Kalori Arkadaşım

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ben hep iyiye yorarım

kuzum karma karışık bi rüyaydı hatırladığım tek şey ben bi koşturmacanın içindeyim çabuk çabuk bişiler yapıyorum ve kan ter içinde kalmışım sonra küçük bi bebeğim varmış onu emzirmem gerekiyormuş ama terli memişimi bebeğe vermek istemiyorum ve tükürüğümle siliyorum ( hani anneler hep bebeklerine bişey verecekleri zaman önce ağzına sokup temizleyip öyle verirler ya ) tuzlu bi tat kalıyor ağzımda ve bolca param olduğunu gördüm ama rüyanın neresinde gördüğümü hatırlamıyorum

iyibir haber alacağını düşünüyorum hayırdır inş. :)

iyibir haber alacağını düşünüyorum hayırdır inş. :)

Rüyada bir bebeği emzirdiğinizi görmek sahip olduğunuz bilgi, beceri ve deneyimlerden birilerini çok ciddi bir fayda sağlayacaksınız, o insanın ihtiyacını karşılayıp çok büyük sevaba gireceksiniz demektir.

nette böyle bi yorum var ama

Xbox play station nin farklı bi markası dans hocası var dans ediyorsun onun yaptığı hareketleri yapıyorsun puan veriyor güzel yaparsan bi diğer harekete geçiyorsun falan. Baya terletiyor

Xbox play station nin farklı bi markası dans hocası var dans ediyorsun onun yaptığı hareketleri yapıyorsun puan veriyor güzel yaparsan bi diğer harekete geçiyorsun falan. Baya terletiyor

bi oyun daha vardı evde tv ile tenis oynanıyordu oda mı play station nun oyunlarından mıydı ne oda çok terletiyorduu

bi oyun daha vardı evde tv ile tenis oynanıyordu oda mı play station nun oyunlarından mıydı ne oda çok terletiyorduu

evet o da var xbox da tenis bowling dağa tırmanış var en çok onda terliyorum acayip kol çalıştırıyor. jetski ye binmece var

Elinizin altında her imkan var ama kullanmıyorsun ne güzel hem kalori yak hem oyun oyna keşke benmde olsa

Elinizin altında her imkan var ama kullanmıyorsun ne güzel hem kalori yak hem oyun oyna keşke benmde olsa

haklısın aslın da da ben bu aralar kızı uyutmaya gidiyorum onu uyuturken ben ondan önce uyuyuveriyorum saat 8.30- 9.00 gibi bi uyanıyorum saat 11 olmuş hadiiii wc ye gidip geri yatıveriyorum . yemek yiyip yatmışım gibi oluyor bi de daha çok kilo yapıyor yediklerim. ama artık uyumaycağım inşallah.

kız 8,30-9 dayatınca nasıl sabah oluyor yaaa bir gün olsa neyse bide duyanda sanacak ki inşaat mühendisi değil inşaat işçisi tüm gün çimento çuvalı taşımış kızın çok mu direniyor uyumamak için hem kaç yaşında senin kızın kendiliğinden uyuyamaz mı??

yediklerini erittikten sonra daha makul bi saatte yatmalısın ben saat 8,30-9 gibi yarının yemeğini pişirmiş mutfağı toparlıyorum bi yandan da ocakta çay demleniyordur

kızlar ben alıyorum sanırım lazer aletini 560 a gelecek heryerde 610- 650 falan 1000 e satan da var

kızlar ben alıyorum sanırım lazer aletini 560 a gelecek heryerde 610- 650 falan 1000 e satan da var

Kızlar yazdıklarınıza çok güldüm
Ayda2kilo düşünme al çok düşününce zaman geçiyor alamıyor insan
çok erken uyuyorsun yemeği yemiş yatmış gibi olmuyorsun aynen öylesin nasıl kilo verebiirsin bu şekilde. Bende senin yattığın vakitlerde 34bta26 gibi mutfakta işlerle meşgul oluyorum

araştırdın mı benim dediklerimi

araştırdım iyicene.2-3 sene kullansam o bile yeter. ayda 300-400 tl zaten veriyorum. geçen 300 tl verdim lazere gittim inan hiç işe yaramadı cumartesi günü geri gittim aynı yere 300 tl verdim jiletlesem bedavaya gelirdi hiç bi fark olmadı hiç dökülmedi nasıl bi cihazınız var o gün bozuk falanmıydı dedim. yok benden kaynaklanıyormuş cihazda sorun yokmuş. iyice kafamı attırttılar.

geçen ay zaten 300 tl yi çöpe atmış oldum. böyle düşününce en kötü bi 600 tl yi daha çöpe atmış olurum hiç yokdan 5-6 kez kullanırım en azından.

senin bu profil fotondaki bebek kızın mı yoksa netten mi bulup iliştirdin ???
netten buldum.
dün kızı uyuttum kocamda nöbetteydi 2 bölüm dizi izledim arkaarkaya yatıp uyudum sonrada. iyicene miskinleştim valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…