ay kuzular kıyamam ya hafta içi eve geç gitmeleri yetmiyor gibi bi de haftasonu mu çalıştınız
bende diyorum bu haftasonu sayfalar ilerlemiş kim konuştuki dediydim.
günaydınlar herkeşlere....
cumartesi günü güllüoğlunun önünden geçmek gibi bi hata yaptım içeri girmeden tabiki duramadım
yarım kilo kuru baklava aldım. cumartesi ve pazar günü yedim yarım kilo baklavayı. eşim bi tane bile yemedi. bana inadına tabiki. hepsini ben yiyim de şişim diye. bende mutfağa girdim çıktım yedim. bugün akşam için de bi parça bıraktım.
tabi sabah süpper bi baklava artısıyla karşılaştım tartıda
kuzum 700 tl bisiklete vereceğine koşu bandı al kendine hem hamileliğinde de yürüyüş yaparsın üzerinde
Sorarım ama bencede yürüyüş bandı daha cok işine yarar canım
Hamburger duydun mu canım 700 tl yerine 1000 tl ver koşu bandı al sen pofuduğu 1000 tl ye de ikna edersin
Kızlar koşu bandım vardı benim zayıflamayı kafaya koyunca iyice koştum bununla motoru infilak etti bende daha almadım güvenmiyorum koşu bantlarına ayrıca çok ses yapıyorlar ve elktrikle çalışıyorlar
fatmiss ben fatsecret i yeniden indir dim de anlayamadım şimdi ben en fazla kaç kalori alacağım. 2000 den geriye saymaya başladı program 1700 falan dinlenme ve uyku demiş.Günaydın kızlar sabah sporumu yaptım geldim :)
fatmiss ben fatsecret i yeniden indir dim de anlayamadım şimdi ben en fazla kaç kalori alacağım. 2000 den geriye saymaya başladı program 1700 falan dinlenme ve uyku demiş.
ben şimdi kaç kalori alacam
Canım alınan kalori kısmında 2000 yazar ama günlük uyku ve dinlenmede yakılan kaloride yazar yani tahminimce 1500civarı bişey. Eger sen kilo vermek istiyosan günlük 1000-1200kaloriyi geçmemen lazım ben günlül 800-900arası kalori alıyorum
ben anlam verememiştim o yüzden diyet arkadaşıma devam ettim
yaa kızlarr bişi daha sormak istiyorum nette squat ile ilgili popoyu büyüttüğünden bahsediliyor ben büyük olan popomu ve basenlerimi inceltsin diye yapmaya başladım Allahımmmm neye elimi atsam büyütüyoorrr
Canım benim popoyu büyütmüyo büyük olan popoyu toparlayıp sıkılaştırıp dik gösteriyo daha güzeld duruyo basenleri olanlara özellikle öneriyolar zaten bendede Basen problemi vardı hatta bi dk fotografımı yüklüym şimdiki halinin ilk basladıgımda basenlerim 103dü şimdi 93bide popom cok yaygındı simdi bu hale geldi sen bak sonra silicem canım
peki bu incelme sadece squat sayesinde mi oldu yoksa spor salonundaki diğer egzersizler falanda yarar sağlamış mıdır ben popomun küçülüp basenlerimin incelmesini istiyorum basenlerim 97 cm
motorunu tamir ettiremez misiniz ??? evde 2 ceryancı var baksanız belki çok masraflı değildir tamir ettirir devam edersin hem ne kadar ses yapabilir ki ??? apartmandakiler çok sorunlu senin saat 8-9 da yapacağın 1 saatlik sese sıkıntı çıkarırlar mı??
Ekstradan yaptıgım yürüyüş ve 30day shred programıydı
benim planım 30 dk bisiklet ve squat programıydı ama ben iç bacaklarımın ve basenlerimin erimesini istiyorum bu planla başarılı olur muyum bilemedim sen sqautın yanında yürüyüş yapıp spor salonunda da çalışıyormuşsun belki benim yaptıklarım yeterli gelmez yaa küçüleceğine büyüyüp dikleşirse çizgi film karakterleri gibi olmak istemiyoruuummm
Valla canım sen bilirsinde benim spor hocam iç bacaklarım içinde somo squat demişti. Birde madem evde bisiklet yapıyosun tamam ona 30day shredıda ekle mesela
akşam 30day shred ı bi bakayım peki kaç dk sürüyor ??
27 dk :)
kız bu fat secret de hiç benim yediğim yemekler yokki.
hem hala anlamış değilim bu neden 2000den geri saymaya başladı. kahvaltımı ekledim öğlene geçince kahvaltıdaki yediklerimi göremiyorum. silinmiş gibi görünüyor ama kalori eksilmiş durumda falan . kafam karıştı iyicene.
canım hocana benm spor aletini sordun munormalde yemek listesi geniş ama anlayamadım
birde insan vucudunun günlük 2000 kaloriden fazlasını alamaz obez olmadıkca ondan senin boyuna ve kilona göre onu cıkarmıstır birde kahbolmuyo yanlarında + işareti olması lazım yada ögünün üzerine tıkladıgında listenir yediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?