile sevgiliyken yeni bir erkekle arkadaş oldun doğru mu anladım
Evet cnmgünaydın kızlar...
narinperi sen öğretmenliğe mi hazırlanıyordun. yanlış mı hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?