Kalori Arkadaşım

ama ben erkek arkadaşın oldu demedim erkekle ark. oldun dedim. sıradan sadece bir erkekle ark. olmaktan bahsettim hani kız ark tanışırız ark. oluruz ya öyle erkek ark demek istedim ama sen bana neler demişsin çok üzüldüm şuan didoş

Günaydın kızlar dün akşam çok yedim bu sabah tartılmaya dahi cesaret edemedim

günaydınlarr ben dün yediklerimi yazıvereyim sizlere

pilav üstü et döner bol bol pilavlı
ayran
çorba
3 tane mandalina
bi tabak sütlaç
büyük bi dilim yaş pasta yedim kızı uyutmaya gittim
sonra kızı uyuturken uyumuşum gece 11 de uyandım bi tabak bulgur pilavı yedim bide üstüne yattım hemen uyudum tabiki sabah artıdaydım

nasıl bir menü bu yaa bol pilavlı ve tatlılı araya yeşillil olsun diye biraz sebze katsaydın ya

Kırmak istemedim canım, afedersin.
Canım çok yanıyor bu konular yüzünden, o yüzden hemen kendimi savunma ihtiyacı hissediyorum.

kızlar pazartesi günü burda bi sel oldu anlatamam( ama anlatmayı deneyeceğim )

arabayla geldim işe normal de 15 dk da geldiğim yere 35 dk da zor geldim. dışardan baksanız araba suda yüzerek geliyor sanardınız. kalacam diye çork korktum valla. bi ışığı 5. yanıp sönüşünde geçebildim. kavşağa doğru yaklaştıkça ne göreyim kavşak göl içinde arabalar yarıya kadar suyun içinden gidiyor ondan ışık ilerlemiyormuş. nasıl stres oldum geri dönim desen dönemezsin arkan kuyruk araba suyun içinde dursa bi daha çalıştıramazsın. durmadan geçmen lazım. stres stres...

öyle böyle geldim arabadan işe gidene kadar dizlerimden üst kısmına kadar sırılsıklamdım. evden çıkarken ıslandım daha bileğimden daha yukardaki suyun içine cump cump basa basa arabaya bindiydim.

işyerin de sobayı yaktım kurutma işlemine başladım bacaklarımdan duman çıkıyordu vallahi.sular buharlaşıyor.

akşam eve gittiğim de çorabım hala ıslakmış haberim bile yok soğukdan hissetmemişim tüm gün.

canım bu sana ders olsun yedek kıyafet alsaydın ya yanına mesela arabanın bagajında dursun çorap pantolon çok kullanmadığın sevmediğin bi ayakkabı akşama kadar ayakların ıslak kalmış idrar yollarını üşütüp iltihaplandırırsın başka yerlerde de iltihap olur

aynen evet bu bana ders oldu

evet arabaya koymak lazım pantolon çorap ayakkabı. hatta don bile koysam olur az kalmıştı nerdeyse donuma kadar ıslanacaktım. şemsiye hiç fayda etmiyordu. yağmur yukardan yağmıyor ki sağdan soldan rüzgar lan heryerine geliyordu.

ben bu kıyafetleri bagaja koysam bagajda da ıslanmayacağının bi garantisi yok valla bagaj da su dolabilir.en iyisi iş yerine bi takım bırakayım ben

artık neresi müsaitse ama bagaja poşette koysan sıkıntı olur mu bilemedim bagaja girecek kadar çok sulu yerlere girme arabayı bozarsın , su alır arabayı götürür Allah korusun tehlikeli sonuçta

benim iş yerimdeki giyinme dolabımda yedek iç çamaşırı çorap ped var ne olur ne olmaz diye koydum zaten işte üstümüzü değiştiğimiz için kıyafet ihtiyacım olmaz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…