Ayy ne münasebet ne küsecem
Yanlış anlaşılma olduydu hallettik
Geldi mi kız kocan
Özlemiş misin?dün akşam 11 de geldii
Özlemiş misin?
Birbirinizin kıymetini bilin. Ruh ikizi kolay bulunmuyor.ayy özlemem kız 7/24 siyam ikizi gibi olduk çok alıştık birbirimize gün içinde saat başı görüyoruz birbirimizi serviste beraberiz , eve beraber giriyoruz ,alış verişe beraber gidiyoruz, hafta sonu beraberiz gerçi böyle 1-2 günlük ayrılıklarda güzel oluyor kıymetimiz anlaşılıyor
beraberiz demişken geçen gün pazar günü evdeyiz beni kızdırmaya çalışıyor yeter yaa diyo siyam ikizi gibi hep dip dibeyiz falan diyo bende ona çok sıkıldıysan git mutfakta otur, yatak odasında otur, küçük odada otur yer çok dedim senle uğraşılmaz diyip pes etti
Birbirinizin kıymetini bilin. Ruh ikizi kolay bulunmuyor.
Ben yaptım.günaydınlar bildirimlerinizi bekliyorummm
Hoşgeldin arkadaşım.Kızlar bende yeniyim aranızda 71kiloyla basladım saglıklı beslenerek ve kalori hesabı yaparak 11kilo verdim suan 59.8kiloyum :)
Hoşgeldin arkadaşım.
Biz yaklaşık 1 yıldır buradan birbirimize destek oluyoruz. Ve yeni arkadaşlara her zaman açığız.
EVET EKLEYEBİLİRİMAslında hepimiz kalori sayarak başladık. Ama ben artık ezberden sayıyorum, diğer arkadaşlar hala diyet arkadaşım . com u kullanmaya devam ediyorlar sanırım. Sen kalori saymak için site falan kullanmıyorsan diyet arkadaşım sitesini önerebiliriz.
Onun dışında öyle katı kurallarımız yok. Tek ciddi kuralımız cuma günleriayda2kilogo arkadaşımıza özel mesajla bildirim yapmak. İlk bildirimini yaptığında diyete ne zaman başladığını, kaç kilo ile başladığını, geçen haftaki ve bu haftaki kilonu, genel kilo farkını ve bu hafta ile geçen hafta arasındaki farkı bildirirsin.
Belki bugün gönderirsen seni hala ekleyebilir listeye
Hepsi olur tabii, mühim olan kalori hesaplayabilmek.Benim kullandıgım bi kalori sayacı var zaten fat secret birde pedometrem vargünlük 10000adımı hesaplamak için
Kızlar bende yeniyim aranızda 71kiloyla basladım saglıklı beslenerek ve kalori hesabı yaparak 11kilo verdim suan 59.8kiloyum :)
Benim kullandıgım bi kalori sayacı var zaten fat secret birde pedometrem vargünlük 10000adımı hesaplamak için
Aramıza hoş geldin cnm
Ne kadar zamanda 11 kilo verdin bakim
Napıyonuz kızlar çok işim var hiçbirini yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?