Kalori Arkadaşım

Özlemiş misin?

ayy özlemem kız 7/24 siyam ikizi gibi olduk çok alıştık birbirimize gün içinde saat başı görüyoruz birbirimizi serviste beraberiz , eve beraber giriyoruz ,alış verişe beraber gidiyoruz, hafta sonu beraberiz gerçi böyle 1-2 günlük ayrılıklarda güzel oluyor kıymetimiz anlaşılıyor

beraberiz demişken geçen gün pazar günü evdeyiz beni kızdırmaya çalışıyor yeter yaa diyo siyam ikizi gibi hep dip dibeyiz falan diyo bende ona çok sıkıldıysan git mutfakta otur, yatak odasında otur, küçük odada otur yer çok dedim senle uğraşılmaz diyip pes etti

Birbirinizin kıymetini bilin. Ruh ikizi kolay bulunmuyor.

Birbirinizin kıymetini bilin. Ruh ikizi kolay bulunmuyor.

kız ruh ikizi demedim siyam ikizi dedim burada mecbur bu duruma geldik kimsemiz yok bu şehirde ailelerimiz İstanbul da bizde tüm bu eksiklikleri birbirimizde gidermeye çalışıyoruz

Günaydın kızlar çok fena + dayım sondan 1. kesin benim
Kendime sinir oldum

Kızlar bende yeniyim aranızda 71kiloyla basladım saglıklı beslenerek ve kalori hesabı yaparak 11kilo verdim suan 59.8kiloyum :)

Aslında hepimiz kalori sayarak başladık. Ama ben artık ezberden sayıyorum, diğer arkadaşlar hala diyet arkadaşım . com u kullanmaya devam ediyorlar sanırım. Sen kalori saymak için site falan kullanmıyorsan diyet arkadaşım sitesini önerebiliriz.
Onun dışında öyle katı kurallarımız yok. Tek ciddi kuralımız cuma günleri ayda2kilogo arkadaşımıza özel mesajla bildirim yapmak. İlk bildirimini yaptığında diyete ne zaman başladığını, kaç kilo ile başladığını, geçen haftaki ve bu haftaki kilonu, genel kilo farkını ve bu hafta ile geçen hafta arasındaki farkı bildirirsin.
Belki bugün gönderirsen seni hala ekleyebilir listeye

EVET EKLEYEBİLİRİM

Benim kullandıgım bi kalori sayacı var zaten fat secret birde pedometrem vargünlük 10000adımı hesaplamak için

Kızlar bende yeniyim aranızda 71kiloyla basladım saglıklı beslenerek ve kalori hesabı yaparak 11kilo verdim suan 59.8kiloyum :)

Benim kullandıgım bi kalori sayacı var zaten fat secret birde pedometrem vargünlük 10000adımı hesaplamak için

Aramıza hoş geldin cnm

Ne kadar zamanda 11 kilo verdin bakim

Napıyonuz kızlar çok işim var hiçbirini yapasım yok

oofff dışarısı buz gibiymiş bi hava alıyım dedim bugün işte rahatım ama yarında işe gelmek zorundayım o yüzden bi bahane bulup 4 te çıkmaya çalışıcam ( bahene ne olacak hiç bi fikrim yok ) eve gidip yarın işlerimi halletmem lazım ve bugün kv min ölüm senesi bi helva yapıp yasin okumak istiyorum offf evdeki yoğunluğu düşününce hiç akşam olmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…